Πέρασαν στην αφάνεια:Τα γελάκια των διδύμων στα σχόλια για τον βιασμό και η ομοφοβική επίθεση του Πυργίδη!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6

Οι απαράδεκτες φράσεις που χρησιμοποίησε ο Αντώνης από το "Big Brother" έχουν ως αποτέλεσμα να έχουν περάσει στην αφάνεια κάποια άλλα αποστροφικά ενσταντανέ στο παιχνίδι. Οι δύο δίδυμοι ήταν μπροστά στα λόγια του Κρητικού παίχτη και όχι μόνο δεν εναντιώθηκαν, αλλά μειδίασαν.

Δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι για αυτό; Το ίδιο γέλιο (και πιο έντονο) επαναλήφθηκε στο σχόλιο του Αντώνη πως δεν θεωρεί μία γυναίκα με πολλά κιλά κανονική γυναίκα.

Ακόμη, οι ομοφοβικές δηλώσεις του Πυργίδη για "γυναικωτούς" και "κομμώτριες" και αυτή μέσα στον γενικότερο χαμό πέρασε στα "ψιλά". Χρειάζεται άμεση κινητοποίηση και επιτέλους το κανάλι και η παραγωγή να ξεκαθαρίσει με έκδηλο τρόπο τη θέση της.

Και να τονίσουμε κάτι σημαντικό! Μας αρέσει η "ωμή" αλήθεια στα ριάλιτι, αλλά όχι ως προς τον ρατσισμό και τις επικίνδυνες απόψεις. Το να χρησιμοποιείς ένα πιο ελεύθερο λεξιλόγιο ή να μιλάς πιο άνετα για σεξ σε μία συντηρητική τηλεόραση, δεν είναι κακό. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. 

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κανένα κανάλι δεν υιοθετεί τις απόψεις των παικτών ενός ριάλιτι του. Αυτές οι θέσεις υπάρχουν εκεί έξω και πρέπει όλοι να είμαστε απέναντι τους. Όχι όμως να προσποιούμαστε οτι δεν υπάρχουν ή ότι λέγονται μόνο στο Big brother. Την Παρασκευή το κοινό ψήφισε για να παραμείνει έναν ανοιχτά ρατσιστή προς εθνικότητα, σωματικό βάρος και σεξουαλικές προτιμήσεις. Είναι δυνατόν να θεωρούμε οτι το πρόβλημα είναι ο Σκαϊ και όχι το κοινό; Αν ο Σκαϊ διώξει ολους τους παίκτες με ρατσιστικές ρητορικές θα εξαλειφθεί ο ρατσισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δίδυμα ξαφνιάστηκαν φαίνεται καθαρά και πέραν απο αυτο μετα κατέκριναν την συμπεριφορά αυτή γιατί δεν λέτε ότι και ο Χρήστος Μ αναφέρεται στην Αφροδίτη ως κάτι το εμετικό και την αποκαλεί ως χοντρή ζώο και αγελάδα ακόμα και αυτο είναι ρατσισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η περίπτωση του Αντώνη Αλεξανδρή είναι σοβαρή για αυτό πρέπει να δράσει άμεσα ο εισαγγελέας γιατί δεν ξέρουμε τη έχει κάνει πριν μπει στο παιχνίδι . Αυτά τα λόγια που είπε μπορεί να τα έχει εφαρμόσει ,όταν λέει ότι φέρει πάντα μαζί του μαχαίρι .Για όλα είναι ικανός . Ομοφωβικες απόψεις έχει πολύς κόσμος όπως και ο Πυργιδης ,δεν είναι έγκλημα αλλά πάντα είναι καταδικαστέες . Είναι δύο μην συγκρίσιμα γεγονότα .Για τα δίδυμα είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της ελληνικής κοινωνίας που βλέπουμε εγκληματικές κνίσεις και είναι θεατές , λόγο χαρακτήρα ,λόγο δειλίας δεν έχω καταλάβει το γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σχόλια του Πυργίδη ήταν αναμενόμενα γιατί πολύ απλά δεν το έκρυψε ούτε στους τηλεθεατές ούτε και στο κανάλι πως είναι ομοφοβικός. Το λέει από την πρώτη μέρα. Το κανάλι το ξέρει και για αυτά τα σχόλια τον έβαλε μέσα. Για να προκληθούν συζητήσεις, τσακωμοί ακόμα και να πιαστούν στα χέρια. Η ομοφοβία υπάρχει γύρω μας. Όχι μόνο σε σχόλια στο διαδίκτυο αλλά και γύρω μας. Είναι καταδικαστέα φυσικά αλλά είναι και μια πραγματικότητα. Ομοβικές δηλώσεις έχουν καταδικαστεί από δικαστήρι αλλά απ'όσο γνωρίζω δεν έχει μπει κανένας φυλακή για αυτές. Στην Ελλάδα τουλάχιστον. Νομίζω χρηματικά ποσό έχουν πληρώσει όσοι έχουν καταδικαστεί. Το άλλο με τον βιασμό κατά τη γνώμη μου είναι δέκα φορές πιο σοβαρό γιατί αυτός είπε πως αν δεν βρει γυναίκα που να θέλει να μπει μέσα της βιάζει. Έτσι όπως το είπε είναι λες και το έχει κάνει, λες και έχει προχωρήσει σε βιασμό. Τα λόγια του ήταν φρικιαστικά και τρομαχτικά. Ο βιασμός είναι έγκλημα. Κανονικά πρέπει να επέμβει εισαγγελέας δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες τέτοια λόγια τόσο απλά, είναι λες και παραδέχθηκε έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο βιασμος είναι εγκλημα, ο εθνικισμος και η ομοφοβία όχι.ειναι τοσο απλο.ολα εχουν ορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !