Τα αστεία για την Ντόνα του «Στο Παρά Πέντε» έχει μετανιώσει ο Καπουτζίδης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Ο ταλαντούχος, ηθοποιός, σκηνοθέτης και δημιουργός, Γιώργος Καπουτζίδης, εμφανίστηκε στην ΕΡΤ1, στην εκπομπή φλΕΡΤ της Νάντιας Κοντογεώργη.

Έκλεισε την συνέντευξή του μιλώντας για τους αγώνες υπέρ της διαφορετικότητας και των ατομικών δικαιωμάτων.

Φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αναγνωρίσει και να ζητήσει συγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους, για ατοπήματά του, σε προηγούμενη τηλεοπτική δουλειά.

Το «Παρα πέντε», παρατηρώντας για τον εαυτό του σε μία από τις επαναλήψεις που αναμετέδωσε το κανάλι, ότι έκανε χρήση τρανσοφοβικών αστείων.

«Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο του άλλου και με το τι θέλει να είναι.Οπότε, ζητώ συγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους […] Θέλω να ξέρουν ότι στηρίζω τον αγώνα τους και σε άλλες περιπτώσεις που χρειάστηκε να γράψω για διεμφυλικούς ρόλους, θέλω να πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό».

Y.Γ Να σας θυμίσουμε ότι προφανώς αναφέρεται στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, στα οποία κατά την αποστολή τους στη Μύκονο η 5αδα είχε συναντήσει μία τρανς φίλη που είχε κάνει Θεοπούλα, την Ντόνα. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και στην εθνικη ελλαδος ειχε κανει παρομοιο αστειο με τρανσεξουαλ ατομο,αλλα παιδια ελεος δε θα ενοχοποιησουμε τη κωμωδια τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου κάνει λίγο υποκριτική πια όλη αυτή η μανία με την πολιτική ορθότητα ακόμα και στο χιούμορ, μανία την οποία έχει κι ο Καπουτζίδης τα τελευταία χρόνια.

    Κι αν βλέπει τα πράγματα πια τόσο αυστηρά τότε δεν είναι μόνο εκείνο το ενσταντανέ με την τρανς αλλά πολλά περισσότερα τα ''προβληματικά'' σημεία στις σειρές του...

    - Στις ''Σαββατογεννημένες'' όλοι δουλεύουν ψιλό γαζί και πολλές φορές κακοποιούν λεκτικά τη ξανθιά χαζούλα της παρέας (Ταμμυ) σε ένα εντελώς στερεοτυπικά δοσμένο ρόλο.

    - Στο ''Παρα Πέντε'' όλοι γελάνε με το τρόπο εκφοράς του λόγου της Αμαλίας (-λλλι και -νννι) και ουσιαστικά ο τρόπος ομιλίας της είναι και ο μόνος λόγος που βγάζει γέλιο ο χαρακτήρας της! Άραγε πως ένιωθαν όλοι που έβλεπαν τη σειρά και μιλάνε με κάποιο γλωσσικό ιδίωμα λόγω καταγωγής?

    - Και πάλι στο ''Παρα πέντε'' ένας από τους 5 βασικούς ρόλους βγάζει γέλιο γιατί...είναι απο χωριό και φέρεται...χωριάτικα! Η Ζουμπουλία είναι ένας ακόμη στερεοτυπικά δοσμένος ρόλος (σύμφωνα με τα σημερινά standards του Καπουτζίδη).

    - Ακόμα και στην ''Εθνική Ελλάδος'' που ήταν πιο κοινωνικό το σήριαλ, την κωμική ανάσα την έδινε μια...Κύπρια η οποία ήταν αστεία γιατί μίλαγε...κυπριακά και φερόταν ως...Τσίπριαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ευαισθησια του ισχυει μονο για την ομοφυλοφιλια και τους αλλοδαπους
    Συμφωνω μαζι σου και προσθετω οτι αυτα που ειπες για Ταμυ ισχυουν κ για Αμαλια και Νταλια στο παρα πεντε που για μενα στη κωμωδια ολα αυτα επιτρεπονται αλλα οταν μιλας για στερεοτυπα πρεπει να κανεις αναφορα σε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !