Παπανώτας για Αρναούτογλου: «Είναι θέμα επιπέδου τα πάντα»

Με αφορμή την πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου χθες με το "The Tonight Show",ο Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να πει λίγα λόγια και να τοποθετηθεί.

«Όταν λες δημοσίως το όνομα ενός ανθρώπου και τον καταχεριάζεις δημοσίως, αν δεν είσαι ο Καίσαρας που αποφασίζει και διατάζει, σηκώνεις το ρημαδοτηλέφωνο και ακούς και τη δική του άποψη. Αυτό κολλάει στον φίλο μου τον Γρηγόρη τον Αρναούτογλου που καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά γιατί δεν μπορεί να μιλήσει με μένα αλλά μπορεί με την Ιωάννα Τούνη. Είναι θέμα επιπέδου τα πάντα» είπε ο δημοσιογράφος και συμπλήρωσε ότι πήρε τηλέφωνο τον παρουσιαστή, με εκείνον να μην του σηκώνει

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κόλαφος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανατριχίλα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μιλαει για επιπεδο ο παπανωτας..Ο ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άστο Παπανώτα. Μετά τα περσινά εσύ ειδικά για επίπεδο δεν πρέπει να μιλάς. Αν έκανες και καμιά αυτοκριτική, αν λίγο κοίταζες και τα δικά σου καλά θα ήταν.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Έλεος πιά με τον ψυχωτικό. Λέει καλά καλά τις πα....ές του και μετά ζητάει τι; Διάλογο ή να του ζητήσει συγγνώμη ο Αρναούτογλου που τον πρόσβαλε με αυτά που είπε; Αυτό είναι το επίπεδο του; Έλεος πιά με τη γλάστρα ας τον μαζέψουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά έχουμε τρελαθεί τελείως...το θέατρο του παραλόγου. Μιλάει ο Παπανώτας για επίπεδο.Τα ξέχασε πέρυσι στην εκπομπή του Λιάγκα μαζί με τις υπόλοιπες τι είπανε για την κοπέλα με αποτέλεσμα να επέμβη το ΕΣΡ και να πληρώσει ο σταθμός πρόστιμο με διακοπή εκπομπής.Γρήγορα ξεχνάει αυτό ο κύριος.Το λιγότερο που έχει να κάνει να μη μιλάει για επίπεδο.