Ευτυχία Φαναριώτη:«Θα είμαι στο Καφέ της Χαράς που ξεκινάει τον Οκτώβριο»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Στο Καλοκαίρι #NOT παραχώρησε συνέντευξη η Ευτυχία Φαναριώτη, η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον ρόλο της Ρόδης στο Καφέ της Χαράς. Η ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή της στο σίριαλ αλλά και για το γεγονός ότι αρχικά προοριζόταν για τον ρόλο της δασκάλας.

Η ίδια είπε: «Θα είμαι στο Καφέ της Χαράς που ξεκινάει τον Οκτώβριο. Σε κάποια επεισόδια και ανυπομονώ να δω τι έχουν γράψει ο Χάρης και η Άννα για τον ρόλο μου. Δεν μου έχουν πει ακόμη.

«Είχα κάνει οντισιόν για τον ρόλο της δασκάλας, που τον είχα διαβάσει ως ρόλο και μου άρεσε πάρα πολύ. Τελικά τον πήρε μία άξια και ταλαντούχα συνάδελφος η Σοφία Μουτίδου. Η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα, γιατί όταν το έμαθα ήταν η μέρα των γενεθλίων μου και νόμιζα ότι με πήρε ο Χάρης για να μου πει χρόνια πολλά. Μετά από λίγο καιρό ο Χάρης με ξαναπήρε και μου λέει Ευτυχία σου έχω γράψει κάτι πολύ ωραίο για να σε αποζημιώσω. Ήταν ένας ρόλος εξαιρετικός, ευφάνταστος κι αγαπήθηκε πολύ. Ήταν η πρώτη φορά που βγήκα στην τηλεόραση, δεν είχα ξαναβγεί. Το Καφέ της Χαράς δεν ήταν απλά μια βοήθεια, έγινα γνωστή από αυτό.»

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Ρένια πότε θα γυρίσει? Ήταν αισθητή η απουσία της στα επεισόδια πέρσυ και το έργο έκανε κοιλιά. Τώρα η συγκεκριμένη και που θα γυρίσει αδιάφορο μου κάνει σε πέντε επεισόδια είχε παίξει τότε. Το είδωλο η δασκάλα θα γυρίσει ??? Γιατί η Μουτιδου είναι στο όπεν πλέον. Γιατί ο Ρώμας λέει μεν ότι η σοφία θα επιστρέψει αλλά η ίδια λέει ότι κανείς δεν την έχει ενημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ρενια θα λειψει μονο στα 3 (το πολυ 4) πρωτα επεισοδια. Μετα επιστρεφει κανονικα και δεν ξαναφευγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8:52 υπέροχο νέο.Ευχαριστώ πολύ. Έλειψε η Ρένια. Όπως επίσης αναμένω και τη δασκάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ρένια μπαίνει στο 21ο επεισόδιο. Υπομονή. Τώρα για την δασκάλα δεν είναι τόσο σίγουρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωστη ειναι σιγουρο αυτο; εγω ειχα ακουσει δηλωσεις πως θα λειπει απο το 6ο μεχρι το 15ο επεισοδιο. Εχουν παιχτει ηδη 11, αρα με βαση τις δηλωσεις θα επρεπε η Ρενια να λειπει μονο στα 4 πρωτα επεισοδια. Υπαρχει επισης και πιεση απο τον αντ1 να ξαναμονταριστουν καποια επεισοδια, ετσι ωστε και η πλοκη να τρεξει πιο γρηγορα αλλα και να επιστρεψει η Χαρα ακομα πιο γρηγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !