Μαρία Μπεκατώρου: «Δέχομαι να μην αρέσω αλλά με επιχειρήματα»

Χρήστος Παναγούλης
6
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου στη «Real life» και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου με αφορμή την πρεμιέρα του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού, «Still Standing». Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να δώσει την δική της απάντηση στα αρνητικά σχόλια και τις «κακές γλώσσες».

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου από τη μέρα που ξεκίνησες τη συνεργασία με τα μεγαλύτερα κανάλια;
Είναι πολύ διαφορετικά τα μεγέθη. Είναι στιγμές που το συνειδητοποιώ και κάποιες άλλες που νιώθω ότι ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Αντιλαμβάνομαι από την αναγνωρισιμότητα και την αγάπη του κόσμου ότι έχω κάνει πολλά μεγάλα βήματα. Όταν είμαι στο πλατό και κάνω τη δουλειά μου, και πάλι υπάρχουν στιγμές που λέω «Θεέ μου, δεν το πιστεύω ότι κάνω εγώ εκπομπή μπροστά τις κάμερες».

Ακόμα;
Ακόμα, ναι. Φοβερό ε; Επειδή από τους γονείς και τη γιαγιά μου έμαθα να νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα καλά μού έρχονται, αυτό μου έγινε βίωμα και μόνιμος τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων. Αυτόματα αυτό σε κάνει να μην καβαλάς το καλάμι. Νιώθω ότι κάνω μια δουλειά που αγαπάω και τίποτα παραπάνω. Με κάνει πολύ ευτυχισμένη το ότι ο κόσμος με αγαπάει, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό με το πλατό και τις κάμερες το έπαθα ένα βράδυ. Κάναμε γυρίσματα, είχαμε τελειώσει πάλι αργά και την ώρα που έκλειναν τα φώτα μού ήρθε πάλι η σκέψη. Αυτό που κάνει είναι κάτι πολύ όμορφο και δεν συμβαίνει σε πολλούς. Θα ήθελαν πολλοί συνάδελφοι μου να κάνουν μια ωραία διαδρομή και δεν τυχαίνει σε όλους. Κι εμένα μου έχει τύχει να αισθανθώ έτσι. Νιώθω πολύ τυχερή.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο χαρακτήρας σου έχει αλλοιωθεί…
Πάντα θα βρουν να πουν κάτι για εμάς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες. Εγώ αυτό το καταλαβαίνω και το σέβομαι, γιατί είναι μέσα στο παιχνίδι της δουλειάς μου. Επίσης, δεν γίνεται να μας αγαπούν όλοι και να τους αγαπάμε όλους, γιατί αυτό δεν είναι αληθινό. Είναι όλα συναισθήματα – και τα καλά και τα άσχημα. Απλά δεν θέλω τα αρνητικά συναισθήματα να είναι εμπαθή. Δέχομαι να μην αρέσω αλλά με επιχειρήματα.

Έχεις βιώσει εμπάθεια;
Ευτυχώς, όχι πολύ. Περισσότερο νιώθω ότι με αγαπούν, όπως κι εγώ συμπαθώ πάρα πολλούς συναδέλφους. Εκτιμώ όλο τον κόσμο και το σέβομαι

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ενω χωρις επιχειρηματα δεν το δεχεσαι να μην μας αρεσεις ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέει κάτι παράλογο? Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε φτάσει στο σημείο να στοχοποιούμε τον κάθε έναν χωρίς να αιτιολογούμε κίνητρα και απόψεις, παρά μόνο εστιάζοντας στην ανάγκη μας να δείξουμε οτι εμείς είμαστε οι καλυτεροι παντογνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Το παιχνίδι το έχει ξεχειλώσει με τα τραγούδια της πριν πέσει ο χαμένος. Λιγότερες πλέον οι ερωτήσεις που γίνονται και όλο τραγούδια και αφιερώσεις είναι.
    Προφανώς και δεν την ενδιαφέρει το φορματ αρκεί να κάνει το κομμάτι της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6.13 αν κρίνω από τις τηλεθεάσεις του παιχνιδιού, μάλλον ο κόσμος αγαπάει το σόου που προσφέρει γι αυτό και η ίδια συνεχίζει. Δεν χρειάζεται όλοι να ακολουθούν τους ίδιους ρυθμούς στην παρουσίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγω συμφωνω 6.13 εχει καταντησει γραφικο και κουραστικο(στο κατω-κατω υπαρχει και το j2us αν θελει μπορει να ξαναπαει),το οτι εκεινη την ωρα ειναι το μόνο ενδιαφερον και χαλαρό παιχνιδι ισχυει,αλλά εχουν κουρασει πολυ αυτα που κάνει επι καθημερινης βασης κιολας...Ε κάπου ενταξει.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Σωστα αρκετά τραγούδησε στο j2us τότε στο MEGA, που ακόμα πονανε τα αυτιακια μας. Ας κόψει τα παιχνιδισματα στο still standing, ενας παίκτης βγαζει 2 επεισόδια με αυτούς τους αργους ρυθμούς.Παίρνει και τον ασύρματο και όταν δει μια ωραία κοπέλα μιλάει με τον τεχνικό από κάτω να αρχίσει εκεινος να λιγουρευεται που θα πέσει στα πόδια του (τρελά σεξιστικο)

    Έχει μεγαλώσει και φαίνεται σαν κουμπαρομπεμπεκα με αυτά τα χαζα νάζια. Κανένα ενδιαφέρον πλέον το παιχνίδι αυτό.

    Στον αντίποδα ο Φερεντινος είναι χαρισματικός. Κάνει ότι θέλει αλλά δεν καπελωνει το φορματ πάρα μόνο το αναδεικνύει.

    Όπως και στο yfsf πάλι νάζια και χορό..δεν ξέρει τι άλλο να κάνει και δεν προστεθεί χαρακτήρα..πολύ basic ...

    Ορίστε τα επιχειρήματα

    ΥΓ στο δε πρωινό δεν μπορούσε να μιλήσει, ούτε να σχολιάσει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !