Αυτά είναι τα πρόσωπα στο ΠΡΩΙΝΟ! Μπαίνει και ο Περρής. Πότε κάνει πρεμιέρα;

41
Τα απαραίτητα συστατικά ενός ισορροπημένου… τηλεοπτικού πρωινού είναι: αισιόδοξη διάθεση, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, αποκλειστικά θέματα, συναντήσεις με λαμπερά πρόσωπα, άφθονο γέλιο, στιγμές συγκίνησης και, φυσικά, μια καλή παρέα για να τα μοιραστείς.

Σε αυτήν τη συνταγή επιμένει για 8η συνεχόμενη χρονιά η Φαίη Σκορδά και «Το Πρωινό».

Η αγαπημένη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 επιστρέφει από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 10:00, με στόχο να μας ψυχαγωγεί και να μας ενημερώνει. Η καλύτερη οικοδέσποινα και η ανανεωμένη παρέα που θα την πλαισιώνει θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας μέσα από ένα δυναμικό τρίωρο, το οποίο θα έχει όλα όσα αγαπήσαμε, αλλά και πολλές νέες εκπλήξεις.

Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη θα έχει δίπλα της, για ακόμα μια χρονιά, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά είναι τα νέα πρόσωπα που συμπληρώνουν την ομάδα. Όλοι μαζί θα σχολιάζουν τα θέματα της ημέρας με ανατρεπτική προσέγγιση, θετική ενέργεια και πολύ χιούμορ.

Με την εμπειρία και το καυστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, ο Βαγγέλης Περρής μπαίνει στην παρέα του «Πρωινού» και φέρνει ανατροπές, άλλοτε ευχάριστες, άλλες φορές όχι και τόσο… Επειδή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο Αλέξης Μίχας θα μας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν μπροστά - αλλά κυρίως πίσω - από τις κάμερες με αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Στην πιο ευχάριστη πρωινή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης, θα είναι και η Άννα Μαρία Μπαρού, δίνοντας πρωτότυπες ιδέες για food styling και εντυπωσιακές προτάσεις για κάθε περίσταση.

Επειδή «Πρωινό» χωρίς γαστρονομικές προτάσεις δε γίνεται, φέτος το πλατό θα γεμίζει όμορφες μυρωδιές από τις δημιουργίες του Πέτρου Συρίγου, ο οποίος θα μοιράζεται γευστικές συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε στην κουζίνα μας.

Όπως πάντα, η Λίτσα Πατέρα θα είναι κοντά μας με τις προβλέψεις και τις συμβουλές της για κάθε ζώδιο, o Χρήστος Νέζος θα μας ταξιδεύει σε αγαπημένους προορισμούς και νέες δοκιμασίες, μέσα από ζωντανές συνδέσεις, και ο έμπειρος διακοσμητής Νίκος Κωνστάντης, για ακόμη μια χρονιά, θα μας προτείνει έξυπνους τρόπους για να ομορφύνουμε το σπίτι μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας.

Από τη Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 10:00 «Το Πρωινό» επιστρέφει. Εσείς απολαύστε μια κούπα καφέ και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Φαίη Σκορδά και η παρέα της!

Δημοσίευση σχολίου

41Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χμμμ δεν ειναι κακο φετος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαγγέλης Περρης και Αλέξης Μίχας, οι ευχάριστες εκπλήξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ αδύναμο. Πόσο να το σηκώσει η Φαίη όσο καλή και να είναι. Άκυρη η επιλογή του Περρή. Όπου πάει κόβεται η εκπομπή. Προβλέπεται κόψιμο λένε οι φήμες μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά θα αναλάβει ο Γρηγόρης ή η Ελένη. Για αυτό πήγε μάλλον και ο Περρής εκεί. Για να προετοιμάσει το έδαφος για τον "φίλο" του. Πάει κι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11:08 π.μ
    Μάλλον πρέπει να έτσουξε λίγο για να γράφεις αυτά τα ανυπόστατα. It's ok!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι μου λέει ότι θα πάει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά μιλάμε είχα χρόνια να γελάσω με τα μετέωρα, ανυπόστατα σχόλια του 11.08.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για φούντο πάει... Μα είναι δυνατόν χωρίς ούτε έναν δημοσιογράφο, αλλά φαντάζομαι έκριναν ότι καλύτερη αντλία αποκλειστικών από αυτή του Ουγγαρέζου δεν υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο η Λίτσα Πατέρα θα κάνει νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου αρέσει πολύ η νέα σύνθεση. Γιατί ο Περρης δεν είναι δημοσιογραφος; Είδαμε και την Γραμελη και τον Καβατζικη. Αντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωχ παιδια έγραψε η Νινα μπουαχαχαχαχα. Αι μαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επίσης να πληροφορισουμε τον Γιάννη Πουλοπουλο οτι αυτό μ τς τηλεφωνικές γραμμές ήταν κατασκευάσματα τς φαντασία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτά που λέει ο 11:08 είναι φήμες που ακούγονται εδώ και πολύ καιρό. Μη μου πείτε οτι δεν τις έχετε ακούσει. Εντωμεταξύ τέτοιες φήμες για ένα πρόγραμμα που πάει καλά δεν βγαίνουν. Η περσινή φθίνουσα πορεία του πρωινού είναι η αιτία που πυροδότησε τις φήμες είτε για τοποθέτηση συμπαρουσιαστή είτε για αντικατάσταση της Σκορδά ακόμα και στη μέση της σεζόν. Γι' αυτό άλλωστε έγιναν και τόσες πολλές αλλαγές φέτος, μήπως και το σώσουν. Γιατί ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, αλλάζει αυτή που χάνει. Αν λοιπόν συνεχιστεί και φέτος η φθίνουσα πορεία της Σκορδά, κάτι που δεν είναι απίθανο λόγω του φετινού μεγάλου ανταγωνισμού, τότε όλα τα σενάρια είναι πιθανά, ακόμα και αυτών που λέει ο 11:08.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Αι μαρή". Απάντηση χαμηλού επιπέδου. Απορώ πως το tvnea αφήνει να δημοσιεύονται τέτοια σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Σκορδά δεν πέφτει κάτω από 13-14%. Συνεργάζεται με άπειρες εταιρείες, έχει δυναμικό να τη στηριζει που υπάρχει 20 χρόνια εκεί. Το αν θα κάνει 18 η 22 θα εξαρτηθεί από το δέσιμο, ροη και τους ανταγωνιστές. Για την ίδια απλώς έχουν σημασία τα ποσοστά, ώστε να μην καταγράψει ακόμα μια κακή χρόνια. Ο Αντ1 δεν επηρεάζεται καθόλου, είναι τόσο μικρό το κοινό εκείνη την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Σκορδά ειναι το δευτερο μεγαλύτερο ονομα μετά τη Μενεγάκη. Και μονο που την εχει ο ΑΝΤ1 , εχει κέρδος στα πακέτα. Ας ξεκινησει η εκπομπή και βγάλτε μετα συμπερασματα παιδες. Η εκπομπή την περασμενη χρονιά στην ωρα μετάδοσης 10 με 1 τερμάτισε πρώτη. Επίσης μην ξεχναμε και τα άλλα καναλια, MEGA , alpha μπαινουν δυνατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11.37π.μ. Το σενάριο στο οποίο αναφέρεσαι θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε παρουσιαστή σε οποιοδήποτε κανάλι. Το να μιλάμε για κακή πορεία μιας εκπομπής ή και για πιθανή αντικατάσταση της παρουσιαστεί ας, δεδομένου ότι όχι μόνο δεν έχει ξεκινήσει η εκπομπή, αλλά και δεν έχουν τρέξει 2 μήνες, είναι ανέκδοτο, ανούσιο, περιττό, κακεντρεχές, και ολίγον τι εμμονικό. Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Αι μαρή" γιατι βλέπεις Σκορδα και αφινιαζεις . Σε έκοψε και πήγες σε άλλη εκπομπή ΝΙΝΑ μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Κόνι Μεταξά για σχολιασμό στο πάνελ. Που πάνε και τους βρίσκουν όλους αυτούς; Που στοχεύουν τώρα με την Κόνι Μεταξά; Στους Followers στο instagram; Δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι πια; Τί σχολιασμό περιμένουν τώρα από τη συγκεκριμένη; Φτάνει πια με την προώθηση κάποιων συγκεκριμένων ονομάτων που δεν λένε και τίποτα. Ευχάριστη έκπληξη η προσθήκη του Μίχα. Ο Περρής αν δεν βαριέται και έχει όρεξη νομίζω θα προσφέρει και θα βοηθήσει. Χαίρομαι που άλλαξαν τον μάγειρα γιατί αυτός που είχαν φαγητά που θέλουν να βλέπουν οι νοικοκυρές το πρωί δεν έφτιαχνε. Ο νέος ας δει λίγο την Αργυρώ και τί φτιάχνει για να καταλάβει τί ζητά από τη μαγειρική το γυναικείο κοινό το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ θα πως οτι η εκπομπή δεν βγήκε ακόμα στον αέρα. Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός οti θα δοκιμαστούν νέα πρόσωπα κι οχι καρικατούρες όπως στο star, mega και open. Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Αλέξης Μίχας αν δεν κλέψει όλα τα τηλεοπτικά site και κάνει ρεπορτάζ, καλός θα είναι. Σε γενικές γραμμές μου αρέσει η σύνθεση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μα δεν μίλησα με βεβαιότητα οτι δεν θα πάει καλά, το θεωρώ όμως πολύ πιθανό. Ναι, οι φήμες αυτές θα μπορούσαν να υπάρχουν και για άλλο κανάλι, άλλη παρουσιάστρια. Αλλά δεν υπάρχουν για άλλους! Υπάρχουν για τον αντ1 και την Σκορδά εδώ και καιρό. Γιατί η μόνη εκπομπή που είχε μεγάλη πτώση ήταν αυτή του αντ1, οι άλλες ήταν σταθερές ή είχαν άνοδο. Και δεν τις βγάζω εγώ από το κεφάλι μου, διακινούνται ευρέως δεν ξέρω από ποιους. Ίσως από αντίπαλα κανάλια, ίσως και από τον αντ1 το οποίο σίγουρα θα έχει plan b, c, d,κλπ. Όσον αφορά το "εμμονική" γιατί το ακούω συχνά εδώ μέσα. Εμμονική με χαρακτηρίζουν όταν κάνω κακή κριτική σε προγράμματα του αντ1. Όταν κάνω κακή κριτική σε προγράμματα άλλων σταθμών δεν ασχολείται κανείς. Πολύ περίεργο δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το κανάλι στηρίζει την εκπομπή και αυτό είναι καλό...από το να πηγαίνε και φέτος στον "αυτόματο" με πτωτικές τάσεις... Ενδιαφέρον πάντως ακούγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Νινα ή ΑΙ ΜΑΡΗ, μας τα έχει κάνει μην σου πω πως με την αντιπάθειά σου. Αυτές οι φήμες στο μυαλό σου είναι. Μια άσχετη κοπέλα που το μόνο που κάνει είναι σχόλια χωρίς αποδείξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι λέτε μωρε; Μπορει να ειχε πτώση αλλα ηταν πρώτη πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11:47 Δεν σχολιάζω μόνο την Σκορδά, αλλά μόνο τότε σε τσούζει εσένα. Μάλλον στην Σκορδά δουλεύεις δεν εξηγείται αλλιώς. Το ποιός αφηνιάζει φαίνεται ολοκάθαρα. Δεν αντέχετε την κριτική. Επιτίθεστε σε όποιον κάνει κριτική στην Σκορδά και γενικά στον αντ1. Σε μένα επιτίθεστε περισσότερο γιατί γράφω με σταθερό όνομα. Ακόμα και όσους συμφωνούν μαζί μου, Νίνα τους λέτε. Μόνο όταν γράφω σχόλια που σας συμφέρουν δεν μου επιτίθεστε. Αλλά εγώ δεν μασάω, θα γράφω τη γνώμη μου και σε όποιον αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και μόνο που ασχοληθήκαμε και γράψαμε τόσα σχόλια για την Σκορδα αυτό αυτόματα την κάνει πετυχημένη παρουσιαστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κριτική σε ανυποστατα σχολια και σε σχολια που βγαινουν χωρις να έχει κανει πρεμιέρα η εκπομπή ειναι απλά αστεια έως και γελοία. Νομιζω πως ειναι ξεκαθαρο τι πας να κάνεις μαρή ΝΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για την Μαλεσκου γραφονται περισσοτερα, σχολια. Αννα Μαρια Μπαρου στην εκπομπη, συνταγη Μενεγακη το πρωινο. Για αυτο την Σκορδα την λενε Μενεγακη του αντενα. Και περσι ειχε τηλεοπτικο ρεπορταζ με Γραμμελη και Καβατζικη αλλα πατωσε. Δεν νομιζω οτι τον κοσμο τον ενδιαφερουν τα τηλεοπτικα. Γιατι και περσι ολο αποκλειστικα ειχε και τιποτα δεν ηταν αληθεια. Απλως θα γινει κουτσομπολιστικη εκπομπη τυπου Αλτερ με αντιγραφη Ελενης Μενεγακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η Γραμμελη βαριοταν να ανοιξει το στομα. Επίσης δεν ειναι τηλεοπτική . Βγαζει κατι το αντιτηλεοπτικο. Νομιζω πως φέτος θα πάει καλα η Σκορδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σας πειράζει που γίνονται σχόλια για εκπομπή που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, λες και το πρωινό του αντ1 είναι κάτι καινούριο, αλλά όταν λένε οτι θα πάνε άπατο άλλα πραγματικά νέα προγράμματα όπως Αγγελική, μπατσελορ, Μπακοδήμου δεν έχετε τέτοιες ευαισθησίες ή όταν έκραζαν το μπιγκ μπραδερ πριν το δουν πάλι δεν είχατε ή την Καινούριου. Επιλεκτικές και ύποπτες ευαισθησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  31. Το χειρότερο πάνελ όλων των εποχών. Μοθωναιος και Κοννι στον σχολιασμό, ποιος τους σκέφτηκε; Ο Περρης όπου έχει πάει έχει πατώσει και ξαναγυριζει στην πεπατημενη του, στα βίντεο από τον Θέμο.

    Και ο Ουγγαρεζος κλασικα θα το παίζει αρχηγός της πενταημερης με κρύα σχολικά αστεία, που συνήθως θα γελάει μόνος του.

    Η Σκορδα θα πάει να κάνει παρέα στον Λιαγκα οσονούπω, δύσκολα τα πράγματα φέτος για εκείνη.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κι ego pistevo oti to proin zevgos teleiose kai den to exei parei hampari. Kanenas Koklonis an tous mazepsei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πρώτη βγήκε πέρυσι με μο16,5% όλης της χρονιάς. Ξεκίνησε καλά τους πρώτους μήνες αλλά τους τελευταίους μήνες έβγαινε δεύτερη. Υπήρχαν μέρες που έβγαινε τρίτη, τέταρτη ακόμα και τελευταία πίσω από τους αταίριαστους. Τα ξεχάσατε; Αν αυτό δεν λέγεται πτώση τότε πως λέγεται; Γι αυτό και οι αλλαγές. Τώρα αν αυτές οι αλλαγές θα βγουν σε καλό ή όχι κανείς δεν το ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φέτος θα είναι πρώτη η Σκορδά. Δυνατό πρωινό με ωραία παρέα. Επίσης πιστεύω πως και η Μελέτη θα πάει πολύ καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η Μελέτη θα τις κατατροπώσει όλες αυτές. Θα πατώσει με αυτό το πανελ η Σκορδά. Κρίμα γιατί έχει δουλέψει πολύ για να γίνει η Σκορδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Και μόνο που σχολιάζουν μερικοί ακόμα κ αρνητικά λέει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Nai leei para polla... para para polla omos... leei para polla..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δε ξέρω τι λέτε,αλλά εμένα μου αρέσει το φετινό παρεάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Kala kaneis kai sou aresei. Emena den mou aresei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Έλεος 40 σχόλια για την ανύπαρκτη Σκορδά που δεν μπορεί να πει μια ολοκληρωμένη πρόταση.... χαχχααχ έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει.
    Εδώ το big brother η μεγαλύτερη σαβούρα του κόσμου κάνει 30αρια, θα ρθει και το άλλο το trash με τα μοντέλα θα κάνει ένα 50% και όλα καλά... χαχαχ αυτά αξίζουμε , αυτά και θα παίρνουμε... Δώστε και άλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Έτσι κι έτσι είναι η σύνθεση και θα δούμε πως θα πάει.
    Την προηγούμενη σαιζόν όλο έλεγαν θα την έκοβαν και όλο την συνέχιζαν την εκπομπή...Μου έβγαζαν τάχα μου ανακοινώσεις ότι και καλά είναι πρώτη και τα γνωστά.
    Το τι λέγετε και τι θα κάνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες κανείς μας δεν το ξέρει...
    Η Πατέρα που κάνει νούμερα και πόσα κάνει; δεν μπορώ να μπω στο δίκτυο να διαβάσω αυτά που λέει; έτσι κι αλλιώς τα ανεβάζει.Και σιγά να μην μπαίνω για 5-10 λεπτά στον Αντ1...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !