ΕΡΤ: Αυτά είναι τα νέα λογότυπα!

8

Μια πραγματικά νέα σελίδα στη μακρά ιστορία της επιδιώκει να γράψει, φέτος, η ΕΡΤ. Με νέα σήματα, νέο πρόγραμμα, αλλά και μια καμπάνια, που αναδεικνύει πρωτίστως τον εθνικό ρόλο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. 
Τα νέα λογότυπα της ΕΡΤ, που την οδηγούν στη νέα τηλεοπτική εποχή. Για την ΕΡΤ1 επελέγη το μπλε χρώμα, για την ΕΡΤ2 το κόκκινο και για την ΕΡΤ3 το πράσινο. Και αυτό δεν έγινε τυχαία, καθώς σταδιακά οι πολίτες θα γνωρίσουν και τη νέα ταυτότητα-φυσιογνωμία των τριών καναλιών, με την ΕΡΤ1 να συνδυάζει πλέον την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, την ΕΡΤ2 να αναδεικνύει κυρίως τον ελληνικό πολιτισμό και την ΕΡΤ3 να έχει στο επίκεντρό της την ελληνική περιφέρεια, την καινοτομία και το περιβάλλον.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και όλο αυτό κόστισε περίπου 60.000, ενώ απλά θα μπορούσε να τα είχε σχεδιάσει ο καθένας μας δωρεάν ακόμα και στο Word!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε viewer στα περίπου 60000 αποσο διάβασα είναι μέσα 6 λογότυπα, οσα τρέιλερ βγουν για τα κανάλια και μαζί και η διαφήμιση με τσιοδρα,δασκαλακη κλπ.Σκέψου πως τα σήματα του 2008 κόστισαν πάνω από 1 εκατ ευρώ...(Σαφώς κ η ΕΡΤ θα επρεπε να έχει δικό της τμήμα γραφικών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν μιλάμε για καμπάνια ενός τηλεοπτικού φορέα δεν εννοούμε μόνο τα λογότυπα, αλλά και τα teasers, τα γραφικά των τρέιλερ και οτιδήποτε αφορά την εικόνα που βγάζει προς το κοινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοβαρά τώρα...εργάσθηκαν άνθρωποι και δόθηκαν χρήματα για να προκύψουν αυτά τα λογότυπα?

    Καλύτερα ήταν τα προηγούμενα. Αυτά είναι εντελώς καλώς ήρθες 1992!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί το λογότυπο της ΕΡΤ2 είναι αρκετά πιο δεξιά από αυτά της ΕΡΤ1 και της ΕΡΤ3; Το ίδιο συμβαίνει και με την ΕΡΤ World.

    Επίσης, όταν αλλάζουν τα λογότυπα, να αλλάζουν και τα μικρόφωνα αλλά και οι φωτογραφίες στα προφίλ στα social media (βλέπε ΕΡΤ3 με παλιό μικρόφωνο και φωτογραφία στα social)...

    Υ.Γ.1. Τα νέα λογότυπα και idents θα αναδειχθούν μόνο όταν όλα τα κανάλια γίνουν HD και όχι μόνο όταν μετατραπεί η ΕΡΤ1 σε HD (παίρνοντας το HD της ΕΡΤ Sports).

    Υ.Γ.2. Ποια είναι η λογική να μην παρέμεναν τα ίδια χρώματα στα κανάλια; Ειδικά την ΕΡΤ3 την έχουμε μάθει με το κίτρινο. Ό,τι να' ναι...

    Υ.Γ.3. Το συγκεκριμένο κόκκινο της ΕΡΤ2, είναι σαν χρώμα πιο όμορφο και πιο έντονο από αυτό που είχε η ΕΡΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προτείνω να γίνει διαφανοποίηση της λέξης ΕΡΤ όπως στον ΑΝΤ1 και όταν το πρόγραμμα πηγαίνει σε διαφημίσεις, ο αριθμός να τρώει την λέξη ΕΡΤ πηγαίνοντας εκεί που είναι το γράμμα Ε και όταν το πρόγραμμα επανέρχεται, η λέξη ΕΡΤ να εμφανίζεται πάλι στην θέση της!

    Επίσης σε ορισμένες τηλεοράσεις το λογότυπο της ΕΡΤ2 φαίνεται κανονικά (όπως στα άλλα κανάλια), σε αντίθεση με τα λογότυπα ΕΡΤ1 και ΕΡΤ3 που είναι πολύ αριστερά και το Ε μένει σχεδόν εκτός οθόνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τα λογότυπα των καναλιών της να δεχθώ ότι θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, στο κομμάτι όμως των τρέιλερ υπάρχει σαφέστατα μοντέρνα ματιά στα γραφικά που χρησιμοποιεί και δεν μπορεί να συγκριθούν σε τίποτα με τις προηγούμενες καμπάνιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !