Τα βέλη του έριξε ξανά ο Βαγγέλης Περρής στην Ιωάννα Μαλέσκου

6


Για τα ζητήματα αστικής ευγένειας μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Το Πρωινό" ο δημοσιογράφος,Βαγγέλης Περρής.  Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις κριτικές με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Είναι θέμα αστικής ευγένειας, όταν ξεκινάς μια εκπομπή και κάποιος σου εύχεται "καλή επιτυχία" και δεν έχει καμία υποχρέωση να το κάνει, το κάνει από την καρδιά του, το ελάχιστο που έχεις να κάνεις είναι να πεις "ευχαριστώ". Και αν δεν σε αφήνει το κανάλι να το κάνεις, έχεις άλλους τρόπους να το πεις. Δεν είναι δύσκολο.»

«Δεν υπάρχει κανένας "πόλεμος" πουθενά. Ο καθένας είναι απέναντι στην κριτική. Κι αυτό που λέμε επίσης περί καλοπροαίρετης κριτικής, δεν υφίσταται καλοπροαίρετη κριτική. Υπάρχει κριτική τεκμηριωμένη ή κριτική χωρίς κανένα τεκμήριο» πρόσθεσε για τις δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου σχετικά με την κριτική.




Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κακεντρεχής και αχωνευτος όπως παντα. Συνεχίζει να γίνεται αντιπαθής και αυτο πιθανώς συμπαρασύρει και τη Σκορδά. Μανία πια με τη Μαλεσκου. Γιατι άραγε..;;
    Και οσο η Καινούργιου περνάει το πρωινό σε τηλεθέαση τοςο περισσότερο το φαρμάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τοξικός. Εμμονικός και μετρ της κωλοτούμπας. Ντροπή στην Σκορδά που κρύβεται πίσω του για να κάνει πολεμο στις νέες παρουσιάστριες. Οι γυναίκες οφείλουμε να αλληλουποστηριζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετική τεκμηρίωση το όταν κατεβαίνουν τα νούμερα βγάζεις στήθος έχεις δίκιο
    Ας σταματήσει να εκτίθεται και ας κοιτάξει τα νούμερα της δικής του εκπομπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μιλησει για ευγενεια ο Περρης. Η Μαλεσκου την Δευτερα που ξεκινησαν οι περισσοτερες εκπομπες ηταν η μονη που ευχηθηκε σε ολες τις εκπομπες και αυτος μαζι με την Σκορδα την εκραζαν και συνεχιζουν. Τοσο την φοβουνται πια. Μαλλον νομιζουν οτι ετσι θα μειωσουν οπως εκανε παλιοτερα η εκπομπη με την Σπυροπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν καταλαβαινω αυτη την "πολιτικη" της εκπομπης της Σκορδα, βρισκουμε ενα τηλεοπτικο προσωπο,και συνηθως γυναικα, και την κραζουμε συνεχεια οπως εκαναν με Σπυροπουλου, Μενεγακη κ.α.Τι ειναι αυτα τοση ανασφαλεια η Σκορδα; Κριμα δεν αξιζει κατι τετοιο στον αντενα να βαζουν φετος τον Περρη να κανει την βρωμικη δουλεια. Ντροπη. Μονο αυτο. Δεν εχει πλακα πια, κατανταει εμμονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε ενταξει. Βρηκαν την Μαλεσκου και την χτυπανε. Και η Σκορδα να σιγονταρει. Αραγε αρεσει στον αντενα το κραξιμο που ριχνουν σε αλλες γυναικες παρουσιαστριες. Τι ειναι αυτα. Χτυπωντας την Μαλεσκου θα ανεβει η τηλεθεαση της Σκορδα. Δηλαδη τωρα υα κραζουν και την Μπαρκα και την Παπαγεωργιου για να ειναι αρεστη η Σκορδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !