Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν θα τραβάμε από τα μαλλιά τις ειδήσεις και τα θέματα»

Χρήστος Παναγούλης
2

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της νέα της εκπομπής, η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής», μιλώντας για όλα όσα πρόκειται να δούμε.

Ένα ακόμη επαγγελματικό ρίσκο;
Μου αρέσει το ρίσκο. Είναι καλοδεχούμενη η αλλαγή στη ζωή μου. Είτε την προκαλώ είτε έρχεται από μόνη της. Είναι ένα στοίχημα για μένα. Ήθελα πολύ να επιστρ΄ψω σε μια καθημερινή βάση. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω με αυτό το αντικείμενο και το περιεχόμενο που θα δείτε στην εκπομπή. Με συνεργάτη τον Νίκο Μάνεση, τον οποίο θεωρώ εξαίρετο δημοσιογράφο, που θα επιβλέπει το όλο εγχείρημα. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που γνωρίζουν την τηλεόραση και να μπορείς να τους εμπιστευτείς.

Έχετε ρισκάρει πολλές φορές στη ζωή σας;
Συνεχώς ρισκάρω. Όταν κάνω μια εκπομπή που πηγαίνει καλά και φεύγω, όπως έχω κάνει με την «Πρωινή Μελέτη», το «Hashtag», με τα «Μεσάνυχτα». Μου αρέσει να φεύγω όταν τα πράγματα είναι καλά. Όταν το 2014 έφυγα από το STAR με μια εκπομπή εδραιωμένη, με καλή τηλεθέαση, για να πάω σε ένα νεοσύστατο κανάλι που δεν το ήξερε κανείς, ήταν ρίσκο.

Η πρωινή ζώνη είναι άκρως ανταγωνιστική…
Για τον κόσμο είναι καλό να υπάρχουν πολλές εκπομπές. Αυξάνεται το ποσοστό των επιλογών. Ανεβάζει τον πήχη και το αίσθημα της ευθύνης σε εμάς που δουλεύουμε στις εκπομπές. Είμαστε αποφασισμένοι – και σε αυτό έχουμε συμφωνήσει από την αρχή με τον Νίκο Μάνεση – να μη μεταχειριστούμε τα «κοινόχρηστα όπλα» όπως οι άλλες εκπομπές. Αναφέρομαι στην αναπαραγωγή προγραμμάτων και στο αμιγώς lifestyle gossip κομμάτι. Αυτό συνεπάγεται μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Είναι όμως και πολύ καλή πρόκληση για να γίνουμε πιο δημιουργικοί και αυθεντικοί.

Τι περιλαμβάνει η σκαλέτα της εκπομπής;
Γενναία δόση επικαιρότητας, όπως επιβάλλεται, καθώς είναι ενημερωτική εκπομπή. Απλά δεν θα τραβάμε από τα μαλλιά τις ειδήσεις και τα θέματα. Πρωτογενές ρεπορτάζ από ποικίλης ύλης θέματα.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλη τηλεθεαση στο σταρ το 2014, μαλιστα... ο,τι του φανει του καθενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους καποιος που θα δουλευει, ολοι οι υπολοιποι αναπαραγουν τα αναπαραχθεντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !