Η πρεμιέρα της Φαίης! Η στήριξη στον Λιάγκα, το δυνατό και το αδύναμο δίδυμο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Πρεμιέρα έκανε για 8η σεζόν η εκπομπή "Το Πρωινό" στον ΑΝΤ1!

Μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η έμμεση παρουσία του Γιώργου Λιάγκα. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Φαίη Σκορδά "στηρίζει" με τον τρόπο της τον πρώην άντρα της όταν εκείνος περνά δύσκολες επαγγελματικές στιγμές. Το εγκώμιο του είχε πλέξει πριν δύο χρόνια, όταν ο ΑΝΤ1 δεν τον αξιοποιούσε, ενώ και τώρα που κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στον ΣΚΑΙ, η παρουσιάστρια θύμισε στο τηλεοπτικό κοινό (και στην αγορά) τα τρία χρυσά χρόνια επιτυχίας που ο δημοσιογράφος χάρισε στην πρωινή ζώνη.

Ως προς την ομάδα, η προσθήκη των Βαγγέλη Περρή και Αλέξη Μίχα είναι άκρως εύστοχη. Ο πρώτος με το δυνατό του σχόλιο και ο δεύτερος με το έγκυρο ρεπορτάζ προσφέρουν στην εκπομπή στοιχεία που τη διαφοροποιούν. Αυτό θα σημαίνει ότι ο τηλεθεατής σε κάθε ενδιαφέρουσα είδηση τηλεοπτικής επικαιρότητας (όπως σήμερα) θα μπορεί να ανατρέξει στον ΑΝΤ1, διότι ξέρει ότι θα δει κάτι πλήρες και τεκμηριωμενο.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το σχόλιο του είναι σημαντικό και προσδίδει θετικά στοιχεία σε μία εκπομπή, όπως και η ελευθερία που έχει να "τσαλακώνει" την κεντρική παρουσιάστρια. Αυτό που θα έπρεπε ίσως να αποβάλλει είναι η ένταση που προκαλεί με φωνές και ουρλιαχτα. Ελάχιστα ακούγονται και "χάνονται" στην βαβούρα του πλήθους.

Η Κόνι Μεταξά και ο Δημήτρης Μοθωναίος για αρχή πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Είναι πολύ νωρίς και το άγχος τεράστιο και για αυτό το ρόλο σαφέστατα τους δίνεται ο απαραίτητος χρόνος προσαρμογής. Θα πρέπει να δουλέψουν πολύ το πως να μην "πατάνε" πάνω στους άλλους και να βρίσκουν τα "κενά" εκείνα που πρέπει να μιλήσουν, όπως και το να αποκτήσουν την άνεση να εκφράζουν πιο ολοκληρωμένες απόψεις. Μέγα λάθος οι διάφορες "μούτες" την ώρα της προβολής των διάφορων βίντεο, ενώ το πλάνο της Κόνι όντως ήταν γεμάτο φίλτρα, πράγμα που δημιούργησε εντυπώσεις. Ας αποκτήσουν οι δυο τους "τσαγανό" και μόλις το κάνουν θα μπορούν να συνεισφέρουν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα που συμμετέχουν.

Ακόμη,  ο Κώστας Θεοδώρου είναι ιδιαίτερη μορφή και ενδιαφέρουσα αντιτηλεοπτική περσόνα, που το μόνο που μας "ξένισε" κάπως ήταν ο πολύ αργός ρυθμός του εκφοράς την ώρα που παρουσίαζε τα θέματα του. Τέλος, περιμένουμε και τις νέες ενότητες που θα "ξεδιπλωθούν" σιγά σιγά για να μπορούμε να σχηματίσουμε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα.


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ σωστά τα λές .Τι διαφορά την έκανε ο Περρής-Μιχας . Εμένα μου άρεσε που η Σκορδά στιριζεται ποιο πολύ στον εαυτό της λόγο απουσίας του αδιναμου πάνελ.Μου φάνηκε διαβασμενη και ευελπιστώ να μην έχει τις περσινές αδιαβασιες .Την παράσταση την κλέβει ο Ουγγαρεζος που με την Σκορδά έχουν εξερετικη χημεία που είναι ανεπαναλιπτη. Ο Ουγγαρεζος έχει πολύ καλό σχόλιο .Τα νέα πρωσοπα αδιάφορα ,αφιαβαστα χωρίς να γνωρίζουν καθόλου την θεματολογία . Λάθος επιλογή πρωσοπων .Η μη επιλογή δημοσιογράφων μπορεί να τους στοιχίσει . Εμένα η Σκορδά με εξέπληξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ πιο ωραίο από τα προηγούμενα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Καθώς διάβαζα το σχόλιο του Παναγιώτη, κατάλαβα αμέσως ότι ανήκει στο κοινό της Σκορδα. Μπαμ κάνει τόσο που βγάζει μάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !