Σκέψεις να βγει στο Β μισό...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Τα δικαιώματα του φιλανθρωπικού talent show, «Dancing With The Stars», έχει αποκτήσει από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς το STAR με σκοπό τη φετινή σεζόν να βγει στον αέρα.

Ωστόσο η πανδημία ανάγκασε τη διοίκηση του STAR να αναθεωρήσει τα σχέδιά της και προς το παρόν να έχει «παγώσει» την παραγωγή του. Όπως φαίνεται όμως στο κανάλι της Κηφισιάς δεν έχουν αποκλείσει ακόμα την ιδέα της παραγωγής του «Dancing With The Stars» αλλά αντίθετα το έχουν… πάνω πάνω και μάλιστα όλο αυτό το διάστημα το μελετούν προσεχτικά.

Επιθυμία τους είναι να το βγάλουν στον αέρα στα μέσα της φετινής σεζόν, δηλαδή κάπου στον Μάρτιο του 2021, αλλά μόνο αν…. θωρακιστεί η ασφάλεια των συμμετεχόντων, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Για το λόγο αυτό και έχουν αποφασίσει πως τα επεισόδια θα γίνονται χωρίς παρουσία κοινού, αλλά και με την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας των εργαζομένων αλλά και με συνεχή τεστ στους διαγωνιζόμενους που θα πρέπει να έρχονται κοντά για να επιδεικνύουν… και αποδεικνύουν τις όποιες χορευτικές ικανότητές τους.

Έτσι λοιπόν ενώ θεωρείται πως στο STAR έχουν αναβάλει την παραγωγή του «Dancing With The Stars» η αλήθεια είναι ότι μελετούν τρόπους για να το βάλουν… να χορέψει μέσα στη σεζόν στο τηλεοπτικό τοπίο, επιθυμώντας να βγει πολύ λαμπερό και μοντέρνο, κάνοντας και τους τηλεθεατές να… χορεύουν στο ρυθμό του για να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έπρεπε να το βγάλουν τώρα για να γεμίσουν το πρόγραμμα της Τετάρτης και της Πέμπτης και να μην έχει μόνο ταινίες. Από το Μάρτιο που θα έχει Mastechef να δω που θα το χωρέσουν. Στην Αμερική πάντως τα κατάφεραν που είναι σε χειρότερη κατάσταση όσον αφορά την πανδημία και έβγαλαν νέα σεζόν που ξεκίνησε τη Δευτέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την κυριακη θα το βαλουν, ποια πεμπτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !