Ιωάννα Μαλέσκου: Έμμεση απάντηση στον Βαγγέλη Περρή;

8


Στα επικριτικά σχόλια θέλησε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή της "Love It" 

 «Προσπαθούμε πάντοτε να σας δείχνουμε αυτό που είμαστε. Σε ό,τι έχει να κάνει με μένα είμαι ευγνώμων που δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι επαγγελματικά που να αντίκειται με αυτό που είμαι. Η κριτική όταν βγαίνει από την καρδιά των ανθρώπων, των απλών ανθρώπων, των συναδέλφων -γιατί όχι;- μας κάνει να βελτιωνόμαστε. Από κει και πέρα με λεγόμενα συναδέλφων που πιθανώς έχουν κάποιον στόχο ή μια πρόθεση θεωρώ εκ του περισσού να ασχοληθούμε με αυτά»!

Μήπως τα όσα έλεγε είχαν όνομα και επώνυμο; 

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. εκ του περισσού ? γιατι βρε μαλεσκου μου μιλας σε τετοια σωστη γλωσσα.πως θα καταλαβει τωρα η φαιη τι καρφαρα της πεταξες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιωάννα μόνο. Ότι καλύτερο έχει βγει στην τιβι κατά τη γνώμη μου μετά την Μπεκατώρου. Και έχει τα φωτα να γίνει και καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Περρής έχει καταλάβει ότι αν δεν στήσουν εκπομπή σωστά ότι όσο και καλή να είναι η παρουσιάστρια δεν μπορεί να φέρει νούμερα;;;
    Και να είναι γυμνή και να μην είναι και να βάλει ρασοιδές φόρεμα νούμερα δεν θα δει και τα καρφιά ας τα ξεχάσει ο Περρής.
    Δεν φταίει το κορίτσι έτσι όπως το κατάντησαν στο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικασε Ιωαννα👍👍. Αυτο εκ του περισσου θα αρχισουν να το χρησιμοποιουν ολες οι παρουσιαστριες με πρωτη και καλυτερη την Τσιμτσιλη.Ολο ουσα, και ουσα λεει, ευκαιρια για νεες λεξεις στο λεξιλογιο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομιζω οτι μπηκε στην μαυρη λιστα η Ιωαννα και επειδη τους απαντησε, δηλαδη τους πετσοκοψε δεν θα την αφησουν σε χλωρο κλαρι Περρης και Σκορδα. Θα την κραζουν γιατι την φοβουνται και νοιωθουν τοσο λιγοι. Και οσο πεφτει η τηλεθεαση και οι μετοχες της Σκορδα, τοσο κραξιμο θα τρωει η Ιωαννα. Τι κραξιμο ειχε φαει η Μενεγακη, η Σπυροπουλου,η Παπαγεωργιου απο την Σκορδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Σκορδά βλέπει πως αν συνεχίσει ετςι η αντικαταστάτρια ερχεται σύντομα. Και ειναι και σαφώς καλύτερη απο όλες τις απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν έλεγε εκ του Αίγιου πέλαγο θα την καταλάβαινε καλύτερα. Η αλτερίλα δεν ξεχνιέται όσους κι αν βάλεις να σε ξεπλύνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκ του περισσου, λοιπον. Ετσι θα απαντησω και εγω σε μερικους αντιπαθητικους στην εργασια μου. Γελασα με το σχολιο που λεει γθα την Τσιμτσιλη. Ειναι σιγουρο οτιι τωραθα ακουμε πολυ συχνα, εκ του περισσου. Αντε Ιωαννα σχολη θα κανεις με τα Ελληνικα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !