Ιδαίτερη δήλωση του Μπέζου για το «Παρουσιάστε»:«Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο η πλοκή»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2


 Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος στον Τηλεθεατή και τη δημοσιογράφο Μαρία Κεφαλά με αφορμή την έναρξη της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, «Παρουσιάστε». Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην πλοκή αλλά και την παραγωγή του αναμενόμενου αυτού σίριαλ.

Πως προέκυψε η σειρά; Έχει αναφορές στην επιτυχία σας, «Της Ελλάδος τα παιδιά»;

Ήταν μια πρόταση του σταθμού, του Μάκη Πιτταρά που υπογράφει το σενάριο, και δεν έχει καμιά σχέση με τα παλιά. Η σύνδεση τους είναι το χιούμορ και η παρουσία μου.

Η πλοκή της;

Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο η πλοκή της. Δύο στρατόπεδα με διαφορετικούς διοικητές, που έρχονται σε αντιπαλότητα λόγω ιδιοσυγκρασίας. Εγώ διοικώ ένα πολύ πειθαρχημένο στρατόπεδο – υποτίθεται -, θα έλεγα πιο υπηρεσιακό. Ο Μανώλης κάνει ένα διοικητή πιο ελαστικό και χύμα. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στο στρατό κατά κόρον. Και επειδή αναγκαστικά, κάποια στιγμή, συγκατοικούν στο ίδιο στρατόπεδο, αυτό δημιουργεί τριβές.

Θα τη χαρακτηρίζατε μεγάλη παραγωγή;

Μια κανονική παραγωγή. Ούτε φτωχή, ούτε πλούσια. Για να δώσω μια εικόνα, υπάρχουν 5 – 6 χώροι στο πλατό και ένας εξωτερικός. Με τα μέσα που διαθέτει η πιάτσα, που είναι περιορισμένα, έχει γίνει το καλύτερο δυνατόν. Τουλάχιστον, αυτά που εμφανίζονται στην οθόνη, δεν ξέρω αν είναι πλούσια ή φτωχά, αλλά δεν δικαιολογείται να μην έχουν μια αρχοντιά. Που δεν έχει να κάνει με τον πλούτο, αλλά με τη διάθεση και την αισθητική.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μάλιστα... Πρώτα έλεγε ότι δεν θέλει αγκαλιές από τους θαυμαστές, μετά ότι πάνε στο θέατρο για να δουν τον ίδιο και όχι για το ρόλο και την πλοκή του έργου, τώρα αυτό... Πολύ καλό προμοσιον της νέας του σειράς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10:52 εγω προτιμω αυτο το προμοσιον παντως απο του Ρωμα που διατυμπανιζε ενα χρονο τη μεγαλη επιστροφη που θα εκανε παταγο και τελικα ειδαμε ενα μετριοτατο αποτελεσμα,καλυτερα να εχεις χαμηλες προσδοκιες κ να δεις ενα αποτελεσμα μετριο κ πανω,παρα τεραστιες προσδοκιες κ να δεις ενα αποτελεσμα κατω του μετριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !