Ιωάννα Μαλέσκου:«Είναι αυτό που πολλές φορές ακούς και εύκολα κρίνεις»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

 


Μία εξομολόγηση ψυχής έκανε στη σημερινή της εκπομπή η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή την περιβόητη "συγγνώμη" της Ellen DeGeneres. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Εκτιθέμεθα δημοσίως και κρινόμαστε, κάποιες φορές λίγο άδικα, είναι αυτό που πολλές φορές ακούς και εύκολα κρίνεις, "δεν είναι αυτό που δείχνει, έλα μωρέ, είναι στημένη, η DeGeneres, η Μαλέσκου, η όποια Μαλέσκου, αυτή μιλάει με ξύλινη γλώσσα..." είμαστε πολλά περισσότερα από αυτά που δείχνουμε, όμως θεωρώ ευλογία, και προσωπικά αισθάνομαι ευγνωμοσύνη όταν μπορείς και είσαι ο εαυτός σου, είτε αρέσεις πολύ, είτε δεν αρέσεις πολύ, είτε δίνεις ευκαιρίες σε κάποιους ανθρώπους να σε γνωρίσουν. Αισθάνθηκα καλά ακούγοντας την DeGeneres, μια γυναίκα που βγήκε και "τσαλακώθηκε", διότι όλο το προηγούμενο διάστημα δέχθηκε πυρά και βέλη τα οποία δημιουργούν για τον πολύ κόσμο πιθανώς μια απόλυτα ψευδή, λανθασμένη και άδικη εικόνα για κάποιους ανθρώπους. Θα σας πω το εξής: Οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση πλέον, καλό είναι να το διαφυλάττουμε γιατί εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελάει. Εγώ θα πω μια συμβουλή στον κόσμο, όλοι είμαστε απλοί άνθρωποι, όλοι έχουμε τα κουσουράκια μας, τις ιδιαιτερότητές μας, τα καλά μας, τα δύσκολά μας, αλλά να ξέρετε ότι οι άνθρωποι που βγαίνουν και σας χαμογελάνε διάπλατα, όσα δόντια και να έχουνε, οι άνθρωποι που σας κοιτάνε στα μάτια, και όπως σας μιλούν με την ίδια αμεσότητα, σταδιακά και με την εξοικίωση στο σπίτι τους, στα χρόνια της εμπειρίας τους, σας κοιτάνε με την ίδια συνέπεια και σας λένε με ίδια αγάπη πράγματα, είναι αυτοί που καλό είναι να έχετε την αγκαλιά σας ανοιχτή και να λέτε "βρε μήπως δεν ήταν έτσι"; Καλοπροαίρετα» δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του "Love It".

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μήπως έχει αρχίσει να γίνεται λίγο εμμονική με τα και καλά σχόλια και βλέπει παντού εχθρούς; Τι να πουν και άλλες παρουσιάστριες και παρουσιαστές που έχουν ακούσει και ακούν τα εξ αμάξης και δεν το κάνουν θέμα στην πρώτη ευκαιρία. Καλό το αβαντάρισμα από το Μουτσινά αλλά κι αυτή πρέπει λίγο να το μαζέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστη γιατι αλλο κριτικη και αλλο το κραξιμο. Και μεχρι τωρα την κραζουν με ακομψους χαρακτηρισμους και την κραζουν και γυναικουλες που φοβουνται για την καρεκλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !