«Ώρα για Μελέτη»: Όλες οι λεπτομέρειες για την νέα εκπομπή του Alpha

Χρήστος Παναγούλης
5

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί, είναι «Ώρα για Μελέτη» με την Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια επιστρέφει στην πρωινή ζώνη με μια εναλλακτική ενημερωτική εκπομπή. Για πρώτη φορά μέσα από το νέο της πλατό, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για το νέο της εγχείρημα στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παντόύ»:

«Έχω ένα δημιουργικό και γόνιμο άγχος, έχω μέσα μου και μια τρομερή ασφάλεια γιατί είμαι πολύ σίγουρη γι’ αυτό που πάμε να κάνουμε και είμαι ενθουσιασμένη γιατί έχω γύρω μου ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο και ξέρουν την δουλειά τους.

Ο Νίκος Μάνεσης για μένα ήταν μια τεράστια έκπληξη. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία και σε ό,τι θέλει να βλέπει ως τηλεθεατής και σε ό,τι θέλει να κάνει στην τηλεόραση. Νιώθω τεράστια ασφάλεια γιατί επιβλέπει όλο αυτό το εγχείρημα.

Πάμε να χτίσουμε και να προτείνουμε κάτι που οραματιζόμαστε για την ζώνη αυτή. Είναι δύσκολη ζώνη, άκρως ανταγωνιστική, θα είναι ταυτόχρονα 8 εκπομπές απέναντι. Θα δείτε γρήγορη και περιεκτική ενημέρωση με όλα όσα μας απασχολούν, ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα έχουν να δείξουν και κάτι διαφορετικό, θα ταξιδέψουμε σε όλα τα όμορφα μέρη της Ελλάδας μας».




Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η καλύτερη από όλες. Θα την βλέπουν με τα κιάλια οι Σκορδαδες και οι Μαλεσκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλο και δυσκολο στοιχημα για τον alpha που δυσκολευεται πολυ στη ζωνη αυτη τα προηγουμενα χρονια. Για να δουμε, θεωρω πως θα ξεκινησει χλιαρα και θα δειξει ο χρονος εαν θα ανεβει μελλοντικα ή οχι (αναλογα τη θεματολογια, συνεργατες κτλ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H moni sigouri epitixia tis saizon sti zoni. Tha paei kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι γερο διδυμο με τον Μανεση, πιστευω θα παει καλα, το ιδιο ειδος εκπομπης θα μπορουσε και η Στεφανιδου ισως στο οπεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Στεφανιδου δεν θα ειναι στην τηλεοραση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !