Η Δανάη Μπάρκα μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο των γονιών της και έστειλε το δικό της μήνυμα

3

Η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της,θέλησε να αναφερθεί στον χωρισμό των γονιών της δίνοντας τα δικά της μηνύματα. Αφορμή στάθηκάν οι δηλώσεις της Γκουίνεθ Πάλτροου για το διαζύγιό της με τον Κρις Μάρτιν.

«Οι άνθρωποι που έχουν ένα δημόσιο βήμα, είναι ωραίο κάποιες φορές να γίνονται παραδείγματα και να δίνουν δύναμη. Δηλαδή, τα διαζύγια, ακόμα και τώρα είναι θέμα ταμπού. Έχω γνωρίσει γυναίκες, οι οποίες δεν το τολμούν ενώ δεν είναι ευτυχισμένες. Για τα παιδιά. Αυτό, καλώς ή κακώς είναι άσχημο, γιατί τα παιδιά είναι ευτυχισμένα μόνο αν είναι οι γονείς τους ευτυχισμένοι και αν οι γονείς δεν είναι ευτυχισμένοι μαζί, είναι ωραίο να βρίσκουν τον τρόπο.

Εμένα που οι γονείς μου χώρισαν και λατρεύονται, ήμουν ευτυχισμένη γιατί τους έβλεπα μεμονωμένα χαρούμενους. Άρα είναι ωραίο οι γονείς που έχουν λόγο, να περνούν ωραία μηνύματα. Το καλό των παιδιών είναι πάντα η ευτυχία των γονέων, αν είναι καλά οι γονείς θα είναι και τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ξεπούλημα όλα! Κι ακόμα είναι η τρίτη ημέρα προβολής. Μετά η Φαίη τους φαίνεται παλιακιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βλέπω να σχολιάζει κανένας πως το κορίτσι αυτό είναι η προσωποποίηση του privilage και της οικογενειοκρατίας. Όσο "ταλαντούχα" και να είναι, αν δεν είχε τις πλάτες της Σταυροπούλου δεν θα της έδιναν ποτέ αυτή την ευκαιρία. Αυτό είναι πάρα πολύ άδικο για εργαζόμενους που προσπαθούν χωρίς όνομα και άλλους νέους που είναι πολύ πιο άξιοι. Το politicaly correct το ξεχνάει σε αυτό το θέμα η Δανάη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι και οι τελευταίοι που δεν ήξεραν ότι είναι κόρη της μαμάς της φρόντισε με... αφορμή της συνάδελφο Γκουίνεθ να το μάθουν. Ρε που μπλέξαμε, περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !