Δύο σεφ «Στη φωλιά των Κου Κου»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης και οι συνεργάτες τους ετοιμάζονται να ξαναμπούν Στη φωλιά των Κου Κου, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Η εκπομπή επιστρέφει για 4η χρονιά, ίσως την πιο ανταγωνιστική μέχρι τώρα.

Στην πρωινή… συμμορία, όπως λένε και οι ίδιοι, θα βρίσκονται σχεδόν όλοι οι γνώριμοι τύποι που βλέπαμε τις προηγούμενες σεζόν. Ωστόσο, θα έχουμε και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις.

Στην κουζίνα των Κου Κου, λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, φέτος θα μπουν δυο γνώριμοι και αγαπητοί στο κοινό σεφ. Φυσικά, παραμένει σταθερά στη θέση του ο Λάμπρος Βακιάρος. Ο νικητής του πρώτου MasterChef έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και βέβαια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας.

Όπως μαθαίνουμε, ωστόσο, ακόμα ένα πρόσωπο που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση με την εξωστρέφεια του χαρακτήρα του και φυσικά με τις μαγειρικές του ικανότητες, θα μπει επίσης στην ίδια κουζίνα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον νικητή του φετινού MasterChef Σταύρο Βαρθαλίτη.



zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !