Αλλαγή! Καθημερινές από φέτος οι «Άγριες Μέλισσες»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
19

 




Φέτος ο ΑΝΤ1 είναι διατεθειμένος να αξιοποιήσει στο έπακρο το δυνατό του χαρτί που ακούει στο όνομα "Άγριες Μέλισσες". 

Πέρα από το γεγονός ότι θα διαρκεί μιάμιση ώρα, από φέτος δεν θα προβάλλεται μόνο 4 φορές την εβδομάδα, αλλά 5. Έτσι, θα είναι και με τη "βούλα" καθημερινή η σειρά, ενισχύοντας την prime time της Παρασκευής. 

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μηπως ρε παιδια το ξεχιλωεσουν και κουρασει πολυ η σειρα φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4:37
    Κ εγω αυτο πιστευω απο περσυ πολλοι ειχαν ξενερωσει με το ξεχιλωμα θα παει τις πρωτες εβδομαδες πολυ καλα αλλα μετα σταδιακα θα πεφτει συνεχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους. Άντε να ξεκινήσει μας έλειψε. Δε νομίζω ότι θα ξεχειλωσει γιατί δε θα πάει για τρίτη σεζόν και λόγω της πανδημίας κάποια πράγματα στο σενάριο ήρθαν φέτος οπότε έχει ψωμί θεωρώ. Συν το στορυ με την Τρούμπα συν το στορυ με τα ξαδέρφια που έμεινε πίσω πέρσυ με τη φύλαξη με την έξοδο και την επάνοδο στο Διαφάνι υπάρχουν πολλά μέτωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια θα το ευχαριστηθούμε περισσότερο φέτος μιας και θα είναι ο τελευταίος κύκλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί να ξεχειλώσει αφού τις πρώτες εβδομάδες θα δούμε τα 25 επεισόδια του πρώτου κυκλου αρα 19 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει ο β κύκλος που συνολικα συμαινει πως θα είναι 160 επεισόδια το πολύ, δηλαδη 10 επεισόδια περισσότερα από όσο διερκισε ο πρώτος κύκλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον κάποιοι θα πρέπει να τρέμουν με αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι βρε, ξεχειλωσαν οι Άγριες Μέλισσες πέρυσι γι αυτό και έκαναν 40αρια και 45αρια. Επίσης αυτό που κάποιοι δεν έχουν δει το στορυ, και προεξοφλουν ότι και θα ξεχειλωσει η σειρά και θα πέσει είναι αστείο έως και γελοίο. Ας δούμε πρώτα και μετά βγάζουμε χολή. Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5:17
    40αρια και 45αρια δεν εκανε ποτε 30-35 εκανε στις καλες του μερες και μετα την καραντινα επεσε κατω του 20% αι οταν τελειωσε το μαστερ σεφ και επαιζαν μονες τους τοτε ξαναπηραν τα πανω τους,οσο για τις αντιδρασεις του κοσμου εγω λεω απλα αυτα που ακουγα οτι στην αρχη ηταν ολοι ενθουσιασμενοι με σεναριο και σκηνοθεσια αλλα στη συνεχεια πολλοι ξενερωσαν καθως κατεληξε σε αλλη μια φωσκολικη σαπουνοπερα ,δε σταζουμε χολη απλα δε χρειαζεται να φοβομαστε απο τους φανατικους μιας σειρας για να μη που με την αληθεια κατηγορειτε τα ριαλιτι οτι φανατιζουν το κοσμο και εσεις φανατιζεστε πολυ χειροτερα με μια σαπουνοπερα σκεφτειτε το λιγο αυτο και αλλαξτε τροπαριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 45 έκανε στο σύνολο και μέχρι 39 έκανε δυναμικό. Εγώ την περιμένω πως και πως φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5:21 πόσο δίκιο έχεις. Και σου μιλάω σαν θαυμαστής της σειρας. Η κάποιοι εδώ μόλις πούμε κάτι αρνητικό για τον Αντ1 αρχίζουν και βγάζουν νύχια. Ηρεμα παιδιά μην φανατιζεστε έτσι. Θα μου επιτρέψεις όμως να διαφωνήσω για το soap opera. Είναι ένα σκαλί παραπάνω ευτυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί το Νησί δεν ήταν σαπούνι; Όλες οι σειρές έχουν αυτό το πράγμα, οπότε μην το λες και καλά για να το μειώσεις. Περαστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας μην ξεχάσουμε ότι πράγματι οι Άγριες Μέλισσες δυσκολεύτηκαν απέναντι στο Master Chef μετά την καραντινα, δηλαδή μετά από 2μιση μήνες αποχής όπου το ριαλιτοπαιχνιδο του Σταρ έπαιζε μόνο του και εχτιζε κοινό.Επισης, ακόμη και απέναντι, το έργο εποχής χτύπησε σημαντικά πολλές φορές το αντίπαλον δέος. Το εάν ξεχειλωσε η σειρά ή όχι φαίνεται και από το μέσο όρο σεζόν που στο δυναμικό κοινό έκλεισε με 30% αν δεν απατώμαι. Η τηλεόραση είναι αγώνας δρόμου και όχι σπριντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μιλάτε για 2 προγράμματα που δεν έπαιζαν στον κοινό ανταγωνισμό. Το σταρ είχε το πρόγραμμα από τις 21 κι ο αντ1 στις 22.45 έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Ωστόσο μερικοί πάτε να το καλύψετε. Μάλλον είναι θέμα καναλιού κι όχι σειράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σαπουνόπερα οι Μέλισσες; Είστε γελοίοι αυτοί που το λέτε . Τι άλλο θα βρείτε για να μειώσετε ενα πρόγραμμα διαμάντι, μόνο και μόνο γιατί κάποιοι έχουν κόλλημα με τον ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ ωραία σειρά,εξαιρετικοι ηθοποιοί,αλλά δεν ξέρω αν η αύξηση διαρκειας κ τα επιπλέον επεισόδια θα διατηρήσουν την πλοκή σε επίπεδο που να είναι αμείωτο το ενδιαφέρον.Ειναι πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στη σεναριακή ισορροπία κ στη σεναριακή υπερβολή...Από την άλλη,τιμάει τον Αντ1 το γεγονός ότι επιλέγει να επενδύσει στις Μέλισσες κ όχι σε ένα ριάλιτι για να βουλώσει τρυπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 6:14 Γελοιοι ειστε εσεις που δε το παραδεχεστε και δε μπορω να καταλαβω γιατι δε το παραδεχεστε?Μια κοπελα ριχνεται στον αντρα της αδερφης της και περιμενει και το ξωγαμο του,η κορη ενος αυστηρου πατερα ερωτευεται τον φτωχο επιστατη του και στο τελος αποκαλυπτεται οτι ειναι ξαδερφια,ενας παντοδυναμος πλουσιος που τον τρεμουν ολοι,μια κατινα πεθερα που κανει κολαση τη ζωη της νυφης της επειδη ειναι κατωτερου επιπεδου,ε αν ολα αυτα δεν ειναι στοιχεια σαπουνοπερας τοτε τι ειναι?οσο κ αν δε θελετε να το παραδεχτειτε βλεπουμε χρονια καθημερινα και ναι η συγκεκριμενη μπορει να πηγε να ξεκινησει αλλιως αλλα ειναι μια κλασσικοτατη καθημερινη σαπουνοπερα,που ως καθημερινο που ειναι βεβαια δε νομιζω οτι θα ηταν εφικτο να μη καταληξει ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δηλαδή μόνο σε σαπουνόπερες υπάρχουν αυτά τα στοιχεία; Εδώ κοτζάμ Οιδίποδας σκότωσε τον πατέρα του και παντρεύτηκε την μητέρα του. Και ο Οιδίποδας σαπούνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι τύψεις καθώς και οι εσωτερικές συγκρούσεις στις σαπουνόπερες είναι άγνωστες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι Μέλισσες δεν έχουν σεναριακά προβλήματα κυρίως με την συχνότητα των ανατροπών. Μέσα σε μια βδομάδα πετάγονται παραπάνω της μιας βόμβας. Από αυτήν την άποψη ναι είναι μεγαλύτερο σαπούνι και από τα... Μυστικά της Εδέμ (από ότι θυμάμαι στα Μυστικά έσκαγε μια βόμβα και για μεγάλο διάστημα βλέπαμε τις συνέπειες της και μετά από λίγο καιρό έρχονταν άλλη..). Τώρα θα μου πείτε γιατί ενώ γράφω όσα γράφω δεν τις θεωρώ σαπουνόπερα. Για τον απλούστατο λόγο πως ενώ όντως έχουν αρνητικά που παραπέμπουν σε σαπουνόπερα, έχουν ταυτόχρονα θετικά που δεν υπάρχουν στις σαπουνόπερες. Πρώτα από όλα πολυδιάστατους χαρακτήρες που κανένας τους δεν είναι 100% καλός ή κακός. Άλλο πράγμα πως έχει σαπουνοείδη στοιχεία και ευκολίες που τις αδικούν και άλλο πως είναι 100% σαπουνόπερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !