Η διαφορετική πρεμιέρα του Πρωινού με τον Γιώργο Λιάγκα

12
Η Φαίη Σκορδά επέλεξε να ξεκινήσει με μια ανασκόπηση στα προηγούμενα χρόνια και τις… προηγούμενες πρεμιέρες. Έτσι ο Γιώργος Λιάγκας ήταν το πρώτο πρόσωπο που είδαμε στη φετινή της πρεμιέρα, κατεβαίνοντας μαζί την σκάλα του πλατό το 2013.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με στραβά πλάνα, φίλτρα στη πανελίστρια Κόνυ και Μαλέσκου απέναντι δυσκολα τα πραγματα φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσο Μενεγακη η Σκορδα με την πολυθρονα. Μεχρι και οι κινησεις ιδιες. Ασχετο εχουν καλεσμενη την εξαιρετικη ηθοποιο Μαρια Κιτσου και το μονο που ελεγαν, για να την προλογησουν ειναι οτι αδυνατησε και ποσο αδυνατη ειναι. Εχεις την Κιτσου και λες μονο ποσο πολυ αδυνατησε.!!!!!!!!!!! Ο νεαρος στο πανελ, συγνωμη, μου διαφευγει το ονομα του, γιατι ντυθηκε σαν τιν αειμνηστο Σειληνο στην Παριζιανα???????. Η Κονυ Μεταξα το παιζει Ελλη Σταη😂. Ποσα φιλτρα στις καμερες δεν φαινονται τα πρισωπα τους. Μεχρι εκει αντεξα να δω. Α και η εκπομπη θυμιζει αλτερ με τοσα παραθυρα. Πολλες εκπομπες φετος. Τι γινεται και δεν εχουν βγει και ολα τα πρωιναδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσει πολύ φέτος το πρωινό. Πολύ δυνατή η παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάλι την πάω. Και την απόφαση της να μην παίζει Big brother. Την πάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καποιος να πει στην Σκορδα να σταματησει αυτο το εεεεεεεε λεει μια λεξη μετα εεεεε. Και φτανει τα φιλτρα στις καμερες. Φωτιζουν σαν πυγολαμπιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέτριο μέχρι τωρα δύσκολα τα πράγματα φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίο το πρωινό στον αντ1. Επιτέλους χωρίς την Γραμέλη. Μου αρέσει φέτος για την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ TV και ΝΙΝΑ (ΑΙ ΜΑΡΗ) οτι και να λέτε δε σας δίνουμε σημασία. Ξέρουμε ξέρουμε. Θα σκίσει φέτος η Σκορδά να μου το θυμηθείτε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχως η Σκορδα ειναι λιγη , δεν μπορει να διαχειριστει καποιο θεμα ,αν αυτο προκυψει οπως πχ τον σαλο που εγινε με το μπιγκ μπραδερ. Εκανε πολλες παυσεις , δεν ηξερε τι να πει , πως να τοποθετηθει, υπαρχει μια αμηχανια απο μερους της, γιατι ξερει και η ιδια οτι δεν εχει το μπαγκραουντ που χρειαζεται να εχει ενας παρουσιαστης. Η Τσιμτσιλη για παραδειγμα , μπορει ανετα να εκφερει αποψη και να διαχειριστει ενα θεμα , οπως και η Μαλεσκου, αν αυτο προκυψει. Επισης στις συνεντευξεις ειναι βαρετη και δεν μπορει να κρατησει τον τηλεθεατη. Συμφωνω με καποιο σχολιο εδω , ειναι απαραδεκτο μετα απο δεκαοκτω χρονια στην τηλεοραση , να μην τρεχει η γλωσσα της και να μην εχει την ανεση στο φακο , ωστε να επαναλαμβανει συνεχως ενα εεεε προκειμενου να σκεφτει τι θα πει παρακατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11:25 να εισαι αντικειμενικος. Η Σκορδα δεν εσκισε περσι. 16,1 στο δυναμικο εκανε. Μην φανατιζεστε. Ποσοστα σας δινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια χαρα η σκορδά. Πολυ καλή φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Σκορδα ειναι καμμενη, ακομα και την εποχη που ποσταρε ,την σχετικα συντομη σχεση της , τα νουμερα δεν ηταν καλα . Δεν διαθετει την δυναμικη που θα επερεπε να εχει ως παρουσιαστρια, νομιζω ειναι παρουσιαστρια β διαλογης, ασχετα αν ειναι στον ΑΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !