Ιωάννα Μαλέσκου για Νίκο Μουτσινά - «Δεν χρωστάω σε κανέναν τίποτα»

Χρήστος Παναγούλης
7
Στο περιοδικό «Τηλέραμα» παραχώρησε συνέντευξη η Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή το ξεκίνημα της νέας της εκπομπής. Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για την νέα της τηλεοπτική στέγη, ενώ έδωσε και την δική της απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι έγινε γνωστή μέσα από τον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι».

Νέα σεζόν, νέο κανάλι, νέα εκπομπή, νέα πόλη. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;
«Ασφαλώς και μιλάμε για μεγάλη αλλαγή. Αυτή η νέα αρχή έφερε μια νέα καθημερινότητα, μια νέα ζωή.
Απόλυτα συνειδητοποιημένη, προοδευτικά εναρμονίζομαι στη νέα συνθήκη. Σταθερές κινήσεις και προσεκτικές επιλογές, με ακμαία διάθεση, αγάπη και μεράκι να παραχθεί κάτι πολύ όμορφο τηλεοπτικά. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που βρίσκομαι εδώ. Ο κόσμος του “Love it” είναι ένας φωτεινός κόσμος, που τροφοδοτείται και θα τροφοδοτεί καθημερινά με χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία όλον τον κόσμο που θα συντονίζεται στην παρέα μας».

Από ένα περιφερειακό κανάλι βρέθηκες να παίζεις στην Α’ Εθνική. Νιώθεις ότι ζεις λίγο το παραμύθι σου, σαν να είσαι λίγο μια «Σταχτοπούτα» της TV;
«Σε όλα τα στάδια της ζωής μου -και δη της επαγγελματικής-, η προσωπική προσπάθεια, οι ρυθμοί και τελικώς η απόδοση υπήρξαν πάντοτε Α’ κατηγορίας. Δεν αισθάνομαι ότι τώρα αυξάνουν οι απαιτήσεις, γιατί πάντοτε οι αξιώσεις και οι προσδοκίες μου ήταν και θα είναι υψηλές. Αυτό που σίγουρα αυξάνει, είναι το κοινό στο οποίο απευθύνομαι. Κι αυτό μου δίνει χαρά και ένα ισχυρότερο κίνητρο να εξελιχθώ και να βελτιωθώ, τόσο ως άνθρωπος όσο και επαγγελματικά, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού. Άλλωστε, ανήκω πλέον σε μια οικογένεια που έχει πιστέψει τα μέγιστα σ’ εμένα, και το νέο αυτό πρότζεκτ στήθηκε με αγάπη, εξ ου και “Love it”. Δεν θα με χαρακτήριζα ούτε και θα ήθελα να θυμίζω “Σταχτοπούτα”. “Πρίγκιπα” άλλωστε δεν αναζήτησα ποτέ να με βγάλει από τις δυσκολίες, ούτε κακούς “συγγενείς” είχα να με σαμποτάρουν, ίσα ίσα. Αισθάνομαι ευγνώμων και τυχερή για όσα αξιώνομαι να γεύομαι ως επιτυχίες και ως επιτεύγματα. Κατά τη γνώμη μου, τα παραμύθια είναι για να τα διηγούμαστε, όχι για να τα ζούμε. Φύσει γειωμένη και ρεαλίστρια, έχω μάθει να προσπαθώ και να εργάζομαι σκληρά και με σοβαρότητα. Όπως όλοι μας, έτσι και η δική μου ζωή έχει τα δύσκολά της, έχει και τα πολύ όμορφα. Μια ισορροπία επιζητώ να διέπει τη ζωή μου. Ζυγί-ζω, επιλέγω και πορεύομαι».

Ήταν εύκολη απόφαση να αφήσεις κάτι στρωμένο στην Κρήτη και να ξεκινήσεις από το μηδέν;
«Ασφαλώς και δεν ήταν απλή υπόθεση για εμένα η επιλογή αυτή. Ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη κομβική απόφαση ριζικής αλλαγής στη ζωή μου. Η πρώτη ήταν να αφήσω τον κλάδο της εκπαίδευσης και να ασχοληθώ αποκλειστικά με την τηλεόραση και το ζωντανό καθημερινό πρόγραμμα. Αυτό που μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσει ο κόσμος την Ιωάννα και να την αγκαλιάσει με θέρμη. Σαν δικό τους παιδί. Κι αυτό συνέβη στην Κρήτη, που πάντα θα κουβαλάω στην καρδιά μου. Μπορεί να φαίνεται ότι ξεκινάω από το μηδέν, εγώ όμως δεν αισθάνομαι έτσι. Έχω αφετηρία, βάσεις και γερά θεμέλια. Με αυτά τα εχέγγυα ως όχημα, σε ένα ολοκαίνουριο περιβάλλον με νέους αξιόλογους συνεργάτες πλάι μου, έρχομαι με αγάπη να ταξιδέψουμε σε νέα, διευρυμένα τηλεοπτικά μονοπάτια».

Υπήρξε κάποια στιγμή που ξύπνησες και νόμιζες ότι αυτό που σου συμβαίνει δεν είναι η πραγματικότητα;
«Προσπαθώ να είμαι ξύπνια, όχι μόνο ξυπνητή, να μην πέφτει σε λήθαργο το πνεύμα μου. Γενικά όμως κι όταν κοιμάμαι, δεν ονειρεύομαι. Υπήρξε στιγμή που ξύπνησα και προσπαθούσα να προσανατολιστώ στο νέο μου σπίτι. Χωροταξικό ήταν το ζήτημα, όχι υπαρξιακό (γέλια). Ασφαλώς ξέρω τι μου γίνεται, οπότε ούτε αιθεροβατώ, ούτε είμαι σκαρφαλωμένη σε ροζ συννεφάκια. Η πραγματικότητα, πέρα από αντικειμενικές δυσκολίες, έχει και τη δική της γοητεία».

Ο περισσότερος κόσμος σε έμαθε από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Έχετε βρεθεί από κοντά; Νιώθεις ότι του «χρωστάς»;
«Τον Νίκο τον αγαπώ πολύ και τον είχα γνωρίσει -πριν γίνουμε και γειτονάκια στην κοινή μας πλέον τηλεοπτική στέγη- σε παράστασή του στην Κρήτη, όπου τον απόλαυσα να ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Δεν κατάφερα να βρεθώ ως καλεσμένη στο πλατό του γιατί η ώρα συνέπιπτε με τη δική μου ζωντανή εκπομπή, οπότε ήταν αδύνατον. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και περιμένω με χαρά να τον φιλοξενήσω στο “Love it”. Δεν μου αρέσει ο όρος “χρωστώ”. Γενικώς δεν μου χαρίστηκε ποτέ κάτι, ούτε χρωστώ σε κανέναν τίποτα, ούτε και χρήματα (γέλια). Έπειτα, στην τηλεόραση κανείς δεν “χρωστά”. Με αυτή την έννοια, ο Νίκος “οφείλει” υλικό με στιγμές δικές μου και τόσων άλλων προσώπων, που έντυνε τη θεματολογία στην εκπομπή του; Μου “χρωστάει” (γέλια); Δεν πάνε έτσι τα πράγματα και είναι και άκομψη τοποθέτηση».

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αληθειες ειπε. Απο που και ως που να χρωσταει στον Μουτσινα. Και πριν τον Μοθτσινα την εδειχναν οι κουκου. Να μην ξεχναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχ τωρα θα την ξεσκισουν Σκορδα κσι Καινουργιου γιατι ειπε για τον Μουστινα. Ποιος την σωζει τωρα απο αυτες, ιδιως απο την Καινουργιου και τον Γκουνταρα. Ευτυχως που δεν εχει εκπομπη και η Ναταλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δευτέρα θέμα σε Σκορδά Καινούργιου με τίτλο η αχάριστη Ιωάννα Μαλεσκου άδειασε το Μουτσινά 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην τηλεόραση όλα αυτά είναι δούναι και λαβείν.Ο Μουτσινάς κερδίζει σε τηλεθέαση από την Ιωάννα κ κάθε πρόσωπο που προβαλλει-σατιριζει-σχολιαζει στην εκπομπή του,κ η Ιωάννα ,όπως κ όλοι οι υπόλοιποι,κερδίζει προβολή.Δεν υπάρχει σχέση εξάρτησης,αλλά μια ιδιότυπη συνεργασία,άρα κανείς δεν χρωστάει σε κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα τα λεει , ιντριγκα θελουν να βγαλουν γι αυτο και η ερωτηση, τωρα θα την ξεσκισουν οι Γκουνταρας , Σκορδα , Καινουργιου, Ουγγαρεζος, σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !