Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν είμαι η νέα Μενεγάκη, αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου»

1


Στο Πρώτο Θέμα και τον Δημήτρη Δανίκα μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε για το  σημαίνει για τη ίδια ο όρος της ποιοτικής εκπομπής, την σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη, καθώς και την απόφαση της να μην ακολουθήσει τα αδέλφια της και να γίνει και αυτή δικηγόρος; 

Πιστεύεις πως μια τέτοια εκπομπή είναι ποιοτική; Στις 12 το μεσημέρι, με το συγκεκριμένο κοινό;

Δεν απαντώ μ’ ένα ναι ή μ’ ένα όχι. Αν κάτι δεν συνάδει με αυτό που εγώ θέλω να κάνω, δεν θα το κάνω. Οφείλω να το φέρω στα μέτρα μου και όχι εγώ να βρεθώ στα μέτρα του. Οτιδήποτε προσαρμόζεται, πλάθεται και σχηματίζεται. Όλα είναι ευμετάβλητα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχω προλάβει και δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα. Άλλωστε, μην ξεχνάς, ότι υπάρχει μια συνάρτηση με τη συντονιστική ομάδα.

Τι σημαίνει ποιότητα;

Για μένα το ποιοτικό σχετίζεται με τον άνθρωπο που παρουσιάζει μια εκπομπή και με τον τρόπο που τα καταφέρνει. Στο μέτρο του, με το επίπεδο του, με τη θεματολογία που επιλέγει καθώς και με τη σχέση του με τη συντονιστική ομάδα με την οποία συνεργάζεται. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα αφήσει ποτέ να πέσει χάμω οποιαδήποτε κουβέντα. Έτσι είναι η ζωή μου. Γι’ αυτό δεν απαντώ με ένα ναι ή με ένα όχι. Πάντα επιχειρηματολογώ.

Θα έκανες μεγάλη καριέρα ως δικηγόρος.

Το αγαπώ αυτό το κομμάτι.

Θα μπέρδευες τους δικαστές και θα κέρδιζες όλες τις δίκες.

Αν σε άκουγε ο μπαμπάς μου, θα χαμογελούσε. Από τα τρία παιδιά του, εγώ ήμουν εκείνη που ξέφυγα από το κοπάδι. Κι αυτό το έκανα για να αποδείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου. Δεν θέλω να ζω ως κόρη του δικηγόρου Μαλέσκου. Είμαι αυτόνομη και ανεξάρτητη.

Η νέα Μενεγάκη.

Ποτέ δεν μου άρεσε να με συγκρίνουν ή να φαίνομαι ή να θυμίζω κάποιον άλλον. Ποτέ δεν ήθελα να είμαι κάποια που μοιάζει με εκείνη ή με την άλλη. Δεν είμαι η νέα Μενεγάκη, αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου.Άμα με παρακολουθήσεις θα διαπιστώσεις πως δεν θυμίζω κάποια άλλη. Ο κόσμος μου είναι εντελώς διαφορετικός. Έχω άλλο χαρακτήρα, άλλη προσωπικότητα. Για παράδειγμα, όπως μιλάμε τώρα, έτσι μιλάω και στην εκπομπή. Επιθυμία και στόχος μου είναι να διατηρώ τη σωστή ισορροπία. Και αν αισθανθώ αδικία, τότε φεύγω

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να αυτα θα βλεπει η Σκορδα που λενε την Μαλεσκου την Νεα Μενεγακη και τωρα θα αντιγραφει περισσοτερο την Μενεγακη. Βεβαια ακολουθει και απο κοντα και η αλλη η Καινουργιου ως Μενεγακη του open και αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !