Ναταλία Κηρύκου: Η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου και αποκαλύψεις για τις «8 Λέξεις»
Για την εμπειρία της στις «λέξεις», τον ρόλο της αλλά και τις ερωτικές σκηνές στην σειρά μίλησε η ηθοποιός Ναταλία Κηρύκου στο Youfly.com.

Μιλήστε μας για την μέχρι τώρα εμπειρία σας από τη σειρά «8 Λέξεις»…
Είναι μια από τις ωραιότερες εμπειρίες στη ζωή μου !  Η δουλειά αυτή μου άρεσε από την αρχή πολύ. Το σενάριο , το καστ των ηθοποιών κι αργότερα γνωρίζοντας όλη την ομάδα της παραγωγής ενθουσιάστηκα με τον επαγγελματισμό τους και την αφοσίωση τους γι’ αυτό που κάνουν.
Ήταν σίγουρα δύσκολα στην αρχή, που χρειάστηκε να μετακομίσω στη Κύπρο για τα γυρίσματα αλλά το αποτέλεσμα της δουλειάς και οι άνθρωποι με έκαναν να αισθάνομαι όμορφα.
Επιπλέον μέσω της δουλειάς αυτής μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω την όμορφη Κύπρο, η οποία έχει μαγευτικές τοποθεσίες καθώς και να έρθω σε επαφή με την κυπριακή κουλτούρα.

Τι είναι αυτό που σας γοητεύει στην ηρωίδα που υποδύεστε;
Στην Έρση με γοητεύει η αφοσίωση της που δίνει στον άνθρωπο που αγαπάει και θαυμάζω την υπομονή της και το γεγονός ότι βάζει πίσω τον εγωισμό της για τους ανθρώπους που αγαπάει. Επίσης, δε μπορώ να μην αναφερθώ στο στυλ της που το έχω λατρέψει!

Ο ρόλος της Έρσης αγγίζει τους τηλεθεατές;
Από το feedback που παίρνω από τους τηλεθεατές βλέπω ότι έχει πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο και ιδιαίτερα στις γυναίκες εξαιτίας της απλότητας του χαρακτήρα της και της ανθρώπινης φύσης της. 
                    
   
Τι σας λέει ο κόσμος στο δρόμο;
Ο κόσμος που με σταματάει στο δρόμο είναι συνήθως γυναίκες και αυτό που έχουν να μου πουν οι περισσότερες είναι το ποσό ταυτίζονται με την Έρση στο συναισθηματικό κομμάτι και στη σχέση της με τον Οδυσσέα! Επιπλέον, μου σχολιάζουν το πόσο τους αρέσει το ντύσιμο της, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Πως γυρίζονται πλέον οι ερωτικές σκηνές;
Επειδή οι ερωτικές σκηνές είναι πολύ σημαντικές για τη σειρά και την πλοκή της δε μπορούν να παραληφθούν, όμως εξαιτίας της κατάστασης των συνθηκών πρέπει να είμαστε μονίμως εξαιρετικά προσεκτικοί, όποτε η παραγωγή έχει φροντίσει να τηρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις και να μην κινδυνεύει κανένας μας.

Σε ότι έχει να κάνει με το ρόλο σας βλέπουμε ότι ως Έρση αντιμετωπίζεται οικονομικά προβλήματα με τον Οδυσσέα. Θα καταφέρετε να τα ξεπεράσετε;
Όπως και στην πραγματική ζωή τα οικονομικά θέματα του ζευγαριού θα φέρουν αρκετά εμπόδια και δυσκολίες αλλά με τον καιρό θα μειωθεί η σημασία τους.

Θα δοκιμαστεί η σχέση σας στη συνέχεια…
Η σχέση της Έρσης και του Οδυσσέα μέχρι τώρα μόνο βαρετή δεν έχει αποδειχθεί οπότε θα βρείτε μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέχεια όπου η σχέση θα δοκιμαστεί από ένα τρίτο πρόσωπο.

Θα ξαναδούμε την Ηλιάνα να απειλεί τη σχέση σας με τον Οδυσσέα;
Στην άμεση συνέχεια της σειράς όχι .

Πως είναι η συνεργασία σας με τον Ανδρέα Γεωργίου;
Η επαγγελματική σχέση που έχω με τον Ανδρέα Γεωργίου είναι εξαιρετική καθώς είναι ένας άνθρωπος πολύ εύκολος και ευχάριστος στην συνεργασία του και σε κάνει να νιώθεις άνετα και όμορφα με τον εαυτό σου από την πρώτη στιγμή. Ο καθένας θα ήταν τυχερός να συνεργαστεί μαζί του!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια