Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το BIG BROTHER.

6
Ανακοίνωση Ομίλου ΣΚΑΪ αναφορικά με τη διαδικτυακή μετάδοση της παραγωγής Big Brother

Ο Όμιλος ΣΚΑΪ με την επιτυχημένη πορεία του τα τελευταία τριάντα χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν υιοθετεί, δεν ασπάζεται και δεν δέχεται λογικές, στάσεις ή συμπεριφορές που θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα ατομικά δικαιώματα και την ισότητα των φύλων.
Σε αυτό το πλαίσιο, διευκρινίζεται ότι όσα έλαβαν χώρα στη διαδικτυακή ζωντανή μετάδοση (live streaming) του Big Brother, και όχι την ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης καθημερινού επεισοδίου, αφορούν σε σχόλιο ενός παίκτη, ο οποίος άμεσα απομακρύνθηκε από την παραγωγή, καθώς με τα λεγόμενά του, όχι μόνο παραβίασε κατάφωρα τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού, αλλά προκάλεσε την αποστροφή και την καταδίκη σύσσωμης της ελληνικής κοινωνίας. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που δεν ανεχόμαστε, καθώς αντιτίθεται σε όλα όσα πρεσβεύει ο Όμιλός μας.
Η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου σχολίου στο πλαίσιο της διαδικτυακής μετάδοσης οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος εργαζομένου, ένα σφάλμα δίχως πρόθεση, το οποίο, παρά τα μέτρα που είχαν ληφθεί, δεν μπόρεσε να αποφευχθεί.
Ως εκ τούτου, λάβαμε την απόφαση να προβούμε στην προσωρινή διακοπή της διαδικτυακής μετάδοσης του παιχνιδιού, ώστε να ενισχύσουμε περαιτέρω τους κανόνες και τις διαδικασίες ασφάλειας, που τη διέπουν.
Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι κανόνες της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας, την τήρηση των οποίων εποπτεύει και ελέγχει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και οι οποίοι αφορούν στην τηλεοπτική μετάδοση των επεισοδίων του παιχνιδιού, γίνονται απόλυτα σεβαστοί και θα συνεχίσουν να τηρούνται με αυστηρότητα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Το σύνολο του προσωπικού του Ομίλου μας, η διοίκηση και η κοινωνική του δράση σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα, επιβεβαιώνουν και θα συνεχίσουν να επιβεβαιώνουν έμπρακτα την απαρασάλευτη υπεράσπιση αξιών, όπως η ελευθερία, η ισότητα των φύλων και η ανθρωπιά. Στον Όμιλό μας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η θέση της γυναίκας σε μία σύγχρονη και ευνομούμενη κοινωνία είναι μακριά και πέρα από σεξιστικά στερεότυπα, προκαταλήψεις και πατριαρχικές αντιλήψεις. Το αποδεικνύουμε άλλωστε έμπρακτα, απασχολώντας πλήθος γυναικών σε θέσεις κλειδιά.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μονο που η επιλογή παικτών έγινε για να φτάσουμε σε αυτο το σημειο. Μόνο που δεν σας βγήκε και δεν θα σας βγει. Από σήμερα έτσι κι αλλιώς γυρίζουμε κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκει στον σκαι μαλλον δεν βλέπουν τι παιζουν και στην τηλεόραση. ΜΟΝΟ ΣΕΙΡΕΣ . Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ίδια κατάληξη με τον Λιάγκα θα έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα δηλαδή οι τηλεθεατές θα του γυρίσουν την πλάτη,αυτο τουλάχιστον ελπίζω. Επίσης μέσα στο παιχνίδι δεν ακούγονται μονο σεξιστικά σχόλια αλλα και ρατσιστικά και ομοφοβικα αλλα αυτα περνάνε στο ντούκου απο οτι φενεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ το είδα μόνο στην πρεμιέρα για να μπορέσω να σχολιάσω εδώ. Μετά δεν το ξαναείδα. Δεν ξέρω λοιπόν τί σχόλια έχουν γίνει, ξέρω ότι διαβάζω εδώ. Τα ομοφοβικά σχόλια το κανάλι ήξερε πως θα ακουστούν. Ο συγκεκριμένος παίκτης στην πρεμιέρα δεν κρύφτηκε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην περίμεναν οι υπεύθυνοι του Σκαι να μην ακουστούν στο παιχνίδι τέτοιους είδους σχόλια όταν ο παίκτης έχει συγκεκριμένες απόψεις τις οποίες και λέει ανοιχτά. Το ήξεραν ότι θα συμβεί. Και τον έβαλαν μέσα περιμένοντας τέτοιες καταστάσεις. Το ότι θα ακουστεί αυτό που ακούστηκε για τον βιασμό δεν νομίζω πως το περίμεναν αλλά την ομοφοβία του άλλου τη γνώριζαν και ήταν αυτοί που έδωσαν το OK σε ένα τέτοιο άτομο να μπει στο παιχνίδι τους και να έχει λόγο. Η ομοφοβία είναι μια πραγματικότητα, δεν πρέπει να κάνουμε σαν να μην συμβαίνει αλλά δεν πρέπει και να την εκμεταλλευόμαστε για τα χρήματα και την τηλεθέαση ούτε και να την προωθούμε. Με λίγα λόγια τα έκαναν πάλι μπάχαλο εκεί στον ΣΚΑΙ και τώρα δεν μαζεύετε. Δεν ξέρω τί θα δείξει η AGB αλλά με το σάλο που δημιουργήθηκε, τη φυγή των χορηγών, την παρέμβαση των κομμάτων και τον φάκελο που άνοιξε στο ΕΣΡ δεν νομίζω πως θα κρατηθεί πολύ στον αέρα το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να μη φτάναμε στις αντιδράσεις ας ζητούσε από cosmote να το έβαζε ξεχωριστό κανάλι πριν το ξεκινούσε όπως ένα καιρό η NOVA το είχε.Ετσι κι αλλιώς καλά τα έχει ο Αλαφούζος.
    Στο εξωτερικό όπου κι αν παίζεται στις πλατφόρμες είναι επάνω και ο Σκάι στο δικτυακό του τόπο το έβαλε.
    Ο Σκαί Φέτος όλα Λάθος τα κάνει και η επιλογή των παικτών δεν είναι το πρόβλημα (έτσι κάνουν όλοι),'Όλους τους μεγάλους αδερφούς αν δείτε οι μισοί και παραπάνω είναι ποιο χειρότεροι είναι απόν τον δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Δεν το βλέπετε αλλά όλα τα ξέρετε. ..κρυφοφανατικοι του Big Brother είστε στάνταρ ..άντε κάντε outing μην ντρέπεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !