Σάλος στο «Big Brother» με τα σχόλια περί βιασμού - Εκτός παιχνιδιού ο Αντώνης Αλεξανδρίδης;

Χρήστος Παναγούλης
3
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο μέσα από το σπίτι του «Big Brother», στο οποίο ακούμε έναν από τους παίκτες να αναφέρει ότι εάν δεν συνευρεθεί καθημερινά με γυναίκα, προχωρά σε βιασμό. «Πάω κάθε μέρα σε μια, να αδειάσω το πακέτο...αλλιώς έχει βιασμό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, μιλώντας σε δύο από τους συμπαίκτες του. 


Όπως ήταν αναμενόμενο οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν, με το twitter να παίρνει φωτιά και το hashtag #cancelbigbrother, το οποίο ζητά να σταματήσει το ριάλιτι του ΣΚΑΙ, να γίνεται μέσα σε λίγες ώρες νούμερο ένα trend



Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις και στον πολιτικό κόσμο, με εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ να καταδικάζουν το περιστατικό, μιλώντας για κουλτούρα βιασμού και απαιτώντας την παρέμβαση του ΕΣΡ. 

Συγκεκριμένα, ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος έγραψε στο λογιαριασμό του στο Twitter: «Κουλτούρα βιασμού σε prime time και με χορηγούς. Αηδία και ανατριχίλα. Αν από αυτό βγάζουν λεφτά να βρουν κάποιον άλλο τρόπο. Να μην επιτρέψουμε να πάρει κεφάλι η καφρίλα και ο κανιβαλισμός». 

Με τη σειρά της η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Ζέφη Δημαδάμα έγραψε στο Twitter: «Γυναίκες ως "σκεύη ηδονής"! Γυναίκες για "χρήση" ακόμη και αν δεν θέλουν, τότε βιασμός! Ομοφοβικοί, σεξιστές, νταήδες και βιαστές(!) προς τέρψη των αχόρταγων τηλεθεατών & της τηλεοπτικής αρένας. Κι ομως δεν είναι μόνο στην TV... Η δολοφονία της Τοπαλούδη και τόσες άλλες γυναίκες δίπλα μας. Βια, βιασμός, δολοφονίες. Ο εισαγγελέας; Αίσχος!»

Θέση πήρε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, αναφέροντας τα εξής: «Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του».



Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, στον ΣΚΑΙ εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα ο Αντώνης Αλεξανδρίδης από το σπίτι του «Big Brother», σε μια προσπάθεια να "σωθεί" το βαρύ πυροβολικό του σταθμού. Όλα τα ενδεχόμενα βέβαια παραμένουν ανοιχτά, αφού έχει ήδη αρχίσει να γίνεται λόγος για τις πρώτες αποχωρήσεις χορηγών.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απλά εμετικός ο άνθρωπος!
    Καλά τα καταφέρνουν εκεί στο ΣΚΑΪ μετα και το περσινό περιστατικό στην εκπομπή του Λιάγκα.
    Κάνω flash back στα πρώτα χρόνια του σταθμού οταν έβαζα το κανάλι για να δω ενδιαφέρουσες ξένες παραγωγές. Απίστευτη κατρακύλα πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτη κατρακύλα του παιχνιδιού και του Σκαι. Απαιτούμε να σταματήσει το παιχνίδι χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα τι θα γινει με τον Σκαι. Περσι ειχαμε τον Λιαγκα με την ααναρμοστη συμπεριφορα, να το πω κομψα με τις αλλες απαραδεκτες Τσολακη και Γκαγκακη.
    Φετος εχουμε αυτο. Αλλα τι περιμενεις απο τηλεοπτικα σκουπιδια. Ευτυχως τωρα ολα τα μεσα ταρακουνηθηκαν, γιατι με τον Λιαγκα μουγκα ολοι οι δημοσιογραφοι.Το ατομο αυρο τον εδιωξαν θελω να πιστευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !