Απίστευτο! Στο ισπανικό «Big Brother» βιάστηκε παίκτρια και μετά είδε το βίντεο του βιασμού της...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Με αφορμή το χθεσινό σάλο σχετικά με τη φράση του Αντώνη στο "Big Brother" περί βιασμού, ερχόμαστε να σας θυμίσουμε ένα τεράστιο θέμα που είχε γίνει πριν λίγα χρόνια στο αντίστοιχο φορμάτ της ισπανικής τηλεόρασης.

Σε αυτό, μία παίκτρια βιάστηκε από συμπαίκτη της, όσο αυτή βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ειδεχθής πράξη καταγράφτηκε από τις κάμερες, ενώ η παραγωγή της εκπομπής επενέβη μόνο μέσω μικροφώνου, ζητώντας από τον δράστη να σταματήσει και να αποχωρήσει από το δωμάτιο.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια, τον Νοέμβριο του 2017. Όπως αναφέρει ο Independent, η Καρλότα Πράντο, που λάμβανε μέρος στο ισπανικό ριάλιτι, ήπιε ένα βράδυ πολύ και λιποθύμησε. Ένας συμπαίκτης της, με τον οποίο φλέρταρε στο παιχνίδι, ο Χοσέ Μαρία Λόπεζ, τη μετέφερε στο κρεβάτι της. Η Πράντο δεν είχε ιδέα τι συνέβη από κει και μετά, έως ότου, την επόμενη μέρα, η παραγωγή τη φώναξε στο δωμάτιο επικοινωνίας, στο οποίο οι παίκτες μιλάνε με τη «φωνή» του Μεγάλου Αδελφού, προκειμένου να της δείξει ένα βίντεο.

Την ώρα που παρακολουθεί την οθόνη, η Καρλότα αρχίζει να κλαίει και να παρακαλά να σταματήσουν την προβολή του υλικού. Όπως αποκαλύφτηκε, στο βίντεο που της έδειξαν, ο Λόπεζ εμφανίζεται να κάνει σεξ μαζί της όσο εκείνη ήταν λιπόθυμη. Εκείνη μάλιστα ακούγεται πριν χάσει τις αισθήσεις της να λέει «όχι, όχι, δεν μπορώ.»


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αληθεια τωρα;;;;;;;;;;; Καλα τι γινεται και συνεχιζουν αυτα τα σκουπιδια και εψουν το θρασος να το λενε και κοινωνικο πειραμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εμεις στην Ελληνικη τηλεοραση ειχαμε αναπαρασταση ασελγεθειας εις βαρος μια φοιτητριας μερα μεσημερι με χυδαιους χαρακτηρισμους, και γελια. Απο τον Λιαγκα και την τοτε παρεα του, κανοντας απεριγραπτα πραγματα και οι γυναικες της παρεας, Τσολακη και Γκαγκακη. Αλλα τοτε καμια εκπομπη δεν πηρε θεση, αντιθετα ειχαν γραψει Κωστοπουλος, Ουγγαρεζος ναι μεν καταδικαζαν τον Λιαγκα αλλα τον ξεπλεναν μια χαρα. Δεν το συγκρινω ω με το κακο που επαθε η κοπελα, αλλα να μην ξεχναμε και τα δικα μας. Καμια εκπομπη και ελαχιστα σαιτ δεν καταδικασαν τις καφριλες του Λιαγκα. Αλλα θα μου πεις τι τα γραφεις κορακας κορακου ματι βγαζει. Και η υποκρισια στην Ελληνικη τηλεοραση περισσευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι τα συνεχίσουν. Σκουπίδια φυσικά είναι αλλά τι πάει να πει αυτό; Μόνο στις δημοκρατικές δυνάμεις τύπου Τουρκίας, Ιράν και βόρειας Κορέας ο supreme leader αποφασίζει τι είναι σκουπίδι και τι όχι. Στις δημοκρατικές χώρες ο κόσμος αποφασίζει τι θα κάνει με το σκουπίδι και αν θα πρέπει να το ρίξει στο κάλαθο των αχρήστων. Στις δημοκρατίες δεν αποφασίζει κάποιο διορισμένο συμβούλιο ή ο supreme leader αλλά ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !