Ντόρα Μακρυγιάννη για το Bachelor – «Εξευτελισμός, πολύ λυπηρό...»

Χρήστος Παναγούλης
2

Στο "Enjoy" και στη Μαρία Ανδρέου παραχώρησε συνέντευξη η Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ANT1 «Ήλιος». Η ηθοποιός μεταξύ άλλων κατακεραύνωσε τα reality που προβάλλονται φέτος στην ελληνική τηλεόραση και τόνισε πόσο υποβαθμίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Μεγάλη απαξίωση για τις γυναίκες να κυνηγάνε έναν άντρα…

Εξευτελισμός. Πολύ λυπηρό να ακούς «σε παρακαλώ, θέλω να μιλήσω ένα λεπτό εγώ με τον Παναγιώτη», «συγνώμη θα σε διακόψω και θα σου πάρω τον Παναγιώτη». Ο Παναγιώτης, αντικείμενο του πόθου κι οι υποψήφιες νύφες να μαλλιοτραβούνται. Γι’ αυτήν την ισότητα δώσαμε μάχη οι γυναίκες; Γιατί επικροτούμε σαν κοιμισμένοι αυτή την trash τηλεόραση; Η τηλεόραση είναι ένα πολύ δυνατό μέσο. Και στους ανθρώπους που είναι στην επαρχία και δεν έχουν την επιλογή του θεάτρου τούς κάνει συντροφιά. Γιατί τους βάζεις να δούνε ένα τέτοιο πρόγραμμα, που δεν ξέρω αν είναι ψεύτικο κιόλας και αν σφάζονται οι παίκτριες για την αγάπη του Παναγιώτη ή τα λεφτά που τους δίνει η παραγωγή ή τη δημοσιότητα; Αν το πρόγραμμα είναι φτιαχτό, οι καβγάδες γίνονται επίτηδες, ποια είναι η λογική να κάτσω να το δω; Απλώς δεν υπάρχει λογική.

Το «GNTM» πώς το βλέπεις;

Δεν έχω καταλάβει γιατί αυτά τα μοντέλα θα πρέπει να μείνουν σ’ ένα σπίτι Ποιος ο λόγος; Πάλι γίνεται ριάλιτι εγκλεισμού. Γιατί να μη δούμε πασαρέλα, φωτογραφίσεις και μέχρις εκεί; Γιατί όλες οι παραγωγές θα πρέπει να γίνουν «Καρντάσιαν»; Είναι σαν το ‘Instagram». Έχει μια ψευτιά όλο αυτό, όπως τα φίλτρα που βάζουν στις φωτογραφίες στο Instagram. Ξέρετε τι κακό έχουν κάνει στην ψυχολογία των νέων τα φίλτρα; Πολλά παιδιά δεν αρέσουν στον εαυτό τους, δεν μεγαλώνουν χαλαρά, φυσιολογικά, είναι δέσμια της εικόνας τους, βιώνουν αρνητικά συναισθήματα, σκέφτονται πλαστικές επεμβάσεις στα 16 τους.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άψογα τα λέει. Όλο το σκουπιδαριο έχει μαζευτεί φέτος στην τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ντροπή για ένα κανάλι σαν τον αλφα να παρουσιάζει αυτό το σεξιστικό κατασκεύασμα. Υπάρχουν γυναικεία προιόντα που διαφημίζονται σε αυτό το πρόγραμμα; Θέλουν να τα αγοράζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !