Εφ'ολης της ύλης το πρόγραμμα του ANT1!

16


ΝΕΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ANT1NEWS
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, KAΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18:50

Έχοντας κερδίσει, με το κύρος και την αντικειμενικότητά του, την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, το ANT1NEWS μπαίνει δυνατά στη μάχη της ενημέρωσης, σε νέα ώρα μετάδοσης, αλλά με την ίδια μαχητικότητα και αξιοπιστία.

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 18:50, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα βάζει τη σφραγίδα του στην ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού, φέρνοντας στο προσκήνιο τα γεγονότα, αναδεικνύοντας τους πρωταγωνιστές και αποκαλύπτοντας την ουσία πίσω από τις ειδήσεις. Γιατί η ενημέρωση είναι η δύναμη του πολίτη!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μαζί με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 θα είναι και φέτος εκεί που χτυπά η καρδιά των εξελίξεων, εντός και εκτός συνόρων, παρουσιάζοντας μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και έγκριτες αναλύσεις την πιο έγκαιρη, έγκυρη και σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας.


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ»
ΠΡΕΜΙΕΡΑ:  ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 06:00

Η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Καλημέρα Ελλάδα», συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια στον ΑΝΤ1!
Η δημοφιλής ενημερωτική εκπομπή, ανανεωμένη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, σε μια χρονιά δύσκολη και απαιτητική για όλους μας, θα είναι εδώ για  να φέρει στο προσκήνιο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να είμαστε ενημερωμένοι πολίτες.
Ο Γιώργος Παπαδάκης θα πει την πρώτη «καλημέρα» για φέτος στις 7 Σεπτεμβρίου, στις 6 το πρωί.
Μαζί του οι: Γιώργος Γρηγοριάδης, Χρύσα Φώσκολου, Δημήτρης Χριστούλιας.

«ΠΡΩΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ»
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 06:30

H ενημέρωση στον ΑΝΤ1 δε σταματά ούτε το Σαββατοκύριακο!
Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης γίνονται ακόμα πιο πρωινοί φέτος!
Από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου οι «Πρωινοί Τύποι» έρχονται μισή ώρα νωρίτερα στον ΑΝΤ1, στις 06:30, για να μας ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.
Με άποψη και χιούμορ, οι «Πρωινοί Τύποι» ακολουθούν με αισιόδοξη ματιά τα βήματα της ειδησεογραφίας, συνθέτουν το ενημερωτικό παζλ του Σαββατοκύριακου, καταγράφουν τα προβλήματα αναζητώντας λύσεις και δίνουν βήμα στους ειδικούς για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των τηλεθεατών.
Ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, χρηστικές πληροφορίες, συνεντεύξεις, αλλά και σημαντικοί καλεσμένοι σε μία εκπομπή που κλείνει το μάτι στην ενημέρωση του Σαββατοκύριακου.



ΑΝΤ1: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ»
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:00

Τα απαραίτητα συστατικά ενός ισορροπημένου… τηλεοπτικού πρωινού είναι: αισιόδοξη διάθεση,  ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, αποκλειστικά θέματα, συναντήσεις με λαμπερά πρόσωπα, άφθονο γέλιο, στιγμές συγκίνησης και, φυσικά, μια καλή παρέα για να τα μοιραστείς.
Σε αυτήν τη συνταγή επιμένει για 8η συνεχόμενη χρονιά η Φαίη Σκορδά και «Το Πρωινό».
Η αγαπημένη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 επιστρέφει από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 10:00, με στόχο να μας ψυχαγωγεί και να μας ενημερώνει. Η καλύτερη οικοδέσποινα και η ανανεωμένη παρέα που θα την πλαισιώνει θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας μέσα από ένα δυναμικό τρίωρο το οποίο θα έχει όλα όσα αγαπήσαμε, αλλά και πολλές νέες εκπλήξεις.


«ROUK ZOUK»
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:00

Παιχνίδι, γέλιο, σαρδάμ, ομάδες, παίκτες, ατάκες,  Ζέτα. Τι είναι; Ο χρόνος αρχίζει από… «Rouk Zouk»!
Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:00, το «Rouk Zouk» επιστρέφει για 4η χρονιά στον ANT1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο τιμόνι του πιο ανατρεπτικού τηλεπαιχνιδιού.
Φέτος, το «Rouk Zouk» πιάνει δυναμικά το νήμα από εκεί που το άφησε, και ξεκινά πανηγυρικά με την πολυαναμενόμενη εβδομάδα πρωταθλήματος η οποία δεν πραγματοποιήθηκε πέρσι λόγω της πανδημίας, για να αναδείξει τη νικήτρια ομάδα της προηγούμενης σεζόν.
Φέτος, όμως, το «Rouk Zouk» εμπλουτίζεται και με δύο νέα παιχνίδια. Το «Καθρέφτη καθρεφτάκι» και την «Ώρα του δασκάλου» που τεστάρουν την ικανότητα των παικτών στο τραγούδι, τη μίμηση, τον χορό, αλλά και την… ορθογραφία. 


«STILL STANDING»
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:45

Είναι αγαπημένο. Είναι απρόβλεπτο. Είναι διασκεδαστικό. Είναι το «Still Standing» που επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για 4η συνεχόμενη σεζόν.
Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 17:45 και καθημερινά η Μαρία Μπεκατώρου δοκιμάζει τις γνώσεις μας,  βάζει την προσωπική της σφραγίδα στην ψυχαγωγία και δίνει ρυθμό στα απογεύματά μας.
Οι κανόνες είναι γνωστοί, ένας εναντίον δέκα! Όποιος καταφέρει να μείνει όρθιος μέχρι το τέλος είναι ο νικητής με το έπαθλο να αγγίζει και φέτος έως και τα 30.000 €.
Φέτος, στο «Still Standing», το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο πλούσιο και χορταστικό αφού στις ήδη υπάρχουσες δοκιμασίες («Ερωτήσεις με εικόνες», «Ερωτήσεις με αναγραμματισμό», «Βρες τον στίχο», «Μονομαχία») προστίθενται τέσσερις καινούριες: «Ποιος/ α ερμηνεύει;», «Ποιος/α το είπε», «Βρες τον στίχο - Video Edition» και «Nαι ή Όχι».



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ

«ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ»
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ ΝΕΑ ΩΡΑ, ΣΤΙΣ 22:00

Συγκίνησαν με τη δυνατή πλοκή τους, συζητήθηκαν για τις καταιγιστικές εξελίξεις τους, απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές για τις καθηλωτικές ερμηνείες και την κινηματογραφική αισθητική τους.
Οι «Άγριες Μέλισσες», η Νο 1 σειρά της περσινής χρονιάς, έρχονται στον ΑΝΤ1 για να γράψουν τη συνέχεια της ιστορίας τους και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις.
Ποιος θα πληρώσει τις αμαρτίες του παρελθόντος; Πόσα πρόσωπα έχει η αλήθεια; Μπορεί να φέρει την πραγματική τιμωρία; Και είναι αρκετή για να επουλώσει τις πληγές που έχουν ανοίξει;
Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, σε νέα ώρα, το Διαφάνι ανοίγει και πάλι τις πόρτες των σπιτιών του και οι ήρωές του ξετυλίγουν τη ζωή και τον μύθο τους…
Στον Β’ κύκλο της σειράς μπαίνουν δυνατά και οι:
Βασίλης Μπισμπίκης, Αργύρης Πανταζάρας, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιάννης Νταλιάνης, Στέλλα Γκίκα, Δημήτρης Μαζιώτης, Συμεών Τσακίρης, Εύα Σιμάτου, Γιάννης Βασιλώτος, κ.ά.


«ΗΛΙΟΣ»
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00

Στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, ο «Ήλιος» έρχεται να φωτίσει την αλήθεια…
Η Λήδα (Ευγενία Δημητροπούλου) επιστρέφει με τον έφηβο γιο της, Πέτρο (Κωνσταντίνος Πεσλής), στην όμορφη, παραθαλάσσια πόλη που γεννήθηκε, μετά από 18 χρόνια απουσίας.
Εκεί, θα συναντήσει ξανά τον Φίλιππο (Αντίνοος Αλμπάνης), τον πρώτο έρωτα που τη σημάδεψε, αλλά θα έρθει και αντιμέτωπη με την οικογένειά της, τα λάθη του παρελθόντος και την οδύνη της αυτοκτονίας της αδελφής της. Τότε, η Λήδα έφυγε κρυφά, γεμάτη τύψεις και ενοχές, χωρίς κανείς να γνωρίζει πού βρίσκεται. Τώρα, γυρίζει για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν και να κλείσει έναν κύκλο που κράτησε 18 χρόνια.
Ο πρώτος άνθρωπος που θέλει να δει, είναι ο παλιός κολλητός της φίλος. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν τον βρίσκει νεκρό και η ίδια κατηγορείται για τον φόνο του. Το έγκλημα αυτό πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων που αναστατώνουν τη ζωή της και βγάζουν στο φως τα κρυμμένα μυστικά της πόλης.

Μία γυναίκα που επιστρέφει.
Ένας έρωτας που ζωντανεύει ξανά.
Ένας φόνος.
Ποιος είναι αθώος και ποιος ένοχος;

«Ήλιος». Πρεμιέρα, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1.



ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤ1

«ENΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ»
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 23:30

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει ταυτίσει το όνομά του με συνεντεύξεις που άφησαν εποχή και προκάλεσαν αίσθηση. Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 23:30,  επιστρέφει στους δέκτες μας με την ενημερωτική εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», βάζοντας τη δική του δημοσιογραφική σφραγίδα σε συναντήσεις με προσωπικότητες από όλους τους χώρους της ζωής του τόπου.
Πρόσωπα που έχουν έργο, λόγο και άποψη, πρόσωπα που απασχολούν την κοινή γνώμη, πρόσωπα με ισχυρή παρουσία στην Πολιτική, την Οικονομία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό μιλούν εφ’ όλης της ύλης και φέρνουν στο φως άγνωστες πτυχές από την αθέατη πλευρά τους.
Πρεμιέρα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. 

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και Άγριες στις 7!!! Τέλειο. Μάλλον εξαιτίας του big brother και του gntm θορυβήθηκαν και καλά κάνουν. Να μην αφήσουν χώρο στα σκουπίδια. Η μέλισσες θα σκίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχαν πει για 14 την πρεμιέρα του Ήλιου...το άλλαξαν για 21 τώρα! Που είναι οι υπόλοιπες σειρές; Παρουσιάστε,Φαμίλια, Καφέ της Χαράς; Καθυστερούν να τα βγάλουν θέλουν να βγουν τελευταίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω από που είναι αυτό το δελτίο τύπου πάντως οι Μέλισσες δεν ξεκινάνε 7 όπως γράφει αλλά 14!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Μέλισσες στις 7; Το άλλαξαν; Είχαν πει για 14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλι της αλλαξαν τις Μελισσες και μετα λετε για τον αλφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πείτε μου ότι άλλαξαν ημερομηνία στις μέλισσες γιατί τρέμουν big brother και gntm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ώπα δηλαδή η πρεμιερα για τις Άγριες Μέλισσες είναι την Δευτέρα που μας έρχεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7 Σεπτεμβρίου γράφει η επικεφαλίδα αλλα στο κείμενο 14 μαλλον το πρώτο είναι λάθος Επίσης ήμουνα σίγουρος οτι παει για 21 ο Ήλιος αφου ουτε trailer με σκηνές δεν έχει βγει ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακόμα να πάρετε είδηση ότι το κείμενο που διαβάσατε είναι δελτίο τύπου του ΑΝΤ1; Ό,τι λέει ισχύει στο ακέραιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ploutarchos Ναι και γράφει 14 Σεπτεμβρίου στις 22:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tι εφ' όλης της ύλης λείπει ο Γρηγόρης το καφε της χαράς και η φαμίλια. Επίσης παιδιά οι άγριες μέλισσες ξεκινάνε 14 όπως γράφει το κείμενο άρα το εφτά που λέει στον τίτλο είναι λάθος του καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πράγματι , ήταν δελτίο τύπου και ήταν ο τίτλος λάθος από το κανάλι. Έχει έρθει διόρθωση, όποτε θα ξεκινήσει 14. Δυστυχώς τα αντανακλαστικά του ΑΝΤ1 δεν υπάρχουν, μιας και είναι άσχετοι οι άνθρωποι του προγραμματισμού. Δεν έχουν ιδέα τι κάνουν... Οι Μέλισσες που έχουν ήδη έτοιμα επεισόδια απο την περασμένη χρονιά, έπρεπε να είναι ήδη στον αέρα. Ο ΑΝΤ1 άλλωστε πάντα ζει σε έναν δικό του κόσμο..., και μετά πέφτει το κόψιμο... Όσοι νομίζουν ότι ο τηλεθεατής θα γυρίσει να δει πρόγραμμα σε κανάλι που θα μπει τελευταίο στη μάχη , απλά γελιέται. Οι συνήθειες χτίζονται, κι όταν ξεκινά μια νέα χρονιά, χτίζονται απο την αρχή. Πόσοι ήταν στα ουράνια και κατέληξαν στα τάρταρα; Πολλά τα παραδείγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τον Γρηγόρη δεν υπάρχει κείμενο; Μόνο φωτογραφία; Η υπόθεση του Ήλιος μου αρέσει. Ναι κάτι τέτοιες ιστορίες με τραβάνε εμένα αρκεί να μην την παρατραβήξουν και το κάνουν πολύ σαπουνόπερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΏΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΉΣ Και πέρσι οι άγριες μέλισσες βγήκαν στον αέρα τελευταίες και μια χαρα έσκισαν δεν ειναι όπου προλάβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλαδη απ οτι καταλαβα το πρωτο επεισοδιο Μελισσες θα παρει πασα ειτε απο καμια χιλιοπαιγμενη ελληνικη ταινια ειτε απο επαναληψη Φριτεζας ενα ποσοστο το πολυ 5-6%. Κακος προγραμματισμος, ειδικα την πρεμιερα των Μελισσων επρεπε να την φροντισουν με δυνατο lead in πχ ταινια σε πρωτη προβολη του Σεφερλη ή εστω κατι πολυ δυνατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο Γιώργο ισχύει 100% αυτό που λες. Και μπράβο που δε μασάς τα λόγια σου. Εγώ αυτό έγραψα για το καφέ της χαράς και με κραξανε ότι και καλά βρίζω τον Αντ1. Μα είναι δυνατόν να έχεις 25 επεισόδια από τις άγριες μέλισσες και να μην ξεκινάνε? Επίσης εγώ θα σταθω στο καφέ της χαράς καθότι ήταν αγαπημένη σειρά και προβλέπω να πηγαίνει για το ανάθεμα. Ειδικά μετά από αυτό το 11 που είχε κάνει απέναντι από το μάστερ σεφ. Είναι δυνατόν να έχεις το Ρώμα να σταματάς την προβολή πέρσυ (καλά έκανες αν θεωρείς ότι έτσι έπρεπε να γίνει γλυτώνεις και χρόνο αν είσαι πίσω σε γυρίσματα) αλλά τον βγάζεις τελευταίο αρχές Οκτώβρη? Δηλαδη ποιος θα γυρίσει να δει καφέ της Χαράς όταν όλοι έχουν τρελαθεί με την τρασιλα του Σκάι ? Και από ότι έχω καταλάβει ολοκλήρωσαν την πρώτη σεζόν σε γυρίσματα άρα έχουν απόθεμα από το επεισόδιο 11 μέχρι το 25 και μπαίνουν στη δεύτερη σεζόν. Ούτε ένα σοβαρό τρέιλερ δεν κανανε και εδώ ούτε που το αναφέρει. Αν δεν τραβήξει πάντως δε θα φταίει μόνο ότι λείπει η Ρένια που λένε μερικο και θα είναι κρίμα γιατί είναι αγαπημένη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !