Ανατροπές στη πρωινή ζώνη! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) στην πρωινή ζώνη 10-1 για χθες,9/9/2020

24
Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΤΙ ΠΡΩΙΝΟ 11,1
ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ 9,7
ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ 12,8
ΑΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΖΉΝΑ 14,8
KALOKAIRI#NOT 9,4
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 12,0
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟ 10,2

LOVE IT 11,0
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 3,0
ΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ (E) 9,2
ΑΠΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ (Ε) 5,2
ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ (Ε) 6,3

* ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

24Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Προβλέπω τρελή μάχη σ αυτή τη ζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φέτος θα γίνει χαμός, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι Νοέμβρη για να δούμε προς τα πού θα κάτσει η μπίλια. Μαλεσκου δεύτερη μέρα άνοδος! Οι Κου Κου τι είχαν και ανέβηκαν τόσο; Η μόνη σταθερή η Φαίη... Και το ξαναλέω όπως χθες έκπληξη ο Ετεοκλής και η Χατζιδου που στέκονται. Βέβαια έχουν δίπλα τους τον Χάρη και τη Πολυκάρπου με έντονο τηλεοπτικό ρεπορτάζ οπότε το κοινό ίσως θέλει από αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετεοκλή και Χατζιδου λέει ο άλλος. Μάλλον ο Χάρης είσαι, καρφώθηκες. 9,4 έκανε χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μελετη μονοψηφια, η Σκορδα παλι χαμηλα. Εκανε οτι και η Μαλεσκου που εκραζε. Οι Κουκου παλι μπροστα. Αλλα οι Κουκου μαλωμενοι ειναι; Ουτε ο Κρατερος κοθταει την Κατρινα, ουτε η Κατερινα τον Κρατερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα μου αρέσει όλο αυτό που γίνεται σε αυτή την ζώνη για δύο λόγους. Πρώτον για να κατέβουν ορισμένοι από το καλάμι τους. Και δεύτερον γιατί φέτος υπάρχουν πολλές επιλογές. Και περιμένουμε άλλες δύο εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και η Αργυρω ανεβασε ποσοστα.Στην ωρα που παιζουν απεναντι η Μαλεσκου νικησε την Σκορδα, παρολο που η Σκορδα ειχε Καλεσμενη την Μπεκατωρου. Πιστευω να μην την κραξει παλι ο Περρης την Μαλεσκου και η Σκορδα να σιγονταρει; Η Μελετη η χαμενη της χθεσινης ημερας, μονοψηφια. Βλεπω τον Μανεση σημερα να μην φευγει απο την εκπομπη.. Η Κουτσελινη αναστηθηκε παλι;;;;. Τι θανατικο ειχε χθες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ένα 15λεπτο, και ήταν αυτό με το διαφημιστικό. Μην προσπαθείτε μερικοί να δείτε φαντάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντάξει χάλια νούμερα για όλους. Με τη χθεσινή επικαιρότητα περίμενα να κερδίσει η Μελέτη αλλά με διέψευσε ο τηλεθεατής. Βλέπω να κερδίζει ξανά η Καινούριου και τα μυαλά της να παίρνουν περισσότερο αέρα απ'ότι έχουν πάρει τώρα που νομίζει πως είναι η πριγκίπισσα της πρωινής ζώνης. Αν κερδίσει φέτος θα δώσει από μόνη της τον τίτλο της βασίλισσας στον εαυτό της αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι εχει 15 λεπτα διαφημισεις η Σκορδα;;;;;;;; Μην βλεπετε φαντασματα. Η Σκορδα δυστυχως για αντενα παει μαυρα χαλια. Η Μελετη επεσε πολυ. Για να δουμε σημερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειναι εμφανές πως ειναι η πιο ανταγωνιστική ζώνη. Πολυ νωρίς για συμπεράσματα αν δεν αρχίσουν Καινούργιου και Μπάρκα. Μέχρι στιγμής πάντως φαίνεται πως η Σκορδά εχει κουράσει. Όντως την τελευταια ωρα η μαλεσκου την περασε. Βέβαια ο αντ1 εχει εμπειρία και δυναμική κατι που δεν εχει ο σκαι. Αν ομως συνεχίσει ετςι ολη την χρονια νομιζω θα πρεπει να αρχίσει να ανησυχεί. Και παλι ομως... πολυ νωρίς για συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιστεύω ότι από την επιστροφή της Καινούργιου θα χάσει πιο πολύ η Φαίη απευθύνονται πάνω κάτω στο ίδιο κοινό και έχουν παρόμοια θεματολογία δεν νομίζω κάποιος να αφήσει το ΣΚΑΪ και να βάλει όπεν πολύ καλά οι επαναλήψεις του μεγκα επίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό λέω, στο 15λεπτο που είδες δεν είναι το καθαρό, είναι με διαφημίσεις μέσα. Τι θέλεις να μας πεις; Γιατί τέτοιο κόλλημα την Σκορδά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η επιστροφή Καινουργιου δεν θα φέρει ανατροπές στο πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά σε άλλα κανάλια. Πιστεύω ότι όλοι θα ειναι στα ίδια πάνω κάτω ποσοστά. Η ζώνη αυτή απο εδω και πέρα δεν αξίζει να επενδύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Περρης και η Σκορδα ζητησαν συγνωμη για τα σεξιστικα σχολια που ακουστηκαν χθες;;;;ο αντενα πως επιτρεπει να γινεται αυτο; Και το σημερινο μετα τα σεξιστικα σχολια εβαλαν τον Περρη να διαφημισει και να ξεπλυνει τις χυδαιοτητες του Λιαγκα να ξαναγυρισει στην τηλεοραση. Πως επιτρεπει ο αντενα να ακουγονται τετοιες χυδαιοτητες. Α και επειδη λετε για διαφημισεις, την ωρα που βγαινει ο Περρης ολες οι αλλες εκπομπες εχουν διαφημισεις. Να μην νομιζει ο Περρης οτι κανει νουμερα η στηλη, αν λες νουμερο τηλεθεασης το 11.Η Μελετη μπαμ και κατω η τηλεθεαση. Να δουμε σημερα που τρεχει η επικαιροτητα πως θα τα παει. Και απο τα νουμερα τηλεθεασης βγαινει και ενα συμπερασμα, οταν παιζεις χωρις ανταγωνισμο νομιζεις οτι εισαι ο μοναδικος στην τηλεοεαση, οταν ομως υπαρχει ανταγωνισμος εκει φαινεται πως δεν ησοτν και τιποτα γιατι ξεφουσκωνεις με βροντο. Αυτο για ολους τους παρουσιαστες και παρουσιαστριες να κατεβουν απο το καλαμι και να φερονται ανθρωπινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ανώνυμε 9:37 Περίμενα πολύ χαμηλότερα ποσοστά. Όπως νομίζω και το ίδιο το κανάλι. 9,4 σε μια τόσο ανταγωνιστική ζώνη με τόσους πολλούς παίκτες στην αρένα, σε ένα κανάλι μικρής δυναμικής και με παρουσιαστές που δεν έχουν την εμπειρία όλων των υπολοίπων είναι αρκετά υψηλό. Βέβαια όλο το καλοκαίρι είχε μια δυναμική η συγκεκριμένη εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η εκπομπη της Μελετη ειναι ενα κακο χαλι. Ισως λογω Μανεση να μην κοπει μεχρι τον Δεκεμβριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Μελέτη είναι με διαφορά η καλύτερη εκπομπή της ζώνης. Η Σκορδά θα το παλέψει αλλά με την Κατερίνα να έρχεται δεν νομίζω να πετύχει και πολλά. Θα δούμε πολλά στη ζώνη. Η Μαλέσκου κάτι κάνει μπροστά στα μεγαθύρια. Οι Κούκου μόνο όταν έχουν μεντολά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει απο την Δευτέρα 14/9 με την επιστροφή της Καινούργιου και με το άνοιγμα των σχολείων !!! αυτή την στιγμή τα παιδιά διαμορφώνουν σε μεγάλο ποστοστό την τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με το που ανοίξουν τα σχολία η Φαίη θα ανέβει και πάλι στον θρόνο της. Βέβαια το πάνελ δεν το βλέπω να τραβάει φέτος. Η Μεταξά ανύπαρκτη και ο Μοθωναίος ακατάλληλος για τον ρόλο. Λείπει σχόλιο ουσίας. Η απουσία του Άρη και της Αφροδίτης είναι πολύ έντονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γινεται μεγαλη μαχη. Εχω μια απορια: Πως γινεται εμεις οι απλοι τηλεθεατες παρακολουθωντας 5 λεπτα το πανελ της Σκορδα να καταλαβαινουμε αμεσως πως δεν κανουν καθολου εκει και δεν ταιριαζουν, ενω υποτιθεται εκαναν πολλα δοκιμαστικα κτλ. Πραγματικα απορω ποιος ανθρωπος της παραγωγης ειδε αυτο το αποτελεσμα στο πανελ και ειπε οκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Ζήνα τα γνωστά σκηνικά ξεκίνησε;
    Τι έχει να δούμε φέτος που θα είναι και περισσότερες εκπομπές δεν περιγράφεται...
    Η Μελέτη από ότι φαίνεται όποτε θα έχει επικαιρότητα αυξημένη θα πέφτει και όταν δεν θα έχει θα ανεβαίνει.
    Στα καθαρά ψυχαγωγικά Κουκου με ΚατΚαιν από τις 14 και μετά θα παίζεται το παιχνίδι.Εδώ είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λυσσάξατε με Σκορδά.... Είναι καλύτερη από πέρσι και δεν έχει σχέση με τα νούμερα παρόλο που είναι χαμηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολυ χαμηλα ολοι,αυτο κατι πρεπει να σας πει.Βαρεθηκε ο κοσμος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @11.32, από που προκύπτει ότι η έναρξη των σχολείων θα ευνοήσει τη Σκορδά; Αν ευνοήσει κάποιον θα είναι τη Μελέτη λόγω του είδους της εκπομπής της που στα παιδιά σίγουρα κάνει 0%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !