Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) στην πρωινή ζώνη 10-1 για χθες,8/9/2020

14
Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΤΙ ΠΡΩΙΝΟ 11,5
ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ 15,3
ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ 12,3
ΑΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΖΉΝΑ 8,9
KALOKAIRI#NOT 9,1
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 13,6
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟ 5,3

LOVE IT 10,2
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 4,6
ΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ (E) 3,2
ΑΠΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ (Ε) 2,7
ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ (Ε) 10,8

* ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπα! Βλέπω ότι τα θανατικά της Ζήνας πάτωσαν. Πως γκένεν αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντυπωσιακό το ότι ο Ετεοκλής και η Χατζιδου στέκονται αξιοπρεπώς. Ιστορικά χαμηλά ποσοστά για Φαίη και είναι μόλις η δεύτερη μέρα. Άμεση αλλαγή του πάνελ με άτομα που θα έχουν άποψη επί των θεμάτων. Αρκετά χαμηλά και οι Κου Κου με τη Ζήνα... Μαλεσκου μικρή άνοδος, θετικό αυτό μιας και μου είναι αρκετά συμπαθής. Νικητής και στο νεανικό η ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μαλεσκου περασε την Κουτσελινη που εκανε μονοψηφια!!!!!!!! Οι Κουκου στα ιδια, οι αταιριαστοι καλυτερα,η Σκορδα πιο χαμηλα. Η Μελετη παλι πρωτη. Και οταν αρχισουν Καινουργιου και Μπαρκα πολλες εκπομπες θα κλεινουν με μονοψηφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Κουτσελινη μονοψηφια. Και ειπα Κουτσελινη και θυμηθηκα την Στεφανιδου, δεν θα κανει εκπομπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η... Πολυκατοικια πανω απο την πολυδιαφημισμενη Μαλεσκου! μαλιστα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα γίνει επιτυχία η Μελέτη μόνο με 15. Τελειώνει η Σκορδά όταν βγει η Κατερίνα. Καινούργιου και Μελέτη θα κάνουν παιχνίδι φέτος. Οι άλλες ανύπαρκτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδα εχθές λίγο την Φαιη κατά τις δώδεκα και τέταρτο . Μου άρεσε ο τύπος που έλεγε τις εξωτερικές ειδήσεις. Ωστόσο μετά πέρασαν στον Νεζο και μου φάνηκε βαρετό. Δεν έχω συνολική εικόνα για την εκπομπή ωστόσο εάν δυσκολεύεται τώρα τι θα γίνει αργότερα με πλήρη ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά είναι πολύ απλά τα πράγματα, με τόσες εκπομπές πέφτει φουλ ζάπινγκ αυτό το τρίωρο και την άλλη εβδομάδα ξεκινάει και το πρωινό του Mega. Λίγοι τηλεθεατές θα κάτσουν να δουν μια πρωινή εκπομπή σερί μέχρι το τέλος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειδα καπου οτι ο Περρης εκραζε παλι την Μαλεσκου και καλα η Σκορδα δεν ηθελε. Οτι η Μαλεσκου βγαζει ρουχα για νουμερα. Η Σκορδα κανει χειροτερα και ρουχα βγαζει και βαζει αλλους να κραζει νεες παρουσιαστριες γιατι η ιδια ειναι ανασφαλης και η τηλεθεαση της ειναι χαλια μαυρα. Τι δειχνουν εκει στον αντενα. Τι πραγματα ειναι αυτα κραζοντας αλλες γυναικες και μετα την πειραξε τοbig brother. Ντροπη, στον αντενα δουλευει οχι στο αλτερ. Ας κρατησει μια αξιοπρεπη σταση και να μην κραζει γυναικες για το πως ντυνονται και για πιο λογο ντυνονταιετσι. Γιατι τα ιδια κανει και η Σκορδα. Κριμα για την τηλεθεαση να κανει τετοια πραγματα. Ειναι και γυναικα. Αλλα τα ιδια δεν εκανε και ο Λιαγκας εκραζε αλλες παρουσιαστριες για να διαφημιζει την Σκορδα. Τωρα αυτο τον ρολο τον πηρε ο Περρης.Κριμα.

    ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Η Μελέτη Σκίζει!!!
    Η Χατζίδου με τον Παύλου τα πηγαίνουν θαυμάσια παρόλο που δεν είναι τετράδα ανάμεσα σε τόσες εκπομπές που ξεκίνησαν.
    Η Ζήνα μάλλον δεν θα είναι όπως άλλοτε.
    Η Αργυρώ κρατάει στο σύνολο μόνο αντίθετα η Ιωάννα θα πέσει κι άλλο,ενώ οι Αταίριαστοι όποτε έχει δυνατή επικαιρότητα θα ανεβαίνουν όταν δεν έχει θα πέφτουν (τα γνωστά τους)
    Μετά τις 14 Με ΚατΚαιν και Δανάη που θα ξεκινήσουν θα γίνει το σκληρό παιχνίδι και όσα λέμε περί κούρασης και τα λοιπά δεν ισχύουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατα τ' αλλα οι ΚουΚου ειναι επιτυχημενοι... όχι οτι οι υπολοιπες εκπομπες ειναι καλυτερα, αλλα προτιμω καρακιτρινο πρωινο Φαιης Σκορδα παρα και καλα νεανικη εκπομπη, οπου ακουγονται οι ιδιες παρωχημενες αποψεις, αλλα με "χιουμορ" δημοτικου. Που να μην ειχαν δηλαδη και το GNTM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μόλις είδα το περιστατικό με τον Περρή. Σοκαριστικό. Μια μέρα πριν το έπαιζε ηθικολόγος και τώρα κανει αυτο το σεξιστικό παραληρημα και μάλιστα σε μια εκπομπή που κατά καιρούς έχει πει τα τέρατα. Καμία αίσθηση μέτρου. Σεξισμός παντού. Καλά έκανε η κ. Γραμμέλη κι αποχώρησε από αυτόν το πανελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πιστεύω ότι βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος. Όλες μαζί οι εκπομπές ποσο ποσοστό συγκεντρώνουν; Αν βγαίνει πρώτο πρόγραμμα με 15% είναι θέμα για την τηλεόραση γενικά. Καμία τους δεν θεωρώ ότι φέτος πρέπει να χαίρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !