Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) στην πρωινή ζώνη 10-1 για χθες,11/9/2020

20

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ 21,2
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 14,2
ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ 12,1
ΑΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΖΉΝΑ 7,7
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 11,8
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟ 9,7

LOVE IT 10,5
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 3,2
ΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ (E) 2,9
ΑΠΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ (Ε) 1,6
ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ (Ε) 10,7

* ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Φαιη επηρεαζεται σε μεγαλο βαθμο από τα νούμερα του Παπαδάκη. Πέφτει αυτός, πέφτει κι αυτή - ανεβαίνει αυτός, ανεβαίνει κι αυτή. Η Μαλέσκου είχε το πιο σταθερό κοινό όλη αυτή τη βδομάδα. Ίσως κάτι να λέει αυτό... Η Μελέτη προφανώς πρώτη με ελληνοτουρκικά , μόρια και κορονοιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλι μονοψηφια η Κουτσελινη. Η Μαλεσκου σταθερη, οι Κουκου πτωση, η Σκορδα ανεβηκε λιγο. Και η Μελετη εσκισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βλέπω σχολια για Σκορδά σημερα; Γιατι αραγε; Ανέβηκε ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι να την κανει τη σταθεροτητα η Μαλεσκου αφού ειναι σταθερα χαμηλα?????!!!
    και με πολύ καλή πάσα απο την προηγουμενη εκπομπη κιολας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή ακούγεται πολύ ωραίο το να λέμε ότι η Μαλεσκου είναι σταθερή, να κάνουμε μια διευκρίνηση. Πράγματι είναι σταθερή, αλλα με πολύ χαμηλά ποσοστά. Αγγίζει τα περσινά του Λιαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκορδά και Παπαδάκης εξαιρετικά χαμηλες τηλεθέασεις όλη την εβδομάδα. Ειδικά η Φαίη. Αναμενομενο βέβαια, αδιαφορη εκπομπή, αδιάφορο πάνελ, ανεπαρκής παρουσιάστρια όπως έχουμε πει και αλλες φορές . Ίσως αν της βάζανε κάποιον δίπλα της, να ήταν καλύτερα. Φέτος πολύ φοβαμαι θα πάει χειρότερα και απο πέρυσι.
    Η Μαλέσκου σταθερά στα νούμερα της , κάτι που σημαίνει ότι έχει πιστό κοινό, αν και πρωτάρα..
    Η εκπομπή της μελέτης λογικό να βγαίνει πρώτη με τέτοια επικαιρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα δεν ανεβηκε η Σκορδα με 14.Μην τρελαθουμε ουτε 15.Η Κουτσελινη μονοψηφια. Η Ελεονωρα σαρωνει. Οι κουκου επεσαν. Τελικα η Μαλεσκου κολλησε στο 10 με 11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χθες ήταν μια ιδιαίτερη μέρα καθώς δεν υπάρχε ούτε το καλοκαίρι νοτ που έκανε 8% τις προηγούμενες μέρες μόνο συνέχισαν την ώρα Ελλάδος μέχρι τις 11 και έβαλαν και μια ελληνική ταινία που απέναντι στα ψυχαγωγικά έκαναν 3-4αρια . Άρα η άνοδος της Σκόρδας οφείλεται σε αυτό . . Άρα καλμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Σκορδα ανεβηκε αυτο το λιγο γιατι το open ειχε Ελληνικη ταινια. Η Χατζιδου και ο Ετεοκλης την πρωτη ωρα εκαναν τηλεθεαση και αυτο επηρρεαζε τις αλλες εκπομπες. Χθες ειχε ελληνικη ταινια και τσιμπησε η Σκορδα.. Η Κουτσελινη μονοψηφια. Η Ελεονωρα σαρωσε πρωτη φορα βλεπουμε 20αρια αυτη την εβδομαδα. Η Μαλεσκου εκει κολλησε στο 10 αντε με το ζορι 11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10:17 η Σκορδα ειναι η καλυτερη παρουσιαστρια, εξυπνη, ομορφη, μορφωμενη, ετοιμολογη, κανει την καλυτερη εκπομπη οσο καμια αλλη και οχι κανει 50αρια αλλα ο κακος κοσμος γραφει ψεμματα οτι κανει 9 με 14.Ενταξει,ολα καλα τωρα, ηρεμησες. Γραφονται αληθειες σε ποναει το καταλαβαινω, αλλα μην προσπαθεις να κανεις το ασπρο μαυρο. Δηλαδη θελεις να γραφουμε πραγματα που δεν στεκουν για να μην θιχτεις εσυ. Ηρεμησε λιγο, και δες τα πραγματα αντικειμενικα. Πιστευω να μην σβηστει το σχολιο και γενικα σχολια και να αφηνετε σχολια σαν του10:17.Ουτε την βριζουν την Σκορδα, ουτε την κραζουν.Αυτα δηλαδη που γινονται στο πρωινο. Γραφουν αληθειες για το τι συμβαινει με στην τηλεθεαση. Και επειδη δεν κανει νουμερα η Σκορδα μην τα βαζετε με τους τηλεθεατες και τους αναγνωστες του tvnea. Δειτε τα πραγματα αντικειμενικα και ρεαλιστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια χαρα νουμερα κανει η Σκορδά. Μολις ξεκινησει και η τρασιλα στο Open και η κιτρινια στο MEGA να δουμε που θα κάτσουν. Σιγουρα οχι στην τρασιλα του Open.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομίζω τα υψηλότερα νούμερα όλη την εβδομάδα για την Σκορδά. Από Δευτέρα που θα αρχίσει η Καινούργιου νέες ανακατατάξεις και από την άλλη Δευτέρα με την Δανάη θα γίνει χαμός. Εξακολουθώ να υποστηρίζω πώς φταίει η δομή της εκπομπής περισσότερο παρά το πάνελ. Και είναι άδικο να ρίχνουμε όλο το βάρος στους νέους. Στην τελική προσωπική επιλογή της παρουσιάστριας είναι. Μπράβο στην Ελεονόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πού το ξέρετε οτι η εκπομπή του Μέγκα θα είναι κιτρινίλα; Πώς βγάζετε αυτό το συμπέρασμα χωρίς να την έχετε δει; Βρίσκετε όμως μια χαρά τα νούμερα της βασίλισσας της κιτρινίλας και του κραξίματος Σκορδά η οποία μια φορά έκανε 14 κι αυτό γιατί το όπεν είχε ελληνική ταινία. Είναι φανερό πως κάποια έχει πολλά νεύρα με την φετινή της κατρακύλα και βάζει τα παπαγαλάκια της να κράζουν τους αντιπάλους νομίζοντας πως έτσι θα τους κοντύνει. Αμ δε! Φέτος η Σκορδά θα παλεύει για την 3 και 4 θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά μη χαίρεστε για τη Σκορδά.το όπεν είχε επανάληψη ελληνική παλιά ταινία.το καλοκαίρι not που έκανε 10% τελιωσε τη Πέμπτη κι η Σκορδά κατάφερε να τσιμπήσει.. ξέρουμε όλοι από Δευτέρα που επιστρέφει η Καινούργιου ότι η Φαίη θα ξαναπέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δικαίως σάρωσε η Μελέτη. Για μένα, έχει την ωραιότερη μέχρι στιγμής εκπομπή στην πρωινή ζώνη. Γρήγορη σκαλετα, πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, πληροφορία, ρεπορτάζ, σχόλιο. Κάνει πολύ καλή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @11:29 Ακόμα δεν άρχισε το πρωινό του mega και το χαρακτηρίζεις "κιτρινιά"; Μόνο αν δουλεύεις σε αντίπαλη εκπομπή η οποία έχει τρομοκρατηθεί από τον ανταγωνισμό δικαιολογείται το σχόλιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μόνο κιτρινιλα δεν θα έχει το πρωινό του mega το αντίθετο θα είναι το πιο ευχάριστο και αυτο φενεται πρώτα απο την Δανάη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λιγο ντροπη να λετε για κιτρινιλα το πρωινο του mega οταν και η ιδια παρουσιαστρια δεν εχει δωσει δειγματα κιτρινιλας και τρασιλας. Ισως μπερδευεται τα πρωινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παρακολουθησα την εκπομπη Φλερτ. Τι ωραια παρουσια εχει η Ναντια Κοντογεωργη. Χαιρομαι που εχει μπει νεα γενια παρουσιαστριων, οπως η Ναντια, η Μαλεσκου, η Μπαρκα. Εφυγε η Μενεγακη και μαζι της, νομιζω τελειωσε αυτου του ειδους η. παρουσιαση. Αν και η Μενεγακη ηταν αξιοπρεπεστατη στην εργασια χωρις κιτρινιλες και ηθικολογιες ανευ ουσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπράβο στην Μελέτη! Και πέρυσι είχε φοβερή επικαιρότητα η ειδησεογραφία αλλά ο Alpha πάτωνε. Μπραβο και στην ίδια και στην ομάδα της για την καλή δουλειά και το καλό ξεκίνημα. Μακάρι και η συνέχεια να είναι αντίστοιχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !