ΗΛΙΟΣ: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η πρεμιέρα ; Αναλυτικά τα 15'

20



Πρεμιέρα έξανε χθες η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 ¨ΗΛΙΟ". Σύμφωνα με τα  καθαρά ποσοστά τηλεθέασης η σειρά στο δυναμικό κοινό έκανε 15.2% ενώ έφτασε μέχρι και 16,2% σε 15'. Να σημειώσουμε οτι η σειρά είχε να ανταγωνιστεί το   THE VOICE που στον κοινό ανταγωνισμό το talent show κινήθηκε από το 19,9% μέχρι και το 27,2%.

Δείτε αναλυτικά τα 15' στο δυναμικό κοινό:





Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν πηγε άσχημα για τον ανταγωνισμό αν δεις οτι έριξε αρκετα το Voice εκεινη την ωρα. Πιστευ οτι σημερα που θα παιζει με το ελλ στη θεση μου θα ειναι πρωτο με πολυ μεγαλη διαφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αγγελικη πιο μεγαλα νουμερα έκανε στην πρεμιερα, πραγματικα αψυχολόγητη η κινηση του αντ1 να το ρίξει κυριακη και χωρις διπλο επεισόδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήγε χάλια για τόση πολυδιαφημισμενη πρεμιέρα. Το πρώτο επεισόδιο δεν μου άφησε θετικές εντυπώσεις αλλά θα του δώσω ευκαιρία να το δω ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αγγελική έπαιζε μόνη χωρις ανταγωνισμό. Ο Ηλιος ειχε το THE VOICE GR . Δεν τα πηγε ασχημα αν δειτε τα τεταρτα, ανεβαινει συνεχεια μεχρι το τελευταιο τεταρτο που παει σε διαφημιστικό. Έμενα μου αρεσε κι απ οτι ειδα το σημερινο επεισοδιο ειναι πολύ δυνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι και το τέταρτο 22:00-22:15 που έκανε 15% που δεν το αναφέρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά έκανε και το έδειξε prime time και Κυριακή. Το πρώτο επεισόδιο ήταν πολύ χλιαρό. Από το δεύτερο επεισόδιο και μετά έχει δυνατές εξελίξεις. Πάντως έχει πολύ ωραία εικόνα και πολύ καλούς θεατρικούς ηθοποιούς με "επίπεδο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8:45 π.μ
    Το προσθέσαμε μόλις. Πηγαίνουμε πάντα με την ώρα που δίνουν τα κανάλια. Δυστυχώς στα μη καθαρά ποσοστά τηλεθέασης, μπορεί να συμβεί αυτό. Ζητούμε την κατανόησή σας σ' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως όταν το κόκκινο ποτάμι κέρδιζε εκτός από το voice και το final four κάποιοι εδώ μέσα έλεγαν οτι τα πήγαινε μέτρια. Τώρα ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες για τα μέτρια νούμερα και την ήττα από το voice της πρεμιέρας του ήλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν το είδα,αλλά διάβασα πολλά αρνητικά σχόλια ότι είναι σαπουνόπερα κλπ. Εν τω μεταξύ στην Ελλάδα έχουμε δει άπειρες σαπουνόπερες,δεν ξέρω τι τους πειραξε..
    Αλλά όπως προείπα δεν έχω γνώμη. Θα παίζει και σε μια εύκολη θεωρητικά ζώνη με την έννοια ότι απέναντι έχει δελτία και μια σειρά στην 5η σεζόν της και μάλιστα κωμωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. - 9:06 π.μ.
    Οτι να ναι. Πατε με τα σχολια του twitter απο λογαριασμους ψευτικους καναλιων; ΤΡΑΓΙΚΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το twitter όταν εξυμνεί τις μέλισσες είναι καλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι το voice αποτέλεσε μεγάλο εμπόδιο για την σειρά,από την άποψη ότι η σειρά ήταν μονόωρη πρεμιέρα που κανονικά θα παίζει σε άλλη ώρα και μέρα και το voice 3 ήμισυ ώρες,επομένως θεωρώ πως όποιος ήθελε να δει τον ήλιο δεν του ήταν τίποτα να...θυσιάσει μία ωρίτσα από το voice για μία μόνο Κυριακή,και εγώ διάβασα αρνητικά σχόλια στο twitter,αλλά ποτέ δεν είναι αντιπροσωπευτικά τα σχόλια στο ιντερνετ ως επί το πλείστον γράφονται από πολύ νέα άτομα και άτομα που φανατίζονται με σειρές,άτομα και καταστάσεις προσωπικά μου άρεσε και θα την παρακολουθώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν πήγε άσχημα. Και το χθεσινό πρώτο επεισόδιο ήταν πιλοτικό. Οι εξελίξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη από σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ η σειρά παίζουν εξαιρετικά το σενάριο έχει μυστήριο και πιστεύω πως σήμερα θα είναι καλύτερο και εγώ διάβασα αρνητικά σχόλια στο Twitter αλλά δεν νομίζω πρέπει να δίνουμε βάση γιατί μην ξεχνάμε ότι οι Twitterαδες κάθονται και βλέπουν gntm Big brother και γενικώς το επίπεδο δεν είναι και πολύ ψηλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μέτρια πήγε ο αντ1 το διαφήμιζε υπερβολικά πολύ μέχρι και τους ηθοποιούς από τις μέλισσες έβαλε να κάνουν στορι για την πρεμιέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μου άρεσε αν και ήταν αρκετά υποτονικό. Φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις σειρών που ξεκίνησαν υποτονικά αλλά στη συνέχεια απογειώθηκαν. Εύχομαι να δώσει ο κόσμος μια ευκαιρία και να μην βγάλει εύκολα συμπεράσματα από το πρώτο επεισόδιο όπως και με την Αγγελική που δυστυχώς δεν έχει για αρχή τουλάχιστον την προσοχή που πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα σαρωσει με το Ελα στη θεση μου απεναντι. Μου αρεσει το στορι κι απ οτι διαβασα στο εξωτερικο , κλεινουν οι δρομοι οταν παιζει αυτό. Εχει 400+ επεισοδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μια καλοφτιαγμένη σαπουνόπερα είναι αλλά θα καταστρέψει το Έλα στη θέση μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ βαρετό ήταν το χθεσινό επεισόδιο. Σήμερα απέναντι σε 2 δυνατά δελτία και μια σειρά δεν ξέρω πως θα τα πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το voice από τις δέκα και μετά σάρωσε μέχρι και 40% μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !