Χλιαρά ποσοστά για την ΑΓΓΕΛΙΚΗ. Δείτε τα αναλυτικά τα 15'

30

Με χλιαρά ποσοστά υποδέχτηκα η τηλεθεατές την πρεμιέρα τις νέας σειρά του ALPHA "Αγγελική". Η σειρά που είχε δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα έφτασε σε 15΄ μέχρι και 19,7% με χαμηλότερο το 14,8%.  Συνολικά στα μη καθαρά ποσοστά τηλεθέασης, η σειρά έκανε 16,9%. Να σημειώσουμε ότι η σειρά δεν είχε ισχυρό ανταγωνισμό.
Αναλυτικά τα 15 στο δυναμικό κοινό:
21:00:00 - 21:14:59 15,5
21:15:00 - 21:29:59 18
21:30:00 - 21:44:59 14,8
21:45:00 - 21:59:59 16,1
22:00:00 - 22:14:59 17,3
22:15:00 - 22:29:59 16,7
22:30:00 - 22:44:59 19,7
22:45:00 - 22:59:59 17,4

Δημοσίευση σχολίου

30Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Περίμενα ποσοστά άνω του 25 για πολυδιαφημισμενη σειρα στον Alpha. Και μάλιστα και με ανύπαρκτο ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ίδιος ο Άλφα το έχει κάψει ήδη! Δεν στέκεται απέναντι από GNTM και Άγριες Μέλισσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περίμενα πολύ μεγαλύτερα νούμερα για πρεμιέρα, χωρίς ανταγωνισμό, με τέτοια διαφήμιση και καστ. Απ'το λίγο πάντως που είδα, ναι ωραίες ερμηνείες, αλλά βαρέθηκα αρκετά με το στορυ. Μου έβγαλε ότι είναι άλλη μια σαπουνόπερα με στοιχεία από άλλες που έχουμε δει. Δεν είχε κάτι το διαφορετικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο σε μένα φάνηκε πολύ έντονο το στοιχείο της Γυναίκας Χωρίς Όνομα, πολλές σεναριακές συμπτώσεις, άσε που έχουν την ίδια μουσική υπόκρουση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλιστα. Δηλαδη απο Δευτερα που θα εχει απεναντι gntm, αγριες μελισσες (ακομα και Γεωργιου που εχει ενα σταθερο πιστο κοινο κοντα στο 12%) θα δυσκολευτει η Αγγελικη. Ειδικα την Τριτη αυτη που θα εχει Παοκ-Μπενφικα στο open θα εχει ακομα εναν αντιπαλο ισχυρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Σάββατο δεν είναι καθόλου καλη μερα για μια σειρά ο περισσότερος κόσμος δεν θα κάτσει στο σπίτι για να δει σίριαλ απο Δεύτερα θα δείξει αλλα φοβάμαι με τέτοιο ανταγωνισμό πως θα τα πάει πιστεύω ενα 12-13% θα κάνει αλλα ο ίδιος ο αλφα χαντακωσε την σειρά για να σώσει το απόλυτο trash το the batchelor!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10.33 έχεις απόλυτο δίκιο. Το παρατήρησα και εγώ που έβλεπα 2 χρόνια τώρα το Γυναίκα χωρίς όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το σενάριο εκδίκηση και αλλαγή ταυτότητας το βλέπαμε δύο χρόνια στην Γυναίκα Χωρίς Όνομα, για ποιο λόγο έπρεπε να επαναληφθεί αυτό; Λάθος μόνο αυτό έχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγγελική επειγόντως πρέπει να πάει Τετάρτη και Πέμπτη για να το σώσει ο Alpha. Όταν στην πρεμιέρα χωρίς ανταγωνισμό πιάνει 17%, τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αντέξει με παραπάνω από 13% απέναντι από το βαρύ πυροβολικό των Άγριων Μελισσών που όλοι το περιμένουν πως και πως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως και οι υπόλοιποι περίμενα μεγαλύτερα νούμερα. Ασχολείται με ένα δύσκολο θέμα και θέλει προσοχή το πώς θα το χειριστούν. Οι Μέλισσες το έχουν και αυτές το θέμα αυτό αλλά δεν γυρίζει όλη η σειρά γύρω από αυτό. Μιλάμε για ένα χωριό όπου γίνονται διάφορα. Στην Αγγελική η ιστορία είναι πιο περιορισμένη αφορά εκδίκηση προς μέλη οικογένειας. Σαν σειρά είναι προσεγμένη και με καλούς ηθοποιούς. Το ίδιο ήταν όμως και ο Έρωτας μετά και δεν τα πήγε καλά. Όπως και να 'χει εγώ πάντα θα εύχομαι οι σειρές όλων των καναλιών να πάνε πολύ καλύτερα από τα ριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραια σειρα. Και εξαιρετικη η ηθοποιος που παιζει την Αγγελικη. Αλλα ο ανταγωνισμος στο φουκ και σε αυτη την ζωνη. Τι γινεται φετος, πολλες εκπομπες, πολλα σιριαλ, πολλα ριαλιτι. Καλο ειναι και αυτο να εχει εργασια και ο κοσμος της τηλεορασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπεροχη σειρα!! Ειχε γρηγορη πλοκη, ενδιαφεροντες χαρακτηρες και διαλογους, ωραιες ερμηνειες, υπεροχες εικονες και σκηνοθεσια. Δωστε μια ευκαιρια σε αυτη την σειρα. Ας αντισταθουμε στον κατακλυσμο της τηλεορασης απο ριαλιτι. Μακαρι να μην εχει την τυχη του υπεροχου Ερωτα Μετα και να κερδισει ακομα παραπανω το κοινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχθές είχε και τελικό κυπέλλου οπότε πολύς κόσμος ήταν στο συνδρομητικό. Παρόλα αυτά το θέμα είναι ίδιο με την Γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα είδαμε όλα στο διπλό επεισόδιο και μάλιστα με τον πιο κλισεδιάρικο τρόπο. Παλιομοδίτικο καθημερινό. Μηδέν ενδιαφέρον από εδώ και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πιο λίγο κι απ' τις επαναλήψεις του mega θα κάνει από αύριο. Ας το κλείσουν το κανάλι εκεί στον Άλφα, αφού δεν τους βγαίνει, τι το παιδεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σαπουνόπερα της κακιάς ώρας με ένα ήδη από την περιγραφή βαρετό σενάριο που είναι ο ορισμός του... ντεζαβου.. Καμία σχέση με το Έρωτας Μετά των ίδιων συντελεστών που παρότι δεν το δα ολόκληρο σενάριο ειχε. Και δεν φτάνει που καίγεται από το σενάριο καίγεται και από τον προγραμματισμό του ΑΛΦΑ ο οποίος όπως φαίνεται δεν έβαλε μυαλό μετά τα περσινά. Από την στιγμή που ανακοινώθηκε πως οι Μέλισσες θα παίζουν 22:00-23:30 ο ΑΛΦΑ έπρεπε αμέσως να αλλαξει τον προγραμματισμο και όχι όπως πέρσι στην δεύτερη ώρα η σειρά να βρεθει απέναντι από το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1. Στα μονα θετικά η σκηνοθεσία και οι ερμηνείες των 4 αντρών οι μονες αξιόλογες αν και αυτές έχουν θέματα (ακόμα και ο Παπαζήσης που είναι ο ορισμός της μανιέρας-ιδιο παίξιμο παντου- εν προκειμένω μου άρεσε διότι του ταιριάζει ο ρόλος εν αντιθέσει με το Κόκκινο Ποταμι που ήταν εντελώς έξω από τα νερά του και γενικώς είναι η πρώτη φορά που δεν μου βγάλε την γνωστή μανιέρα του.
    Επειδή ανεφεραν και άλλοι την Γυναίκα χωρίς Όνομα -δεν μπορώ να μιλήσω για ομοιότητες διότι είχα δει μόνο τα αρχικά της επεθσοδια- μόνο εμένα η πρωταγωνιστή θυμίζει την Μακρυγιάννη εξωτερικά (διότι από ερμηνεία άστα.. Από το λίγο που είχα δει την Γυναίκα αντίθετα η Μακρυγιάννη είναι καλή.
    Τέλος, επειδή πριν είπα πως για πρώτη φορά ο Παπαζήσης δεν μου βγάλε μανιέρα, δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον Λεβεντογιαννη που είτε τον βλέπεις στο Τατουάζ είτε στο Έρωτας Μετά είτε στην Αγγελική το ίδιο και το αυτό.. Και γενικώς η πλειοψηφία των ηθοποιών παίζει με την γνωστή μανιέρα της (βλ. πχ Μαρία Φιλίππου και τους δύο ηθοποιούς από την Επιστροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μου αρέσει που σας κάνει εντύπωση που μια σαπουνόπερα, γιατί αυτό είναι για να βγουν τόσααα επεισόδια που έχουν πια οι περισσότερες ελληνικές σειρές σας θυμίζει άλλες σαπουνόπερες.
    Μέχρι και η μέλισσες μη δουλευόμαστε, σαπουνόπερα είναι, δεν βγαίνουν αλλιώς σενάριο για να παίζει μια σειρά κάθε μέρα με νέα επεισόδια.
    Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα των ελληνικών σειρών και τις έχουν πάρει φαλάγγι τα ριάλιτι.
    Έχουν πολλούς μπλέ και πράσινους κόκκους.
    Ευτυχώς που υπάρχει και το νετφλιξ για καμιά σειρούλα χωρίς κόκκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τηλενουβελα που μου θυμησε οαλιες σαπουνοπερες απογευματινες. ολο γυρισμενο σε ενα σπιτι δωματιο κηπος, δωματιο. γνωστοι ηθοποιοι, αλλα λιγο αντιπαθείς πλην χρυσοστομου μαιρη μηνα, αλλά τεραστιο σαπουνι που κανει μπαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. To Σαββατο ειναι πολυ κακη μερα για πρεμιερες νεων σειρων.Απορω γιατι δεν το εβαλαν Κυριακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. σας θυμιζει σαπουνοπερα και τηλενουβελα αφου στην ουσια ειναι διασκευη της Χιλιανης τηλενουβελας Amanda βασισμενο σε αυτο ειναι η σειρα και αυτος ειναι και ο λογος που δεν μπορουν οι δημιουργοι να πειραξουν τους χαρακτηρες αφου η σειρα ειναι διασκευη και πρεπει να ακολουθουν μια συγκεκριμενη βιβλο αυτο σημαινει οτι δεν μπορουν να πειραξουν τους χαρακτηρες χωρις εγκριση των δημιουργων της οριτζιναλ σειρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ειδα λιγο στο web γιατι δουλεω εξωτερικο. Πάλι εκδίκηση πάλι βιασμος. Η μηνά ωραιο προσωπο αλλά στις σκηνες με λεβεντογιαννη δεν έβγαλε χαρακτηρα όπως η Κίτσιου στη Λενιώ που έκανε μπαμ στις μελισσες με το καλημερα, ο Λεβεντογιάννης περιορισμένων δυνατοτήτων οι διαλογοι μεταξυ τους ειχαν επαναλήψεις, οι 4 ανδρες σαν βιαστες σε απωθουν. Οι 8 λέξεις στο συνολο χτυπάνε στα ισια το gntm άρα το 12-14 τοχουν σιγουρο, βάλε στις 9.00-10.00 κ ενα μπεζο που δεν πεφτει απτο 15% σταρ μοντελα 20% γεμάτο, μελισσες το ιδιο αρα κανενα 7% θα είναι επιτυχια αν το κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 2:24 πως είδες λιγο στο web αφου του αλφα ειναι κλειστό για το εξωτερικό ελεος μην έρχεσται παπαγαλιακια αλλων καναλιών για κακολογιμα ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 2:50 μ.μ.
    Με ένα vpn οπως το hola που είναι και δωρεάν μια χαρά βλέπεις. Όταν πας να κάνεις τον έξυπνο και δεν σου βγαίνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 3:44 Α σε ευχαριστώ και έψαχνα πως να βλέπω και εγω απο το εξωτερικό τοτε αφου είσαι απο το εξωτερικό δεν μετράς σαν τηλεθέατης που θα βοηθούσε την σειρά να κάνει νουμέρα αρα μην την βλέπεις και πότε αν δεν σου άρεσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 2.50 είσαι πράγματι άσχετος. Το VPN να είναι καλά και μια χαρά πρόσβαση έχουμε εμεις του εξωτερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. o alpha ειναι τελειωμενο καναλι. Εκμεταλεύτηκε το κενό που αφησε το μεγκα για 3 χρονια κ με 3 κωμικες σειρες ελα στη θεση μου, μουρμουρα κ σοι εκαναν την διαφορά. Στα δραματικα δεν εκαναν ποτέ κατι καλο είτε γιατί δεν εχουν την τεχνογνωσία είτε γιατί το προσωπικό τους είναι απαρχαιωμενο κ δεν τολμάει να κάνει πρωτοτυπες ελληνικες σειρές-- ειτε γιατι ΔΕ θελει καθώς αν κάνει κατι καλό θα ρίξει πολύ το Σταρ που χτίζει 20 χρόνια πρόγραμμα. να τα λέμε κ αυτά. Ισως το πανε για φουντο το καναλι μιας και πλεον περασε ολο στη μοτορ οιλ κ ειναι σα να ανταγωνιζεται τον εαυτό του. Και τα εσοδα είναι πολυ λιγα πια με τοσο μικρή πιτα. Δεν μπορώ αλλιως να εξηγησω τις επιλογές των δυο τελευταιων χρονων, στις σειρες που κανουν. Αν το δεις με καθαρο ματι το Αγγελική είναι πολύ λίγο. Και υπερβολικα φτηνή παραγωγή. Είναι όλο γυρισμένο σε ένα σπιτι ενώ ακομη κι ο Γεωργιου κάνει εντυπωσιακα εξωτερικά γυρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μια χαρά τα πήγε γενικώς ήταν χαμηλά τα νούμερα χθες μέχρι κι ο Μάνεσης δεν πήγε τόσο καλά όποτε εγώ πιστεύω η σειρά θα ανεβεί σιγά σιγά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. o μανεσης; το πρωι; συγκρινουμε βλεπω πρωινά με πράιμ δηλαδη πατατες με αστακο; επαναλειψη το στην υγεια μας ειχε με παπαδοπουλο ειχε απεναντι κ τιποτα αλλο. Άντε να σταθεί στο gntm κ το μπεζο κ τις 8 λεξεις. Κι αυτο το μπατσελορ μονο τα τρειλερ να βλεπεις σου χαλαει ολη την εικονα για το καναλι. άκουσα οτι ειναι με σεναριο κ βαζουν επιτηδες να μαλλιοτραβιουνται για να κανει νουμερα. αυτο ειναι καταντοια για τον αλφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το είδα και μου άρεσε αρκετά, έχει ενδιαφέρον και είναι πολύ ωραίο σκηνοθετικά, κρίμα όμως γιατί από ότι φενεται θα πάει για φούντο όπως με το Έρωτας Μετά πέρσι στο άλφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ειπα δεν θα σχολιασω,ειπα να δω και το 2ο το σημερινο,αλλά με μια τετοια υποθεση δεν χτυπαει τις "Μελισσες" με τιποτα.Ουτε το cast των "Μελισσων" μπορει να συγκριθει με το cast της "Αγγελικης".Παρ'ολα αυτα εγω την προτιμω απο την περσινη σειρα του alpha(αποψη μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !