Δείτε αναλυτικά τα 15' στην πρωινή ζώνη 10π.μ με 2μ.μ

22

 


Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης στα ψυχαγωγικά προγράμματα αλλά και στις ενημερωτικές εκπομπές που παίζουν στη ζώνη αυτή. 
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ


Δημοσίευση σχολίου

22Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σοβαρά η Φαίη έπιασε και 4αρι; Πρέπει άμεση αλλαγή στα πρόσωπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Αταιριαστοι πρωτοι, ακολουθει η Καινουργιου. Μελετη, Κουκου στα ιδια. Σκορδα μονοψηφια παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Καινούριου για μια ακόμη φορά πρώτη στην ψυχαγωγία τουλάχιστον. Μεγάλοι χαμένοι κουκου και κυρίως Σκορδά η οποία για μια ακόμη φορά βγήκε τελευταία και καταϊδρωμένη. 5 και 4% στην πρωινή ζώνη το λες και πάτο. Την πέρασαν ακόμα και οι καινούριες Μαλέσκου και Δανάη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Σκορδά όσο περνούν οι μέρες σταθεροποιείται στην τελευταία θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν φταιει τοσο το πανελ στη Σκορδα. Τα μο νοψηφια τα κανει οταν ειναι μονη της και παρουσιαζει θεματα. Μονοψηφια κανει και στις συνεντευξεις που ειναι παλι μονη της.Οι αταιριαστοι σαρωνουν.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξαναμοίρασε πόνο η Βασίλισσα Φαίη στον Αντ1. Τι 4άρα ήταν αυτή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα παρει αναποδες ο Κυριακου και θα κλεινει την εκπομπη στις 12. Η τελευταια ωρα ειναι ξεφτιλα για μεγαλο καναλι. Και δε φταινε τα προσωπα αλλα η ροη και τα θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το MEGA συμπαθητικα. Ο ΑΝΤ1 σοβαρο προβλημα.. Ακομα και οταν κλεινει η Δαναη και μειωνεται ο ανταγωνισμος τα νουμερα πανε σε OPEN και STAR. Η Μαλεσκου πηγε καλα με συνεντευξη Κοσιωνη 14.7 & 19.1 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενω στις δυο πρωτες ωρες "σκιζει" η Σκορδα. Εχει προβλημα σε ολες τις ωρες του πρωινου. Η Μαλεσκου επεσε, η Κουτσελινη αβεβηκε. Η Δαναη στα ιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως "προβληματικά" είναι και τα νούμερα της 1ης ώρας των Κου Κου ΚΑΙ σήμερα. Πέρυσι συνήθως οι Κου Κου στην πρώτη ώρα έκαναν 20αρια και το Happy Day εκείνη την ώρα έκανε περίπου τα μισά, φέτος έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι με το Happy Day σήμερα εκείνη την ώρα να έκανε 25αρια και οι Κου Κου μετά βίας πάνω 8% στην ώρα αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ λέω ο Αντ1 στο 12-1 να βάλει επαναλήψεις, πιο μεγάλα ποσοστά από 4 % θα κάνει χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λέτε να ήρθε η ώρα του Γρηγόρη; Θα ήταν ωραίο δίδυμο με Μπεκατωρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κλάμα η Σκορδά. Κατά την άποψή μου είναι με διαφορά η χειρότερη εκπομπή της ζώνης. Παλιά και γεμάτη "καυστικά" σχόλια μιας άλλης εποχής. Όπως γραφόταν εδώ και καιρό έρχεται η ώρα του Γρηγόρη. Ένας Μίχας δεν φέρνει την άνοιξη. Δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ε όχι και ο Αρναούτογλου το πρωί !!! έλεος !!! ούτε η κυρα Μαργιώ η υπερτιμημένη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το Πάμε Δανάη είναι στο Μεγκα του μονοψήφιου μέσου ότου, μια καινούργια εκπομπή σε ένα κανάλι που τώρα ξεκίνησε αυτή τη ζώνη και νέο πρόσωπο. Τα νούμερα της είναι μια χαρά λοιπόν. Το κακό θα ήταν να κάνει 5-6%. Αν κάνει έστω 10 είναι θαύμα με τόσο ανταγωνισμό. Η Σκορδά έχει το πρόβλημα. Μακάρι να είναι η τελευταία της χρονιά γιατί υπάρχουν τόσα νέα πρόσωπα έτοιμα για δουλειά να δοκιμαστούν που είναι κρίμα να βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους, οι οποίοι έχουν βαρεθεί και το δείχνουν κιόλας. Το Μεγκα απέδειξε ότι δεν χρειαζεται η παρουσιάστρια να είναι μοντέλο για να πάρει εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όχι Γρηγόρη και Μπεκατώρου. Τους βαρεθήκαμε! Θέλουμε νέα πρόσωπα. Στην σχολή του αντ1 δεν υπάρχει καμιά νέα και ωραία κοπέλα που να τα λέει; Αλλιώς υπομονή μέχρι του χρόνου μέχρι ο αντ1 να αρπάξει από τον σκάι την Μαλέσκου!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όταν μια εκπομπή χτίζει τα θέματα και την σκαλετα, αποκτά και πλεονέκτημα. Η Καινούργιου (ο,τι και να λέμε για τις trash ενότητες) έχει χτίσει την εκπομπή. Σε 3ωρη εκπομπή, έχει αμέτρητα αποκλειστικά, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, πληροφορίες για όλα τα ριαλιτι. Κι όλα με ταχύτητα και νεύρο στην ροή. Για να λέμε και τα καλά... Τα τελευταία χρόνια πάει εξαιρετικά και τα 2 τελευταία χρόνια διεκδικεί την πρωτιά. Μέχρι τώρα τουλάχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπάρχει μεγάλο προβλημα σε ολο το πρόγραμμα του Αντ1. Ολα τα προγράμματα κανουν 9 με 15 το πολυ %, με εξαίρεση βεβαια τις Μελισσες. Θελει ανανέωση όλο το πρόγραμμα. Οι εκπομπές χρειάζονται νέες στήλες. Μην πάμε στο άλλο ακρο και αφορίζουμε μεγαλα ονόματα όπως του Παπαδάκη, της Φαιης, τη Μαρια και τη Ζετα. Είναι όλοι τους μεγαλα μπραντ. Δεν μπορεις να εχεις στο πανελ σου την Κονι και τον Μοθοναίο και να μην βγαζουν λεξη. Λογικο το 9%. Θελει δημοσιογραφους διπλα της να της φερνουν αποκλειστικα θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 4αρα και δεν έχει μπει ο Οκτώβρης, βλέπω τον Γρηγόρη να ετοιμάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πως τα πετσόκοψαν έτσι οι Αταίριαστοι και η Καινούριου!!!
    Η Φαίη ούτε τιτανικός να ήταν....Μία Ζέτα αν έμπαινε στην θέση της και να άλλαζαν τελείως την εκπομπή δεν θα ήταν καλύτερα;
    Η Αργυρώ κάνει που κάνει ζημιά με το 10ρι και το 11ρι της όμως στο σύνολο με 20ρια πετάει.
    Η Μπάρκα άργησε πολύ να μπει στην μάχη και είναι πολύ δύσκολα να πετάξει αλλά πάλι η Μαλέσκου νωρίς ξεκίνησε και μόνο μία ημέρα πέταξε μετά σταθεροποιημένη και εκεί παραμένει τις περισσότερες φορές (εκτός από μία).
    Άκρη δεν βρίσκουμε και δεν μπορούμε να το ψάξουμε.
    Οι κούκου έχουν τεράστιο θέμα και πρέπει να το διορθώσουν.
    Η Ζήνα είναι που κάπως πηγαίνει καλύτερα κι εκείνο είναι πως θα κάτσουν οι μέρες και τι θεματολογία θα έχει.
    Η Μελέτη να αλλάξει μπας και δει βελτίωση και να μην αλλάξει βγάζει περισσότερα από ότι έβγαζαν οι εκπομπές τις προηγούμενες σαιζόν.

    Στα περισσότερα είναι η σαιζόν του 10-11% αυτό μας δείχνει αυτές της ημέρες (με μπάρκα και χωρίς αυτό έδειχνε) και η Μπάρκα εκεί θα το παλεύει και αν θα πάει κάποια στιγμή μέχρι και το 13 ΑΝ!
    Ότι χτίσιμο κάνουν,ότι αλλαγές κάνουν,αν είναι η εκπομπή καλή,κακή το τηλεκοντρόλ παίζει τεράστιο ρόλο.Το να περιμένω να στρώσουν φέξε μου και γλίστρησα!!!

    Ο Σκάι είναι το μοναδικό κανάλι που ξεκίνησε την σαιζόν όπως ακριβώς το ήθελα και το έλεγα αρκετές φορές πέρσι.Κι έτσι πρέπει να ξεκινάνε όλα και φυσικά να τελειώνουν όλα μαζί.

    Με μία Κατ Καιν είμαστε πλέον στα ψυχαγωγικά να πετάει και όλα τα υπόλοιπα ψυχαγωγικά εκεί γύρω είναι Και μόνο όταν θα πέφτουν λίγο οι αταίριαστοι αλλάζει το τοπίο όχι όμως τόσο που θα εκπλήξει και μείνουμε άφωνοι με νούμερα και μεγάλες διαφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. σε λίγο θα κλείσουν πάλι τα σχολεία και θα ανοίξει το netflix και τα παιδικά από το πρωί και θα γίνει ανω κάτω η τηλεθέαση της πρωινής ζώνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !