Με δυνατή πρωτιά η Καινούργιου! Δείτε αναλυτικά τα 15' στην πρωινή ζώνη 10π.μ με 2μ.μ

16

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης στα ψυχαγωγικά προγράμματα αλλά και στις ενημερωτικές εκπομπές που παίζουν στη ζώνη αυτή. 
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ



Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σαρωσε η Καινουργιου. Πολυ καλα πηγαν και οι Αταιριαστοι. Κουκου στα ιδια. Σκορδα μονοψηφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ειχε η Καινουργιου χθες και ηρθε πρωτη με διαφορα; Τελικα η γιορτη της Σκορδα και τα γενεθλια της Ελεονωρας τους εφερε μονοψηφια. Οι Αταιριαστοι μια χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές στον Ant1.
    Όσο θεαματική ήταν η χθεσινή άνοδος της Katken τόσο μάτι βγάζει η διαφορά στα ποσοστά του Πρωινού το οποίο προσωπικά θεωρώ το μόνο πληττόμενο αυτή τη στιγμή.
    Οι υπόλοιποι πάνω κάτω στα ίδια είναι. Δηλαδή το Star δε νομίζω να έχει πρόβλημα με τους Κουκου. Εχουν καταφέρει να καθιερωσουν αυτη τη ζωνη, οταν επι χρονια οποια προσπαθεια γινοταν περνούσε από 40 κύματα.
    Η Μαλέσκου είναι σταθερή αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο ΣΚΑΙ θα επαναπαυτεί σε αυτό. Ο ALPHA προφανώς ανησυχεί γιατί ίσως περίμενε περισσότερα και σίγουρα ο ANT1 ο οποίος έχει παράδοση στο πρωινό χτύπημα.
    Επιπλέον, ο Μουτσινάς χθες έκανε τέτοιο τρελό promo στην Καινούριου-γλείψιμο που βγήκε στην τηλεφωνική, λέγοντας "η βασίλισσα της πρωινής ζώνης" και τέτοια, που σημαίνει οτι πολλοι προσπαθούν να συμβαλουν στην εδραιωση της Katken και του star quality που με το στανιό επιδιώκουν να της προσδώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναμενόμενη πρωτιά, η εκπομπή έχει γρήγορη ροή και οι νέες στήλες σε συνδιασμο με τη μεταγραφή πουλοπουλου βοήθησαν. Η Φαιη με τέτοιο πάνελ και τον Περρη να λέει κακίες έχει θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμένω τώρα όλους όσους πανηγυρίζαν για την Σκορδά να λένε πως φταίει ο Παπαδάκης...
    Η εκπομπή έχει μεγάλο θέμα και σε επίπεδο προσώπων και θεματολογίας.
    Και όταν το Μέγκα με ελληνική ταινία και την πολυκατοικία σε επανάληψη κάνει μεγαλύτερη τηλεθέαση από ένα ζωντανό πρόγραμμα και στον Αντέννα κιόλας (δεν είναι π.χ. στο όπεν) τοτε υπάρχει τεράστιο πρόβλημα που δεν ξέρω και εάν μπορεί να σωθεί η παρτίδα με όλον αυτόν τον ανταγωνισμό φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρωινό βασίζεται καθαρά στην Πατέρα. Άγαλμα να της φτιάξουν και η Σκορδά αντί να σουφρώνει τα χείλια να στρωθεί στη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και μετά την πρωτιά ήρθε η κατραπακιά. Εντάξει χρειάζονται επειγόντως αλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να λέμε όμως και την αλήθεια τουλάχιστον χθες η Σκορδά είχε αρκετή πρωτογενή πληροφορία στα τηλεοπτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπα κανενα μπαμ και μπουμ, πρωτος σταθμος ηταν χθες.ο αλφα κλαιει και θα κλαψει κιαλο..αφησαν οι ασχετοι τα σηριαλ και το ριξαν στα ριαλιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Καινούργιου κάνει άθλο φέτος και μάλιστα σε ένα κανάλι που είναι 5ο σε τηλεθέαση και δεν είχε παράδοση σε πρωινή ζώνη Η Σκορδά πολύ κάτω ειδικά αυτό το 5% πολύ σοκαριστικό Τέλος οι αταίριαστοι εκεί που ήταν πέρσυ σε μονοψήφια απογειώθηκαν.νομιζω βοήθησε και η επικαιρότητα αλλά και το ότι μειώθηκε μισή ώρα η εκπομπή και έγινε πιο σφιχτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι απιστευτο οτι σας νοιαζει μονο αν η Σκορδά έπεσε η εκανα μονοψηφια; Δεν μπορει να ειστε τηλεθεατες εσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9:43 Δεν έγινε πιο σφιχτή η εκπομπή, απλά τελειώνει νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι, και ως γνωστόν όσο πιο πρωί η ενημέρωση τόσο πιο μεγάλα τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προφανώς το "μπαμ και μπουμ" αφορά μόνο σε μία συγκεκριμένη ζώνη στην οποία ο Ant1 επενδύει επί σειρά ετών. Το γεγονός ότι τα υπόλοιπα προγράμματα φροντίζουν να σώζουν την κατάσταση για να μην πέφτει ο μέσος όρος του καναλιού δε σημαίνει πως τα αδύναμα προγράμματα πρέπει να μείνουν ως έχουν και να φυτοζωούν εις βάρος των υπολοίπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Χριστός κι η Παναγιά!! Τι σαρωτικά τέταρτα είναι αυτά της Καινούργιου? Πήγαινε ήδη εξαιρετικά εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού, αλλά εδώ διέλυσε την ψυχαγωγία. Η ενημέρωση στον ΣΚΑΪ αποδείχθηκε σωστή επιλογή, ενώ και το Σταρ έχει το κοινό του. Πανηγύρια στο OPEN!! Βοηθά και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων που πηγαίνει πολύ καλά τις τελευταίες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας μου πει κάποιος που έχει δει το Ευτυχειτε γιατί κάνει τέτοια νούμερα. Είναι τόσο καλή εκπομπή ή απλά είναι οι απέναντι χάλια; Εγώ δεν αντέχω την Καινούργιου οπότε δεν έχω δει καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο στην ΚατΚεν! Το πάνελ της έχει άποψη,η εκπομπή έχει πληροφορία, εντάξει λένε και κακίες κπ φορές,αλλά μάλλον έχουν πιάσει το νόημα ως προς το τι θέλει ο τηλεθεατής. Είδα λίγο από το χθεσινό γκοσιπ της Σκορδά. 20 λεπτά ασχολούνταν με το Μαυρίδη και κανένα 15λεπτο με το μπάτσελορ. Δε γίνεται σχεδόν ολη η σκαλέτα στο σχολιαστικο κομμάτι να είναι 2 θέματα! Εκτός αυτού περισσότερη φασαρία κάνουν παρά εκπομπή. Έχουν χάσει το ρυθμο,δεν ξέρω πώς γίνεται ένα κανάλι που επί χρόνια ήταν πρώτο στη ζώνη να μην μπορεί να μαζέψει αυτό που γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !