Στην πρώτη θέση η Σκορδά! Δείτε αναλυτικά τα 15' στην πρωινή ζώνη 10π.μ με 2μ.μ

10

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης στα ψυχαγωγικά προγράμματα αλλά και στις ενημερωτικές εκπομπές που παίζουν στη ζώνη αυτή.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ



Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κάποιοι κρύφτηκαν σήμερα μετά απο τα παρτακια που έκανα; Μοίρασε πόνο Σκορδά. Το πιο αξιοπρεπές πρωινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο το 12 ανεβηκε 1,
    2 μοναδες η Σκορδα. Χθες πηρε και καλο λιντιν απο Παπαδακη, εκραξε λιγο Παπαγεωργιου οτι το μονο που ξερει να κανει ειναι να πουλαει τα προσωπικα της και μετα το εκανε και η ιδια με τον Περρη να αφηνει υπονοουμενα για την προσωπικη της ζωη. Η Καινουργιου επεσε οπως και οι Κουκου. Η Μελετη στα ιδια οπως και η Μαλεσκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12,5 πήρε Lead in απο Παπαδάκη , λες μπούρδες. Μην κλάψει, οκ, καταλάβαμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι πραγματικά σάρωσε...
    Τους περασε ολους με τεράστια διαφορα..
    Ήμαρτον! Λίγη σοβαρότητα!
    Και μετα λέτε για εμμονή με τη Σκορδά. Φέτος οι διάφορες μεταξύ όλων ειναι πολυ μικρές. Ας ξεκινήσει και η Μπάρκα και μετα απο ενα μήνα θα φανούν οι τάσεις ξεκάθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8.54 Οχιιι οπότε θέλουμε να επικαλουμαστε τον Παπαδάκη. Δεν θα υπάρχουν άλλα μέτρα και σταθμά για τον καθένα. Η Σκορδά έστω και οριακά πήρε την πρωτιά και χωρίς ιδιαίτερα καλη πάσα από Παπαδάκη που ακόμη κι αυτός δεν έχει βρει τα πατήματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι να κρυφτουμε καλε. Ουτε 20αρι εκανε, ενα 13 με 14 και βγηκε πρωτη. Ηρεμησε. Και δεν πηρε 12 αλλα παραπανω απο Παπαδακη. Θα το δω και θα το γραψω. Μην πορωνεστε.Ποσοστα σας δινουν και κανετε ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:19 γιατι απαντας τοτε έτσι; Ούτε ο Παπαδάκης ανεβηκε τελικά, δες την επομενη αναρτηση του σαιτ. Αλλωστε όπως βλέπω στα 15 λεπτα η Σκορδά πήρε φόρα στον σχολιασμό στην Πατέρα και στην μαγειρική , αυτο σημαίνει πολλά.
    Επισης η Καινουργιου καλο θα ειναι να βγει και να πει οτι έδωσε λάθος νουμερα στις Μέλισσες γιατι γινεται ρεζιλι και χωρίς αξιοπιστία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσείς οι εμμονικοί εκεί πάνω δεν έκανε τίποτα διαφορετικό χθες η Σκορδά σε σχέση με άλλες μέρες για να λέτε ότι χάρη σε αυτά τσίμπησε νούμερα... Ο Περρής άλλωστε έχει κράξει άλλες δύο φορές, ωστόσο καμία από αυτές τις φορές η εκπομπή δεν βγήκε πρώτη, γιατί λοιπόν σήμερα να έγινε η εξαίρεση; Είναι ένα σύνολο παραγόντων που καθορίζουν την πρωτιά της εκπομπής και όχι ένα δίλεπτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στην Φαιη. Καιρός της ήταν να πάρει την πρωτιά. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρέπει να ανανεώσει την εκπομπή της. Και δεν αναφέρομαι στο πάνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πωωω πώς κάνετε έτσι; Διαβάζω ότι μοίρασε πόνο η Σκορδά και γελάω😂
    Ρε παιδιά,με 13 και 14% κανείς δε μοιράζει πόνο σε κανέναν. Όλα τα πρωινά φέτος ξεκίνησαν μουδιασμενα,είναι και πολλά βέβαια, οπότε μοιράζεται το πράγμα. Κάποτε ο Λιάγκας με τη Σκορδά έκαναν 35% και το απέναντι πρωινό έκανε 20%,σύνολο το 50-55% έβλεπε πρωιναδικα. Τώρα όλα μαζί ζήτημα να πιάνουν το 40-45,δε σας λέει κάτι αυτό; Βαρέθηκε ο κόσμος τα ίδια και τα ίδια. Πόσες συνταγές να δεις; Πόσες φορές να σου πουν πώς να χτενιζεσαι; Πόσες φορές να δεις τα ζευγαρακια της σοουμπιζ να πηγαίνουν σούπερ μάρκετ ή μια βόλτα όπως κάθε φυσιολογικο ζευγάρι; Μπουχτισαμε!
    Το θέμα με τα νούμερα πιστευω ότι δεν είναι η πρωτιά,αλλά το ίδιο το ποσοστό. Τι να την κάνεις την πρώτη θέση όταν κάποτε έκανες 25 και τώρα χαίρεσαι με το 13; Αφήστε που πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος απλα κάνει ζαπινγκ και βλέπει λίγο πολύ όλα τα πρωινά ανάλογα με το θέμα,τον καλεσμένο κλπ. Από κει και πέρα ο Αντ1 από το 13 της Σκορδά έχει περισσότερα έσοδα από ο,τι το σταρ από τους κούκου ΥΠΟΘΕΤΩ. Δεν έχουν την ίδια δυναμική στην προώθηση προϊόντων Σκορδά και Καραβατου,κακα τα ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !