Καλώς ορίσατε στο νέο TVNEA.COM!

Το tvnea.com , ένας από τους πλέον δημοφιλείς ιστοτόπους στον κόσμο του Ηλεκτρονικού Τύπου, διανύει φέτος με επιτυχία την 12η σεζόν του.

Σε μια προσπάθεια ριζικής ανανέωσης της αισθητικής και εικόνας μας, το αγαπημένο σας site βρίσκεται μαζί σας ανανεωμένο, ακόμη πιο μοντέρνο, ακόμη πιο εύχρηστο.

Διατηρώντας το κομψό και καλοσχεδιασμένο logo που έχετε γνωρίσει και αγαπήσει, το tvnea προχώρησε και σε ουσιαστικές αλλαγές, που από τη μία συμπλέουν με ό,τι πιο μοντέρνο αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο, με ωραία αισθητική, ζωντάνια, και νεανικότητα, κι από την άλλη εξασφαλίζουν την ασφαλή και χωρίς τεχνικά προβλήματα περιήγησή σας.

Χωρίς να έχουμε πειράξει στο ακέραιο την ποιότητα της μιντιακής ενημέρωσης που τόσα χρόνια σάς παρέχουμε, το tvnea ,στο πλαίσιο επαναλανασαρίσματος κι αναβάθμισης της εικόνας του, επεχείρησε αλλαγές και στο περιεχόμενο. Το tvnea , που εξ αρχής σκοπός και στόχος του ήταν να παρέχει ρεπορτάζ για τις μιντιακές εξελίξεις, από σήμερα ανακοινώνει πως το περιεχόμενο και η ροή του γίνονται  πιο μιντιακά από ποτέ γιατί εσείς το θελήσατε.

Καθημερινά, όλες οι εξελίξεις, τα ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, κι ό,τι στον μικρόκοσμο των media συμβαίνει, θα ανεβαίνει στο tvnea! Η υπόλοιπη ειδησεογραφία θα έχει φυσικά κι αυτή τη θέση της στο site μας, όταν,όμως, αυτό είναι αναγκαίο, αλλά κι όταν οι εξελίξεις το απαιτούν. Το "SAY IT ΑΤ TVNEA" έρχεται και σας βάζει  στο ρεπορτάζ, στην κριτική...

Το tvnea.com , που ιδρύθηκε το 2008 από τον Γιώργο Πασχαλίδη, σας περιμένει από σήμερα με την ολοκαίνουργια εικόνα του να το…εξερευνήσετε, να ενημερωθείτε για ό,τι μιντιακό συμβαίνει, και να το αγαπήσετε ακόμη πιο πολύ!

Κι αν θέλετε να το μαυρίσετε, το κουμπάκι πάνω δεξιά...!!!

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ όμορφο και κομψό ! Καλή τηλεοπτική χρονιά σε όλους!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όπως πάντα ένα βήμα μπροστά. Μπράβο tvnea! Η φετινή χρονιά θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το λιγότερο τέλειο! Και το dark mode πολύ σημαντική προσθήκη
Ο χρήστης Panagiotis είπε…
Καλή τηλεοπτική σεζόν !!!!!Πολύ όμορφο το νέο tvnea!!!Πολύ έξυπνη νυχτερινή version !!