Έτσι διαμορφώνεται το πρόγραμμα του Alpha για την νέα σεζόν

Συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ του καθημερινού προγράμματος του Alpha για την νέα σεζόν. Το κανάλι της Κάντζας θέλει να αναστρέψει την περσινή αρνητική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης και για αυτό ρίχνει στην αρένα δοκιμασμένες συνταγές αλλά και νέα projects που θα κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Την ημέρα θα ξεκινάει το «Happy Day», το οποίο αλλάζει ώρα και θα προβάλλεται πλέον 8.00-11.00. Με ανανεωμένη ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να καλημερίζει τους τηλεθεατές με καλή διάθεση και αισιοδοξία.

Στην συνέχεια είναι «Ώρα για μελέτη», αφού από τις 11.00 μέχρι τις 13.00 η Ελεωνόρα Μελέτη θα παρουσιάζει μία infotainment εκπομπή, με όλες τις σημαντικές ειδήσεις της ημέρας. Η νέα εκπομπή θα θυμίζει έντονα το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», αφού ο γνωστός δημοσιογράφος έχει αναλάβει την επιμέλεια όλου του εγχειρήματος.

Αμέσως μετά θα ακολουθεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ενώ στις 13.30 θα ξεκινάει το «Pop up», η νέα ψυχαγωγική εκπομπή με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το όμορφο μοντέλο δοκιμάζεται για πρώτη φορά στον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας με μία εκπομπή που θα τα έχει όλα: lifestyle, μόδα, παιχνίδια και πολλά άλλα. H εκπομπή θα διαρκεί μιάμιση ώρα και θα ολοκληρώνεται στις 15.00, ενώ το δίωρο 15.00-17.00 αποτελεί ακόμα ερωτηματικό, με πιθανότερο σενάριο την τοποθέτηση ελληνικών ταινιών και επαναλήψεων στο συγκεκριμένο slot.

Στις 17.00 θα προβάλλονται οι «Οικογενειακές ιστορίες», ένα πρόγραμμα που ο σταθμός αποφάσισε να επαναφέρει στο πρόγραμμα του, αφού σημειώνει άκρως ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης ακόμα και στις επαναλήψεις. Αμέσως μετά την σκυτάλη θα παίρνει ο Χρήστος Φερεντίνος με το «Deal», δίνοντας lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Στις 20.00 θα βλέπουμε για άλλη μια σεζόν την κωμική σειρά «Έλα στην θέση μου», ενώ την prime time ζώνη του σταθμού θα καταλαμβάνουν το ριάλιτι αγάπης «Bachelor» και οι σειρές «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» και «Αγγελική». Τέλος στην late night ζώνη αναμένεται να δούμε αγαπημένα projects αλλά και νέες προσθήκες, όπως το «Φως στο τούνελ», ο «Εφιάλτης στην κουζίνα», ένα νέο πολιτικό talk show με τον Τάκη Χατζή, καθώς και μια εκπομπή τύπου «Πάμε πακέτο», με παρουσιάστρια την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα μπορούσαν να βάλουν το πρόγραμμα ως εξής:
11:00-13:30 Ώρα για Μελέτη
13:30-14:30 Μεσημεριανό δελτίο
14:30-16:30 POP UP
16:30-16:45 Δελτίο Νοηματικής
16:45-17:50 Οικογενειακές Ιστορίες
17:50-19:00 Deal

Έτσι μπορούν να καλύψουν το πρόγραμμα χωρίς επαναλήψεις και ταινίες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
απλα στις 3 υπάρχει πολύ μεγαλύτερος ανταγωνισμός από οτι στις 13:30
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3:52μ.μ η Ηλιάνα για να δείξει ότι είναι καλή παρουσιάστρια πρέπει να έχει ανταγωνισμό αλλιώς δεν θα πρέπει να συνεχίσει 2η σεζόν

3:30μ.μ