Τα πρώτα teasers των δύο νέων κωμικών σειρών του ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
9

Στον αέρα είναι τα teasers των δύο νέων κωμικών σειρών του ΑΝΤ1, "Η Φαμίλια" και το "Παρουσιάστε". Στο πρώτο απεικονίζεται το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, ενώ στο δεύτερο βλέπουμε απλά κάποιους στρατιώτες.

Δείτε τα σχετικά βίντεο!




Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για να δουμε. Δυσκολη η σεζον η φετινη. Δυστυχως καποια προγραμματα δεν θα τα καταφερουν. Η Φαμιλια θα ηθελα να εχει πιο "δυνατο" πρωταγωνιστικο διδυμο. Το Καφε της Χαρας ειδα σε trailer πως θα βγει αργοτερα απ'ολα τον Οκτωβριο, μεγαλο λαθος γιατι θα παιζουν τα ριαλιτι 1 μηνα φουλ και θα εχουν μαζεψει κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαμίλια και Παρουσιάστε θα πάνε αρκετά καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι τα επίσημα trailers με φουλ σκηνές θα μας δώσουν μια πιο ουσιαστική ιδέα για το τι θα παρακολουθήσουμε και φυσικά θα κρίνουν το εάν οι σειρές αυτές θα έχουν προοπτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τη Φαμιλια τη φοβαμαι λιγο αλλα το παρουσιαστε πιστευω οτι θα παει αρκετα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέχρι όμως να ξεκινήσουν οι τρεις συγκεκριμένες σειρές, θα ξαναπαίξει για άλλη μια φορά σε επανάληψη ο περσινός κύκλος του Καφέ της Χαράς καθημερινά στις 21:00, ανάμεσα στα καινούρια επεισόδια του Ήλιου και των Άγριων Μελισσών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαμένη υπόθεση μυριζομαι εγώ
    Θα έχουν την τύχη της φριτεζας και του μην ψαρωνεις. Επίσης μου φαίνεται ότι το καφέ της χαράς το έχουν γραμμένο. Μα συγγνωμη ήταν teaser αυτό? Για παιδάκια του δημοτικού. Συν ότι ενώ έχουν γυρίσει όλη την πρώτη σεζόν αυτό θα βγει Οκτώβριο. Μάλλον τους πέρασε αδιάφορο το 11 % που έκανε το τελευταίο επεισόδιο πέρσυ το Μάρτιο. Κρίμα γιατί είναι αγαπημένη σειρά. Εγώ θα το έβαζα επανάληψη μετά τις μέλισσες να το θυμηθεί ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Steve 13. Έλα πες την αλήθεια ποιό κανάλι σε έχει βάλει να γράφεις αρνητικά σχόλια για όλο το πρόγραμμα του Αντ1; Γιατί δεν μπορεί να μην σου αρέσει τίποτα. Κρίνεις τα πάντα ( εννοείται αρνητικά) χωρίς ακόμα να έχεις δει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μονο απο τα σενάρια και τους πρωταγωνιστές φαίνονται οτι θα έχουν πολυ πλακα εχω δει και την κυπριακή φαμίλια και ηταν πολυ αστεία και η φαμίλια θα γλυτώνει και απο το gntm γιατι δεν θα πέφτουν μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ γράφω αρνητικά για το πρόγραμμα του Αντ1? Εγώ είμαι φαν των άγριων μελισσών αρχικά και του καφέ της χαράς στη συνέχεια. Μήπως εσύ έχεις κάποια σχέση με τον Αντ1 και θιχτηκες ? Που είμαι λάθος? Πες μου. Στο ότι είπα τη γνώμη μου ότι θεωρώ αδύναμες τις σειρές απέναντι στον ανταγωνισμό που θα υπάρξει σε πρώτη ματιά η στο ότι θεωρώ ότι το καφέ της χαράς πρέπει να προβληθεί/ διαφημιστει περισσότερο και να μη βγει τελευταίο. Μάλλον ξαναλέω εσύ έχεις θέμα με τον Αντ1 και δε σαρεσει κάποια λιγότερο θετική άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !