Τι γίνεται με το talent show της ΕΡΤ;

Για το δεύτερο μισό της νέας σεζόν, και εφόσον όλα πάνε καλά σε σχέση με την πανδημία, μετατίθεται το ξεκίνημα του δημοφιλούς talent show « La Chanson secrete», τα δικαιώματα του οποίου έχει εξασφαλίσει η ΕΡΤ. Το « La Chanson secrete» που παρουσιάζει με ιδιαίτερη επιτυχία ο Νίκος Αλιάγας στο γαλλικό κανάλι TF1 βασίζεται στο πολυπληθές κοινό. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι της ΕΡΤ δεν θεωρούν ενδεδειγμένη την παρούσα φάση για την υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος τη στιγμή μάλιστα που η πανδημία του κορονοϊού καλά κρατεί.

Σε ότι αφορά την παρουσίαση του συγκεκριμένου προγράμματος καμία σχετική συζήτηση δεν έχει γίνει ακόμη ενώ τα όσα γράφτηκαν περί παρουσίασης από τον ίδιο τον Αλιάγα δεν ευσταθούν σύμφωνα πάντα με την επίσημη ΕΡΤ.

Λίγα λόγια για το «La Chanson Secrète»:

Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν πολύ γνωστά πρόσωπα από το χώρο της υποκριτικής, της τηλεόρασης, του τραγουδιού αλλά και του αθλητισμού. Όλοι τους  θα πρέπει να κάθονται στην χαρακτηριστική καρέκλα του σόου στο σκοτάδι, χωρίς να έχουν καμία απολύτως ιδέα για το τι θα συμβεί στη σκηνή μπροστά τους. Καλούνται μεταξύ άλλων να παρακολουθήσουν άλλους φίλους τους καλλιτέχνες ή πρόσωπα της οικογένειας τους να παρουσιάζουν διασκευασμένο ένα αγαπημένο τους τραγούδι.

 Πηγή: youfly

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια