Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Είμαι αληθινή, είμαι ο εαυτός μου, δεν έχω δείξει κάτι άλλο"

0

Δεν έκρυψε το άγχος της για το νέο της τηλεοπτικο εγχείρημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίουυ την οποία θα από λαμβάνουμε στον ALPHA και τι "Pop Up".

 Σας αγχώνει αυτό ή σας φαίνονται δημιουργικές τέτοιες προκλήσεις;

Έχω άγχος,πάντα έχω, θα το χαρακτήριζα βέβαια δημιουργικό άγχος. Και η προηγούμενη δουλειά μου σχετικά πρόσφατη είναι στο GNTM ήμουν για δύο σεζόν και η ομάδα καινούργια ήταν, οι περισσότεροι δεν είχαμε κάνει ξανά τηλεόραση, και όμως τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι αν θέλεις κάτι πολύ, αν το αγαπάς ειλικρινά και μέσα από την καρδιά σου, τότε θα το πετύχεις.

Σαφώς και είναι μια μεγάλη πρόκληση το επόμενο επαγγελματικό βήμα μου. Μέχρι πριν από δύο χρόνια δεν είχα ξαναβγεί στην τηλεόραση. Τώρα αυτό το μέσο έχει γίνει κομμάτι της ζωής μου, το μεγάλο όνειρο μου. Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά από πάρα πολύ μικρή, έχω συνεχώς ιδέες για νέα πράγματα, δεν μου αρέσει να μένω στάσιμη. Κουράζομαι. Με κουράζει πιο πολύ η αδράνεια σε σχέση με τη σκληρή δουλειά.

Στην τηλεόραση είναι σημαντικό το να ταυτιστεί το κοινό με αυτόν που βλέπει στην οθόνη.

Εσείς είστε μια καλλονή που δεν αντιπροσωπεύει τη μέση Ελληνίδα. Πώς θα επιτευχθεί αυτή η ταύτιση;

Το να προσπαθήσεις να γίνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι είναι δυστυχία. Είμαι αληθινή, είμαι ο εαυτός μου, δεν έχω δείξει κάτι άλλο, όποιος με γνωρίζει ξέρει τι λέω, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ οθόνης και πραγματικότητας. Η ταύτιση θα επιτευχθεί μέσω της αλήθειας, διότι αυτό είναι που λείπει από την καθημερινότητα. Η γυμνή αλήθεια. Οι άνθρωποι φοβούνται να είναι ο εαυτός τους και προτιμούν να χτίζουν ένα άλλο προσωπείο στο Instagram, για παράδειγμα. Όσοι όμως τολμούν να είναι αυθεντικοί και ειλικρινείς, δικαιώνονται τελικά!

Δίνετε την εντύπωση μιας φιλόδοξης γυναίκας που διεκδικεί την επιτυχία. Είναι φυσικό χαρακτηριστικό σας ή γαλουχηθήκατε έτσι;

Είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου, αλλά το καλλιέργησαν και οι δικοί μου χωρίς να μου το λένε ξεκάθαρα. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια στην οποία δούλευαν όλοι μέρα-νύχτα. Εχω δει πώς βγαίνει το μεροκάματο, πώς έρχεται το φαγητό στο τραπέζι σε ένα σπίτι, μου εξηγούσαν πάντα ότι τίποτα δεν χαρίζεται. Ετσι εκτίμησα τον κόπο. Από τα δέκα μου χρόνια τους βοηθούσα κι εγώ τους γονείς μου και μου άρεσε να τους παρατηρώ στη δουλειά και να βγάζω στο τέλος το χαρτζιλίκι μου. Πλέον ξέρω ότι αν δουλέψεις πάρα πολύ κάτι θα κερδίσεις.

Γίνατε γρήγορα διάσημη. Στις απαιτήσεις της αναγνωρισιμότητας έχετε προσαρμοστεί; Τη θεωρείτε αναγκαίο κακό της δουλειάς σας;

Δούλευα πολύ, στα γυρίσματα, σε φωτογραφίσεις και καμπάνιες δεν είχα χρόνο να κυκλοφορήσω και να καταλάβω αν με αναγνωρίζουν, είχα περιοριστεί στη γειτονιά μου. Οι γονείς μου προσπαθούσαν να μου πουν εμμέσωςότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά δεν καταλάβαινα τι εννοούσαν.Τώρα δύο χρόνια μετά έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης.


Πηγή: Βημαγκαζίνο



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !