Συνεχίζει κανονικά στο OPEN η Αννίτα Πάνια...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7
Oχι μόνο συνεχίζει και φέτος στο OPEN τα Σαββατοκύριακα αλλά η Αννίτα Πάνια ετοιμάζεται και για πρεμιέρα. Συγκεκριμένα, το “Αννίτα Κοίτα” επανέρχεται στους δέκτες μας το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι για να κρατήσει ένα χορταστικό και άκρως απολαυστικό τετράωρο παρέα στους τηλεθεατές.

Η Γωγώ Σαμπάνη, που βρισκόταν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, αμέσως μετά την αποχώρηση της Ελεάνας Τρυφίδου, αναλαμβάνει την αρχισυνταξία της εκπομπής, ενώ πέρα από τον Σωτήρη Καραμίτζα αναζητούνται ακόμη δυο συνεργάτες που θα εμπλουτίσουν το πάνελ. Παράλληλα, αγαπημένες στήλες της εκπομπής παραμένουν όπως τα παιχνίδια και η ιστορία ριάλιτι, ενώ το “Αννίτα Κοίτα” εμπλουτίζεται με νέες ενότητες, βίντεο αλλά και συνεντεύξεις ελέω κορωνοϊού.

tinasmess.gr-Tίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Διαφημίσεις μην έχει γιατί αυτό της την έδινε της Αννίτας περισσότερο ελπίζω να είναι σε παραγωγή Κοκλώνη γιατί κάτι τέτοιο είχε ακουστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αννίτα υπάρχει στο OPEN επειδή υπάρχει και ο αγορασμένος διαφημιστικός χρόνος του Βρύωνη με τις σόμπες κτλ, άρα κανένας Κοκλώνης δεν θα εμπλακεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσει που στις αρχές το OPEN ήθελε ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να βγάλει από πάνω του τη στάμπα του ''Έψιλον'' και να γίνει ''σοβαρό'' και είχε διώξει τους πάντες τοτε.

    Και τελικά 2 προς 3 χρονια μετά το πρόγραμμα του είναι γεμάτο από Καινούργιου και ''Διλήμματα'' τις καθημερινές, 4ωρη trash Αννίτα Πανια τα Σαββατοκύριακα και τον cult Νίκο Κοκλώνη και τις...αμφιβόλου αισθητικής υπερπαραγωγες του να γεμίζει όλες τις τρύπες του προγράμματος.

    Αυτό θα πει στροφή στην ποιότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οντως θυμιζει οπεν , αλλα με πρωτεργατη του τρας τον Μαλλη, οτι πιο δευτερο το εβγαλε και ως εκπομπη και σε ανθρωπινο δυναμικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To open αν θυμίζει εψιλον εγώ είμαι αστροναύτης. Το παλιό καλό star είναι με ανάλαφρες εκπομπές τη μέρα και ξένες ταινίες το βράδυ. Και πλέον κάνουν και καλές επιλογές ταινιών για αυτό και πήραν τα νούμερα την ανιούσα. Επίσης μάλλης = το παλιό star.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θυμιζει πολυ εψιλον , το σταρ δεν εχει τετοιο δευτερο προγραμμα , ο Μαλλης ειναι βασιλιας των εκπομπων τρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μιλάω για το σημερινό star, αλλά για το παλιότερο. Επίσης το σημερινό star είναι η χαρά του τρας με κουτσελίνη, shopping star, τούρκικα και ριάλιτι της κακιάς ώρας (το ότι έχουν τηλεθέαση δεν τα κάνουν λιγότερο τρας). Για εμάς τους κινηματογραφόφιλους το open έχει γίνει το καλύτερο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !