Πλούσιο ρεπορτάζ! Προσθήκες, αποχωρήσεις και ανατροπές στις ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές του OPEN

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Αναβρασμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ανοιχτού Καναλιού!

Συνεχίζει η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στο OPEN και στο "Ευτυχείτε" της Κατερίνας Καινούργιου για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν παρά κάποιες αντίθετες φήμες, ενώ σίγουρη είναι και η παραμονή του Γρηγόρη Γκουντάρα. Κατά πάσα πιθανότητα στο πλευρό της παρουσιάστριας θα μείνει και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Κωνσταντίνο Ντάφλο. Το τηλεοπτικό του μέλλον δεν έχει οριστικοποιηθεί, ενώ υπάρχουν κρούση και από άλλον τηλεοπτικό σταθμό.

Στο team θα προστεθεί ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" της Σίσσυς Χρηστίδου, συνεχίζουν κανονικά ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ελένη Βουλγαράκη, ενώ προστίθενται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που τα τελευταία δύο χρόνια βρισκόταν με τη Ναταλία Γερμανού στο "Καλύτερα δεν γίνεται". Με στήλη και δημοσιογραφική παρουσία εντάσσεται και η Έλενα Κώνστα, ενώ και ο Γρηγόρης Μπάκας πλέον θα "χτυπά" τα ΣΚ, μετά την αποχώρησή του από το STAR και την εκπομπή "Στη φωλιά του ΚουΚου". Να σας θυμίσουμε πως είχε πάρει μεταγραφή για να συνεργαστεί με τον Ανδρέα Γεωργίου, αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν κράτησε για πολύ.

Τέλος, έχουμε μεγάλη ανατροπή σχετικά με το "Booth". Οι πληροφορίες μέσα από το περιβάλλον του Νίκου Κοκλώνη ανέφεραν πως η εκπομπή δεν θα συνεχίσει και από Σεπτέμβριο. Τελικά, τις τελευταίες μέρες τα δεδομένα άλλαξαν και σύμφωνα με το newspistol.gr και τον Χάρη Λεμπιδάκη, οι 4 κοπέλες συνεχίζουν κανονικά, ωστόσο θα μειωθεί η διάρκεια κατά μία ώρα και η έναρξη τους θα πραγματοποιείται στις 16.00 το απόγευμα.

Ως προς το day-time πρόγραμμα του σταθμού, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν το "Style me up" θα "χτυπά" στο slot 14.00-16.00 ή 17.00-19.00, ενώ το δικό της χώρο θα βρει και η εκπομπή που θα ασχολείται με το backstage του "Just the two of us".


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ λέω το πρόγραμμα να είναι ως εξής:
    Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη Παρασκευή(με αλλαγές)
    14:00-16:00 Style me up 16:00-17:00 The booth
    16:00-17:30 The booth 17:00-17:30 J2US Πανόραμα
    17:30-18:00 Νοηματική, Τηλεμάρετινγκ
    18:00-19:00 Joker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η Μουτιδου θα ηταν εκπληκτικη σε μια σταντ απ κομεντι εκπομπη πχ μονη της η σε μια σχολιαστικη εκπομπη. Θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο , ειναι κριμα να χανεται σε μια τετοιου ειδους εκπομπη οπως η τωρινη. Επισης νομιζω οτι θα ταιριαζε πολυ με τον Φωτη Σεργουλοπουλο σε σχολιαστικη εκπομπη, θα εβγαζαν πολυ γελιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !