Δανάη Μπάρκα: «Αρχικά, σοκαρίστικα, αγχώθηκα, πανικοβλήθηκα»

Χρήστος Παναγούλης
1

Η Δανάη Μπάρκα θα παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή του Mega από την επόμενη σεζόν, με τις προετοιμασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει. Η νεαρή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο «DownTown» και τον Τάσο Μπιμπισίδη, όπου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια αλλά και το πως είπε το μεγάλο «ναι» στην παρουσίαση.

«Η μαμά μου είναι ένα Mega πρόσωπο χρόνια τώρα και νομίζω φέτος θα είναι ακόμα περισσότερο, για τη στήριξη. Ωστόσο, για να λυθούν τυχόν απορίες, κανένα κανάλι και κανένας επιχειρηματίας δεν διακινδυνεύει νούμερα, χρήματα και επιτυχία επειδή μπορεί να υπάρχουν γνωριμίες ή συμπάθειες. Η δουλειά είναι δουλειά και η προσωπική ζωή εντελώς άλλο κεφάλαιο. Εμένα μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ο Πέτρος Μπούτος. Πήγα στο κανάλι και μου πρότειναν να αναλάβω αυτή την εκπομπή.

Αρχικά, σοκαρίστικα, αγχώθηκα, πανικοβλήθηκα, τα έπαθα όλα. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Για να είμαι ειλικρινής, αν η πρόταση αυτή γινόταν από άλλους ανθρώπους, δεν ξέρω αν θα έλεγα τόσο εύκολα το «Ναι». Είναι όμως άνθρωποι που τους θαυμάζω χρόνια και κάπως αφέθηκα στα χέρια τους. Εμένα το μότο μου είναι: «No risk, no story». Οπότε είπα ας το κάνω και στη χειρότερη μπορεί να μην πάει τόσο καλά όσο θα ήθελα. Γιατί, αλίμονο, θα ήμουν τρελή αν έβγαινα με αέρα επιτυχίας. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν χρόνια αυτή τη δουλειά και τους παραδέχομαι. Δεν είμαι παρουσιάστρια, είμαι ηθοποιός. Έχω άλλες προσλαμβάνουσες.

Η μαμά μου, ο Χρήστος και η Έλενα Χριστοπούλου, που είναι η manager μου, ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που πήρα τηλέφωνο. Και ήταν πολύ θετικοί και οι τρεις. Μέχρι στιγμής έχω πολύ θετικό feedback στον δρόμο και στα social media. Μου λένε: «Γουστάρουμε που θα δούμε ένα νέο παιδί της διπλανής πόρτας, που δεν είσαι ψηλή, λεπτή, 90 60 90, και θα τρώμε και θα γελάμε», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οταν βλεπω αυτο που λενε, εγω ηθοποιος ειμαι, ε αφου εισαι ηθοποιος γιατι κανεις την παρουσιαστρια. Ασε να δουλεψουν παρουσιαστες. Οπως στο πανελ του αντενα πηραν τραγουδιστρια και ηθοποιο γιατι σπο μια συνεντευξη που του εκαναν περαδαν τελεια. Μα παμε καλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !