Αιχμές της Ελεάνας Τρυφίδου για τη Φαίη Σκορδά;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Η Ελεάννα Τρίφύδου ήταν για χρόνια αρχισυντάκτρια της Φαίης Σκορδά, ωστόσο οι δύο γυναίκες εδώ και έναν χρόνο δεν συνεργάζονται. 

Ένα κείμενο της δημοσιογράφου στο youfly.com για το ομαδικό trailer της εκπομπής "Στη φωλιά των ΚουΚου" άφησε κάπως κάποιες αιχμές για αυτό του φετινού "Πρωινού" του ΑΝΤ1. Έκανε λόγο για τα trailer τα οποία αγνοούν την ομάδα και δίνουν έμφαση στην εκάστοτε λαμπερή παρουσιάστρια. Φυσικά, σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκει μόνο η Φαίη Σκορδά, αλλά και τα trailer των Ιωάννα Μαλέσκου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Συγκεκριμένα έγραψε:

Η οικειότητα και η συνήθεια είναι κάτι πολύ ισχυρό στην τηλεόραση. Το τρέιλερ της εκπομπής «Η Φωλιά των Κουκού» είναι το μοναδικό – τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή – στο οποίο συμμετέχουν όλοι όσοι βρίσκονται μπροστά στην κάμερα. Ένα τρέιλερ με vintage αισθητική και μια παλιακιά τρυφερότητα, εξαιρετικά ελκυστική.

Τα περισσότερα τρέιλερ που έχουμε δει επικεντρώνονται στη λαμπερή παρουσιάστρια που ποζάρει  μπροστά στην κάμερα ακκίζεται στον φακό και κοιτάζει λάγνα τον/την τηλεθεατή/τρια προσπαθώντας να τον/την πείσει να δει το πρόγραμμα.

Η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ. Είναι κάτι σαν τους 3 σωματοφύλακες. Ένας για όλους κι όλοι για έναν. Δυστυχώς στην ελληνική τηλεόραση βλέπουμε πολύ συχνά το φαινόμενο η επιτυχία – όταν έρθει – να είναι του ενός και αποτυχία όλων των υπόλοιπων. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν έχει και άδικο η Τρυφιδου. Και μπορεί για την Μαλεσκου και την Παπαγεωργίου να υπάρχει δικαιολογία, μιας και τα κανάλια θέλουν να τις προβάλλουν για πρώτη φορά στο κοινό τους, η Φαιη όμως μας είχε συνηθίσει και σε πιο εμπνευσμένα τρέιλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα οι κουκου ειχαν σιγουρους συνεργατες ηδη απο την προηγουμενη χρονια, οι υπολοιπες εκπομπες τους βρηκαν στη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασφαλως και μιλαει για την Σκορδα, Η Μαλεσκου και η Καραβατου προεβαλλαν και τους συνεργατες. Η Σκορδα και το τρειλερ ηταν προχειροδουλεια και ηταν εστιασμενο πανω της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το οι συνεργάτες φταίνε στην αποτυχία ενώ στην επιτυχία οι παρουσιαστές σίγουρα το έλεγε σαν μπηχτη για τη Φαίη. Και λογικά είναι ο λόγος της αποχώρησης από την εκπομπή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !