Νίκος Κοκλώνης εναντίον ΣΚΑΪ: «Προάγει την ομοφοβία»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Πολλές αντιδράσεις ξεσήκωσε η εμφάνιση στην πρεμιέρα του Big Brother του 31χρονου παίκτη από την Κρήτη, Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει μπροστά στην κάμερα ότι δεν συμπαθεί τους gay.

Με την παραγωγή του reality να έχει επιλέξει ήδη δύο άντρες ανοιχτά ομοφυλόφιλος να συγκατοικήσουν μαζί του, γίνεται προφανές ότι η κίνηση αυτή έχει… «ευσεβή» πόθο να δημιουργήσει ένταση μέσα στο σπίτι με σκοπό να γίνει θόρυβος στα Μέσα και να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης, φανερά ενοχλημένος από την κίνηση αυτή του ΣΚΑΪ έγραψε στο Twitter και το Instagram:

«Το δικαίωμα επιλογής συντρόφου είναι κατοχυρωμένο θεσμικά. Όπως και το δικαίωμα να δεις ή όχι ένα προϊόν στην τηλεόραση επίσης. Αυτό που ξεπερνά κάθε όριο επιλογής και πατάει στα όρια της ασυδοσίας και της υποκρισίας είναι ένας σταθμός σοβαρός να προάγει την ομοφοβία».

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. δικιο εχει , ηταν φοβερα προβοκατορικο αυτο που εκαναν. Στοχευουν στα νουμερα βεβαια αλλα και παλι ειναι αθλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακώς ασχολούμαστε με αυτό το σκουπίδι.... κατά τα άλλα ποιοτικό κανάλι ο ΣΚΑΪ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o Skai οποτε θελει ειναι ποιοτικος και οποτε γουσταρει οχι . Τα ιδια εκανε και με τον ΑΤΖΟΥΝ, κατα τα αλλα εκοψε την Στεφανιδου διοτι δεν ταιριαζε στο προφιλ του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα κανάλια κάνουν τα πάντα για τα νούμερα και ο Κοκλώνης μερος του συστηματος αυτού είναι και το ξέρει πολύ καλά αυτό. Και αυτός για τα νούμερα θα ξεφτιλίσει και θα χρησιμοποιήσει κόσμο, με την άδεια του βέβαια αφού μιλάμε για ενήλικες. Αλλά εδώ το έκαναν πολύ φανερό ότι θα ξεπουλήσουν τα πάντα για αυτά. Σκουπίδια είναι όλα αυτά τα ριάλιτι αλλά εδώ το σκουπίδι μύριζε από χιλιόμετρα μακριά. Το Star που χρόνια τώρα έχει τα ριάλιτι στο πρόγραμμα του και του πάνε καλά κάτι τέτοια τα διαχειρίζεται πολύ καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !