"Κι όσο εσύ́ αρνείσαι να βάλεις την μάσκα σου, κάποιοι συνάνθρωποι μας θα χρειαστούν τη μάσκα οξυγόνου"

1

Μετά το ξέσπασμα της ηθοποιού Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για τα ελλειπή μέτρα κατά του κορωνοϊού, σειρά παίρνει και ο συγγραφέας και ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας, που με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα για την ατομική προστασία εναντίον του ιο.


«Και τι σου ζήτησαν βρε άνθρωπε; Να βάλεις ένα συν μπροστά από το Άλφα. Το συν που φανερώνει την αγάπη και την αλληλεγγύη. Να γίνεις συνάνθρωπος...  Να φορέσεις την μάσκα που θα δυσκολέψει λίγο την αναπνοή σου, αλλά θα δώσει ανάσα σε εκείνους που μπορεί να χάσουν την δική τους για πάντα.  Κοίταξε γύρω σου. Ο ιός δεν κάνει διακοπές. Δεν έβαλε το αντιηλιακό του άνετα σε κάποια παραλία μακριά από εσένα. Δεν τον εξαφάνισε ο καθαρός αέρας στα βουνά...  Κι όσο εσύ́ αρνείσαι να βάλεις την μάσκα σου, κάποιοι συνάνθρωποι μας θα χρειαστούν τη μάσκα οξυγόνου στις εντατικές για να παλέψουν για τη ζωή τους... Βγες. Ζήσε στιγμές με εκείνους που αγαπάς. Μα πάντα σκέψου εκείνο το συν που θα χαρίσει παρόμοιες στιγμές σε εκείνους που ζουν δίπλα σου. Μην γίνεις τελικά Απάνθρωπος. Καλό Δεκαπενταύγουστο...», έγραψε ο Κώστας Κρομμύδας.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απάντηση πρός τον κύριο Κρομυδά...Κύριε Κρομυδά μιλάτε για αλληλεγγύη. Πολύ ωραία. Όμως να ξέρετε ότι η αλληλεγγύη, όπως και η αγάπη, ξεκινά από τον εαυτό μας. Εαν λοιπόν στερηθώ, έστω και λίγο από την αναπνοή μου-όπως μας λέτε- φορώντας μάσκα, σε καθημερινή βάση, θα φτάσω στο σημείο να δημιουργήσω πρόβλημα στην υγεία μου. Αν δημιουργήσω πρόβλημα στην δικιά μου υγεία, πως θα μπορέσω να βοηθήσω τον συνάνθρωπο???
    Μπορείτε σας παρακαλώ να απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !