«Πολύ λίγοι είναι οι διαβασμένοι»

0

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε στο "Τηλέραμα" για όλα, τις αντιγραφές από αλλά κανάλια, τους αδιάβαστους βουλευτές αλλά και την συνέχιση της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΙ. 

 «Και φέτος ο ΣΚΑΙ ήταν νικητής στην ενημέρωση, για μια ακόμα δύσκολη χρονιά. Αυτό είναι το αντικείμενό μου. Έχουμε πλήρη ελευθερία λόγου, επιλογών και κινήσεων. Σε ό,τι αφορά την εκπομπή μας, το "Καλημέρα", αφουγκραζόμαστε την κοινωνία, προωθούμε τα θέματά της και το αποτέλεσμα το ξέρετε!»

«Όταν είσαι πρώτος, όλοι θέλουν να σε αντιγράψουν και εκεί την πατάνε! Όποιος αντιγράφει μένει καταδικασμένα δεύτερος! Και δεν το λέω αυτό επειδή υπήρξαν μέρες που ήμασταν 15 μονάδες πάνω από τον δεύτερο. Στον ΣΚΑΪ, όταν το θέμα "καίει", ο παρουσιαστής γίνεται ρεπόρτερ, ο αναλυτής μαχητής και τα γαλόνια πάνε στην άκρη. Εκείνη την ώρα που ο κόσμος διψάει για ενημέρωση γινόμαστε όλοι μια γροθιά», τόνισε ο παρουσιαστής. 

«Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ. Τιμώ την υπογραφή μου και ποτέ δεν έσπασα συμβόλαιο... Άλλωστε στον ΣΚΑΪ περνάω περίφημα!», είπε για της παραμονή του στο κανάλι. 

«Όταν έρχονται αδιάβαστοι βουλευτές! Σε μερικούς τούς στέλνουν οι επιστημονικοί συνεργάτες τους στο κινητό τις απαντήσεις! Γι' αυτό ποτέ δεν βάζω την ίδια ερώτηση στους πολιτικούς! Άλλοι έρχονται με ανούσιες σημειώσεις των κομμάτων τους. Υπάρχουν και μερικοί που είναι σούπερ, λίγοι όμως... Πολύ λίγοι είναι οι διαβασμένοι», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αυτιάς. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !