Οι αλλαγές του Big Brother και η απάντηση αν έχει άγχος για τον νέο του ρόλο

0


Για τις αλλαγές που θα δούμε στην επιστροφή του Big Brother καθώς και αν έχει άγχος μίλησε ο παρουσιαστής τοτ ριάλιτι, Χάρης Βαρθακούρης.

Ποιες θα είναι οι αλλαγές που θα δούμε στο νέο «Big Brother» σε σχέση με τις παλαιότερες εκδοχές του;

Το πρώτο και λογικό αν το καλοσκεφθείς είναι πως θα δούμε συμμετέχοντες -τους περισσότερους τουλάχιστον-οι οποίοι έχουν μεγαλώσει με ένα κινητό στο χέρι.
Το τηλέφωνο είναι προέκταση του χεριού τους και του εαυτού τους. Φαντάσου λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους που όταν η πρώτη τους δουλειά όταν ξυπνήσουν είναι να ανοίγουν τις εφαρμογές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να μην μπορούν να το κάνουν. Πώς θα αντιδράσουν;

Επίσης θα δούμε ένα ευρύτατο φάσμα προσωπικοτήτων, χαρακτήρων και ηλικιών, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα συνυπάρξουν σε συνθήκες εγκλεισμού και πλήρους απομόνωσης από τον έξω κόσμο. Θα δείτε επίσης έναν άπειρο παρουσιαστή να βουτάει στα βαθιά.

Εχεις άγχος;

Όχι όσο είχα τον Μάρτιο. Πιστεύω ότι τότε θα βγαίναμε στον αέρα ανέτοιμοι. Αυτό το εξάμηνο που μεσολάβησε ήταν πολύ χρήσιμο διάστημα για να διορθωθούν λάθη, να βουλώσουν τρύπες και να γίνουν κάποιες αλλαγές σε κάποια πόστα που ήταν μόνο για καλό.

Εσύ είσαι εθισμένος στα social media;

Οχι, εθισμένο δεν θα με χαρακτήριζα. Ανέκαθεν βέβαια ήμουν γκαιζετάκιας. Τα χρησιμοποιώ περισσότερο ως εργαλεία της δουλειάς μου. Εχω instagram οκτώ χρόνια και έχω 200 φωτογραφίες. Αλλοι ανεβάζουν 200 τον μήνα. Δεν υπάρχουν 200 σέλφι με άλλη μπλούζα. Θεωρώ πως έχουν αλλάξει πολύ οι εποχές. Η ζωή και η κοινωνία μας.


TV Έθνος 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !