Η Ελεονώρα Μελέτη απαντά στους επικριτές της - «Πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος με λιγότερη χολή»

Χρήστος Παναγούλης
4

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελεονώρα Μελέτη έχει γίνει στόχος αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας των αναρτήσεών της. Για τον λόγο αυτό, το απόγευμα του Σαββάτου η παρουσιάστρια θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε όλους τους επικριτές της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον σύζυγό της την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.
«Το παρακάτω κείμενο βασίζεται σε σχόλια που έχω διαβάσει κατά καιρούς για το πρόσωπο μου κάτω από αναρτήσεις δικές μου ή κάποιου site... πάμε λοιπόν:
Επειδή «έχω κουράσει να ανεβάζω συνέχεια το παιδί μου» «σα να μη μπορώ να κρύψω τη χαρά μου που βρέθηκε κάποιος φουκαράς να με πάρει» ενώ «σταμάτησα πια να φοράω μπικίνι γιατί μετά τη γέννα έγινα σα φακλάνα» αλλά κ γω «τι το θέλα το παιδί κοντά στα Σαράντα κ δεν το έκανα όταν έπρεπε», το οποίο παιδί μου «θα πρέπει να ντρέπεται όταν μεγαλώσει για μένα κ το ποσό σκουπίδι είμαι» σκέφτηκα να «πουλήσω λίγο τον άντρα μου.» Στον οποίο άντρα μου «ρίχνω κ 4 χρονάκια η ξεπεσμένη τεκνατζού» κ τον οποίο δεν θα έπαιρνα αν δεν «είχε λεφτά για να με ζει με νταντάδες κ δούλους». Στη φωτογραφία είμαι Αρετουσαριστη για να φανεί κ «ποσό μπάζο είμαι χωρίς μακιγιάζ». Όλα αυτά δε, τα ανεβάζω τώρα, για «να διαφημίσω κ την εκπομπή μου, καθώς είμαι μέγα βισμα του εφοπλιστή μπαμπά μου που με έβαλε στη τηλεόραση με τις γνωριμίες του, ενώ πληρώνω για να έχω εκπομπή.» Όσοι μπείτε να μου «γράψετε κάτι θετικό, γλείφοντας με, με αποθέωση» να ξέρετε πως δεν θα σας απαντήσω γιατί πέρα από τα αλλά, «είμαι κ εξαιρετικά καβαλημένο καλάμι.»
Αλήθεια σας λέω, τα έχω διαβάσει ένα προς ένα. Βέβαια ήταν ελάχιστα ανάμεσα σε τόσες ευχές, τόση θετική ενέργεια κ τόση καλοσύνη άλλων ανθρώπων, άλλης φιλοσοφίας. Τσέκαρα τι γίνεται σε άλλες περιπτώσεις, συναδέλφων μου κ ανθρώπων που προβάλλονται από τη δουλειά τους. Ακριβώς το ίδιο. Κ σκέφτομαι: ποοοοσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος με λιγότερη χολή κ περισσότερη καλοσύνη. Ποσό καλύτεροι θα ήμασταν όλοι αν σχολιάζαμε τους άλλους λιγότερο κ εστιάζαμε στον εαυτό μας. Εξάλλου ο καθένας από εμάς χρειάζεται εσωτερική δουλειά κ βοήθεια ακριβώς στα κομμάτια που έμμεσα αλλά εντέχνως αποκαλύπτουμε για εμάς κ τη ψυχή μας μέσα από αυτά που λέμε για τους άλλους», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ελεονώρα Μελέτη.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οταν εκανε μεσημεριανα και πρωινα εκανε ακριβως το ιδιο εσταζε χολη και κακομοιρια για ολους. Τις ξεχασε τις εκπομπες της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με πρόλαβε ο φίλος Ανώνυμος. Ας ζητήσει ένα συγγνώμη για τα χρόνια που έσταζε χολή και δεν έλεγε καλό λόγο για κανένα και μετά ας σχολιάσει τον «κακό» κόσμο. Μην ξεχνιόμαστε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομιζω οτι και την εποχη που εκανε μεσημεριαναδικο , η ιδια δεν εσταζε χολη αλλα το πανελ της. Η Μελετη ηταν παντα προσεκτικη σε αυτα που ελεγε, αν δεν κανω λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ηταν καθολου προσεχτικη. Μια χαρα πετουσε τις κακιες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !