Όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην πρεμιέρα της εκπομπής της

Χρήστος Παναγούλης
11


Πρεμιέρα σε ένα εντυπωσιακό πλατό έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου, με την νέα εκπομπή «Love it». «Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά από χαρά, από αγωνία, από συγκίνηση. Σχεδόν δυσκολεύομαι να μιλήσω… Όλα είναι καινούρια, είναι διαφορετικά» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας, η οποία ήταν φανερά αγχωμένη στο νέο της ξεκίνημα. Αμέσως μετά, η Ιωάννα Μαλέσκου παρουσίασε στο κοινό τους συνεργάτες της, τον Πάνο Μαγιάτη, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και την Μάρτζυ Λαζάρου, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει την αγάπη της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη.



Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και σε μια γωνια Καινουργιου και Σκορδα τραβανε τις τρεσες τους. Αψογη με σωστα Ελληνικα χωρις να λεει μονο, ποπο, βρε παιδιου, εεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δουλευεις στην εκπομπή 1.29 χωρις αμφιβολεια. Βαρετη με επισης βαρετα θεματα κι ενα π/ανελ χωρις να εχει να πει κατι ουσιοδες. Καλύτρερα να εβαζαν την Τσολάκη, ειναι στο ιδιο επιπεδο. Τριτοτεταρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκορδα και Καινουργιου να ξαναγυρισουν στο σχολειο......... Χθες. Η Μαλεσκου καλη, πρωτη εκπομπη ειναι θα δειξει. Αλλα στο twitter σαρωσε με πολλα θετικα σχολια. Θα δουμε αυριο πως τα πηγε.Και συ 1:38 δουλευεις στην Σκορδα η'στην Καινουργιου και θιχτηκες;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετική, εγώ προσωπικά την προτιμώ σχετικά με άλλες πού δεν μπορούν να αρθρώσουν λέξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετική Ιωάννα. Κάνει έρωτα με το φακό και μιλάει και πολύ ωραία. Οι λοιπές αγράμματες πρέπει να κρυφτούν. Πέρα από αυτό ομως Το πάνελ και τα θέματα για γέλια. Πρέπει να δέσει η ομάδα και να αποκτήσει μεγαλύτερη σπιρτάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλή! Όμορφη, φωτογενής, κομψή, στρωτός λόγος, καλά ελληνικά και καλή στην συνέντευξη με την υφυπουργό. Αν και στην αρχή είχε εμφανές τρακ μετά τα πρώτα 10 λεπτά το βρήκε. Το πλατό και τα γραφικά εξαιρετικά. Αυτά που με χάλασαν είναι α) ότι δεν δόθηκε χώρος στην ομάδα (ήταν λίγο one woman show) και γενικώς δεν υπήρχε χημεία και β) υπήρχε μια βιασύνη να χωρέσουν τα θέματα στο διωρο το οποίο φάνηκε λίγο. Πάντως στα σοσιαλ η πλειοψηφία των σχολίων ήταν πολύ θετικά. Αν το βρούνε λίγο στη θεματολογία, τη ροή και στον ρόλο του πανελ θα πάει πάρα πολύ καλά. Πάντως από σκορδά και καινουργιου πολύ καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1.38. Μήπως εσύ δουλέυεις σε ανταγωνιστική εκπομπή και τα λες αυτά;; Όλοι καλοί την βρήκαμε , εκτός απο εσένα χαχαχαχχα
    Πάμε στην ουσία. Εξαιρετική κοπέλα, έχει λόγο, χάρη , μπροστά της η Καινούριου και η Σκορδά δεν πιάνουν μια...
    Έχει όλα τα φόντα να κάνει μεγάλη καριέρα. Δεν ξέρω εάν θα φτάσει την Μενεγάκη ή θα την ξεπεράσει και όλας, αυτό που ξέρω είναι ότι θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσωπικά με ικανοποίησε η Μαλεσκου. Είχε ωραία άρθρωση, τοποθέτηση φωνης, σωστό λεξιλόγιο, καλή ταχύτητα και χρωματισμούς της φωνής (στοιχεία απαραίτητα και δυσεύρετα σε πολλούς Έλληνες παρουσιαστές!). Η ομοιότητα, βέβαια, με την Μενεγάκη σε ορισμένα σημεία ήταν εμφανής, καθώς μας θύμισε τον ζεστό και συναισθηματικά φορτισμένο τρόπο έκφρασης της Μενεγάκη. Η σκαλετα επιδέχεται διορθωσεις, καθώς ήταν βαρετή και ανούσια για πρεμιέρα. Ας επικεντρωθούν σε αποκλειστικά θέματα, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και πολλά ρεπορτάζ για να ακολουθήσουν την επικαιρότητα. Το πάνελ έκανε φιλική συμμετοχή, τιποτα άλλο. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να στηριχθεί από τον ΣΚΑΪ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαν πρώτη εκπομπή καλή ήταν όπως και η Μαλέσκου αν και είχε λίγο άγχος,έπαιζε και μόνη της (μην ξεχνάμε ότι προωθεί μόνο τα δικά τους κόσνεπτ-εκπομπές) και όσο για τα θετικά σχόλια τα είδα κι εγώ και; ας αρχίσουν όλα τα προγράμματα και μετά να δούμε πως θα τα πάει από άποψη νούμερων και φέτος θα είναι περισσότερες εκπομπές και θα γίνει ποιο σκληρή μάχη από τις προηγούμενες χρονιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτέλους μια νέα, όμορφη, μορφωμένη, καλοντυμένη παρουσιάστρια η οποία μιλάει σωστά ελληνικά και δεν κατινίζει. Για πρεμιέρα ήταν πολύ καλή, πιστεύω πως τις επόμενες ημέρες θα βγει πιο άνετη. Η τριτοτέταρτες Σκορδά και η Καινούριου θα φάνε τη σκόνη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν ειχε θεματα η εκπομπη, ουτε αποκλειστικοτητες μεγαλο μειονεκτημα αυτο και το πανελ δεν συμμετειχε σχεδον καθολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !